وقتی در کشور هایی مثل ایران حق کپی رایت وجود نداره سیاست شرکت ها این میشه که دستگاه رو با داس بیرون میدن که قیمت نهایی پایین لباد و فروش بالا بره .
شما هم بجای پرداخت 100 $ اضافی با یه dvd که 5 دلار هم نیست کارت رو راه میندازی .
Printable View
وقتی در کشور هایی مثل ایران حق کپی رایت وجود نداره سیاست شرکت ها این میشه که دستگاه رو با داس بیرون میدن که قیمت نهایی پایین لباد و فروش بالا بره .
شما هم بجای پرداخت 100 $ اضافی با یه dvd که 5 دلار هم نیست کارت رو راه میندازی .
ممنون جناب ravani_13 شما اطلاعات جالبی درباره لپ تاپ ها دارین . نظرت راجع به dell inspiron 1525 که قیمتش 770 تومنه
و cpu core2 1.8 ( 1 mg cache ) , 1 gig ram , intel x3100 , چیه ؟ به درد میخره ؟ من تو رنج 700-800 میتونم باشم
سلام
1 mg cache خیلی پایینه.
--------------نقل قول:
راستی نظرتون در مورداین لپتاپ های ایسر چی؟؟؟؟ لپتاپ هاش خوبم
3 تا مدل جدید 8.9 اینچ زده که خیلی کوچیک و جمع و جورند اونا چطورن CPU شون نوشته Atom 1.6 یکیش atom 1.7 یکیش هم Atom 1.8 که اینی که 1.8 از هم ارزون تره قضیه اینا چی؟؟؟؟
و جای سیدی رام دیویدی رام نوشته N/A یعنی چی؟؟؟
راستی گرافیکشون 224 اینتل یعنی چی در چه حدی؟؟؟؟ اصلا بازی اجرا میکنه؟؟؟؟
و اگه زیاد روشن بمونه خراب یا نمی سوزه؟؟؟؟
---------
راستی ی مدل هم داره به نام Extensa 4220 که قیمتش من 550 دارم که از یکی از اون مدل های کوچک 10 تمن ارزونتر چرا؟؟؟ تازه این 14 اینچ
نقل قول:
سلام دوست عزیز این دستگاه خوب هست اما Lenovo s 10 رو هم نگاه کن قیمت 495000 توامن اما LCD 10.2 داره
موفق باشی
خب این هم جواب شما از دید من ... :نقل قول:
1-بله به درد شما هم میخوره و ربطی به نوع آدمش نداره و در حال حاضر خرید لپ تاپ نسبت به دسکتاپ خیلی ارجح تر هست ...
2-نه خیر ، اگه اینجوری بود که تمام این برند ها باید در کارخونه هاشون رو میبستن و میرفتن پی یه تجارت دیگه !!
3-باطری لپ تاپ هم مثل بقیه باطری ها یک طول عمر مشخص و محدودی داره و معمولا بین 300-500 چرخه شارژ هست و بعد از این زمان عم مفید تموم میشه و زمان نگه داری به تدریج پایین میاد تا اینکه به صفر میرسه و باید تعویض بشه و شارژ باطری هم بستگی به آمپراژ و نوع شارژه و چند سلولی بودن باطری هست و بین 3-5 ساعت طول میکشه شارژ کامل و در باطری های جدید به محض شارژ شدن باطری منبع AC از باطری قطع میشه و باطری هی شارژ و دشارژ نمیشه و مشکلی از این بابت نیست ( البته همه دستگاه ها نه تا جایی که من میدونم برخی مدلهای سونی و دل )
4-بله منظور از DOS اینه که سیستم عامل پیش فرض دستگاه Dos هست و ویندوزی در کار نیست و خودت باید زحمت نصب بکشی ...
5-تقریبا مشابه هست و خوب باید از قبل درایور ها رو براش آماده کنی
6-آره مگه فکر کردی فرقی هم میکنه عزیز من ؟ شما تو لپ تاپ همون پورت RJ45 که تو دسکتاپ استفاده میکنی رو داری و مشکلی نیست
7-بسیار مناسب و لذت بخش است !!
8-بله به شرطی که سخت افزار مناسب و Base قوی داشته باشه و تو این زمینه قیمت میره بالای 1 میلیون و 300 هزار تومن
9-بله کاملا به این جور چیزا مجهز شده
10-سعی کن کیفیت رو فدای قیمت نکن و چیزی بخر که تا 2 سال راحت باشی و بله میشه کنار ویستا هم یه XP ریخت و استفاده کرد و اجزا قابل ارتقا رم و هارد و درایو DVD هست و CPU و گرافیک رو نمیتونی ارتقا بدی و مدل خوبی که الان تو بازار هست میتونی 1310 وسترو دل بخری با قیمتی که دادی ...
برای آموزش نصب XP کنار ویستا به این تاپیک مراجعه کن ، با تشکر از رجیستر جان :
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=219532
ایسر هم برند خوبی هست و قیمت هاش مناسبه و CPU های Atom اینتل هم جدیدا به بازار اومده و برای دستگاه های کوچیک هست و چون مصرف پایینی داره سرعت پایینی هم داره و کش 512 KB داره و احتمالا اونی که شما دیدی از بقیه امکاناتش کمتر بوده که ارزونتر در اومده ...نقل قول:
اینا چون کوچیک هستن امکان نصب درایو ندارن و مجبوری اکسترنال بخری و N/A مخفف Not Available هست ...
بازی اجرا میکنه اما خب دیگه ... !!! باید باهاش کنار بیای
نه اونجور نیست که فکر میکنی و درسته ظریف هستن اما به این زودی خراب نمیشن