سلام دوست عزیز
نقل قول:
دوست من شما اگر قفل مي نويسيد پس بمب چيه !!!!
من که اون بالا بعد از صحبت های جناب هخامنش گفتم:
نقل قول:
در مورد بمب هم حق با شماست من فقط نزارم وارد ویندوز بشه بهتره تا ویندوز رو از کار بندازم.
پس دیگه نمی شه بهش گفت بمب .
نقل قول:
با اين كار نه تنها كركرها را جذب مي كنيد
اگه برنامه من سرش به تنش بیرزه چه قفل من باشه چه بهترین قفل جهان کراکر های عزیز جذبش می شن و سعی می کنن کراکش کنن .
نقل قول:
مطمئن باشيد كه يك كركر هيچوقت گول اين كد مخرب ( بمب ) را نمي خوره به راحتي پيدا كردن فيل توي يه اتاقه !!!
کراکر های حرفه ای شاید اما کراکر های مبتدی و متوسط حتما 1 بار گول می خورن .اونا دارن به من ضرر می زنن من نباید کاریشون داشته باشم :41: !!!؟؟؟ کراکر ها که براشون اهمیت نداره چقدر پای یه برنامه زحمت کشیده شده ( البته همشون رو نمی گم توشون کسایی هم هستن که برای کار دیگرون ارزش قائل شن و برنامه اونا رو کراک نکنن ) و با نادیده زحمتی که پای برنامه کشیده شده قفل برنامه رو می شکونن و مثلا به من که صاحب برنامه هستم ضرر می زنن وقتی من می تونم بعضی هاشون رو که گول كد مخرب رو می خورن تنبیه کنم ( فایل ها شون رو رمز کنم و باعث شم که خودشون یه ویندوز جدید نصب کنن ) چرا نباید این کار رو بکنم و مثل بقیه قفل ها فقط یه پیغام بهشون بدم ؟
نقل قول:
وقتي روتين بمب پيدا بشه به سادگي هر چه تمام تر توسط عمو الي ( ollydbg ) تغيير پيدا مي كنه يا nop مي شه
دقیقا حق با شماست. اما منم سعی می کنم که نزارم به این راحتی ها کد های قفلم رو nop کنن . دانش من در مورد امنیت نرم افزار در حد متوسته می تونم یه کارایی بکنم .
نقل قول:
مي گي نه قرار بده تا دوستان يا خود من برات كرك كنم .
اين را هم در نظر داشته باش كه قدرتمند ترين نرم افزار ضد كرك دنيا كه عشق من themida هست كرك شده واي به حال ما .... !
من هیچ وقت ادعا نکردم که قفلم شکسته نمی شه فقط گفتم که این راهی که من برای قفلم به کار گرفتم باعث می شه دیر تر از قفل های ایرانی مو جود تو بازار که من می شناسم کراک شه همین.
با توجه به مطالبی که در مورد قفل های ایرانی توی اینترنت خوندم و کراک های بعضی هاشون رو دیدم این نظر منه اگه کسی بخاط محصولاتش دیر تر کراک بشه :
اگه نخوای از قفل های نرم افزاری گرون قیمت خارجی استفاده کنی امن ترین قفل نرم افزاری برای محصولات یه برنامه نویس تو ایران قفلی هست که خودش بنویسه ( البته اگه دانشش رو داشته باشه) و بعد برای اینکه یه امنیت بهتری پیدا کنه با یه قفل سخت افزاری درست حسابی ترکیبش کنه.
در آخر هم بازم می گم:
هر قفلی یه طول عمر داره فقط باید سعی کرد که این طول عمر کم نباشه .