سلام خدمت دوست عزیز.من آرزو کردم که ایکاش شما خودتان بودید پشت سیستم من شاید مشکل من حل میشد.ولی افسوس.من خیلی شما رو خسته کردم.خودم میدونم.از مدیر سایت و تمام کسانی که به من اجازه دادند مشکلم را اینجا مطرح کنم ممنونم.از شما هم همچنین.
عرضم به حضور شما رفتم توی سایت asus دیدم آخرین آپدیت بایوس اومده.آپدیت من 1203 بود که 1301 اومده بود.البته توضیحی که داده بود ربطی به مشکل من نداشت ولی من بایوس را آپدیت کردم.دوباره تنظیمات را سر 1067و تایمینگ را تنظیم و ولتاژ را 2.2 گذاشتم.دیدم ویندوز بالا اومد.بدون صفحه آبی.ولی توی بازی که میرفتم یک ذره به رم فشار میامد یا از بازی میامد بیرون یا همون ارور صفحه آبی میامد.فهمیدم که مشکل حل نشد.ولی حرف شما در مورد تنظیمات روی 800 درسته.سیستم رو که روی 800 وتايمينگهاي مربوطه تنظیم میکنم خوب کار میکنه.
ولي ميدوني چيه عزيز قسمت ولتاژ بصورت دوتا دوتا بالاوپايين ميره.مثلا وقتي ميذارم روي 2.00 بالا كه ميرم ميره روي 2.2 بعد ميره روي 2.4 ميره روي 2.6 اصلا فرد نداره كه قرار بدم.دستي هم وارد كه ميكنم ميذارم روي 2.1 اينتر كه ميكنم ميره روي 2.2 ! حالا عزيز من براي عوض كردن رم مشكل ندارم.آيا رمي هست كه با ولتاژ 2.2 كاركنه؟اگر خودت رمي رو ميشناسي يا پيشنهاد ميكني كه 1066 و دوئال هم باشه وولتاژ اون هم 2.2 باشه بگو تا بگيرم.من نميدونم توي فروم ها چه جوري ولتاژ رو روي 2.1 ميذارن.كه مال من نميشه.فكر ميكنم بنابر حرف شما اگر ولتاژ روي 2.1 قرار بگيره احتمالا درست ميشه.منتظرتون هستم.