-
تیونر : برای دریافت صوت و تصویر های rf یا همان رادیویی هست . که ورودی اون آنتن و خروجی آن سیم a/v هست .
کپچر : برای تبدیل تصاویر آنالوگ به دیجیتال و ایجاد فرمت .
پی سی : جهت ویرایش تصاویر ورودی .
ویور : با توجه به این که شما تصاویر ویرایش شده را می بایست به نمایش دهید . اگر از خروجی خود مانیتور استفاده نمائید . تصاویر سیستم عامل نیز دیده خواهد شد . لذا از کارت ویور برای خروجی 2وم استفاده می شود . به شکلی که شما با ارسال تصاویر به codec مخصوص اون کارت . تصاویر به جای نمایش در مانیتور در خروجی composit اون نمایش داده خواهد شد .
فکر کنم ادامه را خودت بدونی
-
با سلام
پس دوست عزيز ما بايد اول ورودي آنتن مرکزي رو به دستگاه تيونر وصل کنيم بعد خود تيونر رو به کارت کپچر که داخل پي سي هستش وصل ميکنيم و در آخر ويور رو به کجا وصل ميکنيم؟ فقط اين وسط نرم افزار براي قراردادن زيرنويس بر روي تصوير چي ميشه؟
-
دوست خوبم چرا اصلاً خودت رو به زحمت این که کمی فکر کنی نمی اندازی ؟. از این مشخص تر که نمیشه .
اون بالا توضیح دادم . گفتم که : پی سی برای ویرایش تصاویر ورودی . در واقع شما تصویر دریافتی را ویرایش می کنید و بعد انها رو توسط ویور نمایش می دهید . در ضمن کار آنتن مرکزی فقط تقویت برای دریافت چنیدین تلویزیون هست .
-
درسته شما بالا کامل توضيح دادين شما فرمودين پي سي براي ويرايش تصاوير ورودي هستش حالا کدوم برنامه هستش که بصورت لايو و زنده بياد متن مارو زير تصوير قرار بده و بعد با ويور خروجي بده ؟ و يه سوال ديگه اينجا هست آيا ويور بايد به سوييچر نصب بشه و سوييچر به کجا؟
-
معمولاً اکثر ویور ها خودشون نرم افزار برای ویرایش دارند. فکر کنم نرم افزاری به اسم titledecode این کار رو انجام بده .
سوئیچ یعنی آنتن مرکزی . خروجی ویور رو به آنتن مرکزی یا همان سوئیچ وصل می کنی .
-
دوست عزيز با اين اوصاف الان من بايد يک دستگاه تيونر + کارت کپچر + کارت ويور تهيه کنم درسته سوييچ يا همون آنتن مرکزي هم که دارم حالا قيمت اين دستگاه تيونر و ويور چند هستش بعد يه سوال ويور بصورت اينترنال به کامپيوتر وصل ميشه يا اکسترنال؟