سلام دوستان..من یک خجالتیم..البته به جز خونمون اونجا پر روترینم..یعنی شادترین وشنگول ترین فرد خانواده که لبخند رو لبای همه میاره..اما وقتی میرم بیرون یه جوری میشم.از خودم واین رفتارم بدم مباد..نمیتونم حرفامو بزنم..وتو گلوم گیر میکنه..از بچگی دوس داشتم مجری یکی از برنامه های مدرسمون بشم اما جمعیتو ببین! خلاصه توی فامیل که دیگه هیچی نگو..از من به عنوان لبخند یاد میکنند اخه هرچی میگن من هیچی نمیگمو فقط لبخند میزنم..وجوابارو خیلی کوتاه میدم وشونه بالا میندازم..میشم یه ادم دیگه کلا..خیلی به هم ریختم..هیچ کی منو درک نمیکنه..دوست دارم پر رو باشم بتونم..از پس خودم بر بیام..واز هیچ کس خجالت نکشم..از بچگی تو مدرسه به من میگفتن تو ساکتی ومظلوم..دوست دارم تو کلاس شوخی کنم اما نمیشه..خوانوادم میگن تو خجالتی نیستی اما خودم قبول ندارم..خواهش میکنم کمکم کنید..من16سالمه..نمیخوام دیگه اینطوری باشم..هیچ کتابیم روم تاثیر نداشته..وواقعا الان در موندم..چون دیگه دارم دیوونه میشم از دست خودم واین اخلاق..دوست دارم عوض بشم..واین ماسکو بندازم دور..خواهش فقط کمک! یه راهکار بدید تا منو از این رو به اون رو بکنه..میخوام روم حساب کنن ...دوستون دارم..وبه کمکتون احتیاج!خداحافظ:n03: