خوب خریدی!از کجا!؟اگه اهل اورکلاکی شاید Sapphire کمی مطمئن تر باشه.در غیر این صورت اصلا تفاوتی نیست!(اصلا محسوس نیست!).گیگا برند خوبیه گارانتی آواژنگ هم معتبره.!:13:نقل قول:
:11:
خوب خریدی!از کجا!؟اگه اهل اورکلاکی شاید Sapphire کمی مطمئن تر باشه.در غیر این صورت اصلا تفاوتی نیست!(اصلا محسوس نیست!).گیگا برند خوبیه گارانتی آواژنگ هم معتبره.!:13:نقل قول:
:11:
ارباب جان میشه بگی چرا ساپفایر از نظر اوورکلاک مطمئن تره؟نقل قول:
دلیلش رو میگی ؟
خوب نظرتون درباره کلاب ( البته فقط ATI) و یا connect3D چیه؟
کسی هست که با این کارتها کار کرده باشه؟
یعنی میشه یهشون اعتماد کرد و وقتی که کارتی مثل HIS ، ایسوز، سافایر، MSI و ... در دسترس نبود اونا رو بجاش تهیه کرد!؟
راستش من در مورد کلاب چیز خاصی نمیدونم فقط میدونم برند ارزونی هستش و حالا دلیلش چیه خدا میدونه ...نقل قول:
اما در رابطه با برند connect3d باید عرض کنم اونطور که من شنیدم یه برند اروپایی ( انگلیسی ) هستش و صرفا در اروپا توزیع میشده و مثل اینکه اولین بار از طریق شرکت برین تک وارد بازار ایران شده و خودش هم گارانتی کرده.
تهران-ولي عصر..........نقل قول:
سلامنقل قول:
راستش من در مورد کلاب چیز خاصی نمیدونم فقط میدونم برند ارزونی هستش و حالا دلیلش چیه خدا میدونه ...
اما در رابطه با برند connect3d باید عرض کنم اونطور که من شنیدم یه برند اروپایی ( انگلیسی ) هستش و صرفا در اروپا توزیع میشده و مثل اینکه اولین بار از طریق شرکت برین تک وارد بازار ایران شده و خودش هم گارانتی کرده.
شما با این چیزهایی که راجب به connect3d گفتی که باید خیلی بد باشه؟؟!؟
یه برند اروپایی هیچوقت غیر استاتدارد نیست
این کارتها در Zhenzhen چین هست تولید میشه
به نظر من ارزش خرید نداره
من دقیقا منظور شما رو از خط اول متوجه نشدم.نقل قول:
من گفتم بده مگه؟
یا شما داری میگی بده؟
جریان چیه من گیج شدم الان:18:
خودت جواب سوالت رو دادی
(اون سینک قسمت انتهایی کارت که روی مموری ها رو پوشونده بود تا مثلا خنک بمونند افتاده بود تو کیس وقتی برش داشتم دیدم چسبیه و میشه دوباره راحت بچسبونمش سرجاش...
خوب این افتضاحه دیگه ...)
شما در یه جا هم گفته بودی این برند اروپاییه
ولی من رفتم تو سایتش و همونطوری که گفتم کارتها رو در ژن ژن چین تولید میکنه
محصولات اکثر برندها توی چین تولید میشن. این ربطی به اروپایی یا آمریکایی بدون برند نداره.نقل قول:
عزیز من شما پست قبلی من رو با دقت نخوندی انگار . اون قضیه که پیش اومده بود مربوط به force3d بود نه connect3dنقل قول: