راهنمايي در مورد ارتقا سیستم
باز هم سلام .ممنونم از نظراتتون.:11:
ببینید بله گفتم از نظر قیمت می خوام مناسب باشه و با پول کم کارایی خوبی داشته باشم .اما اگر می دونید سیستمی می شه که ارزش نداره و عمرش رو به اتمام هست و یه چند وقت دیگه باز دوباره برم دونبال قطعات بهتر, بهم بگید .والا نمی تونم بگم می خوام دقیقا یا حدودا تو چه رنج قیمتی سیستم رو عوض کنم چون حقیقتا من اصلا تو قطعات و قیمت ها وارد نیستم .یعنی می دونم مثلا سیستمسی میشه جور کرد که بالای 1 میلیون بشه یا به قول شما می شه با 150 تومان هم قطعات رو عوض کنم و سیستم توپی بشه .درسته پول زیادی هم نمی تونم بدم اما خلاصه می خوام برا کارم مناسب باشه .برنامه نویسی هم که پرسیدید تا چه سطحی .کارمبیشتر با visual studio 2005 وvisual studio 2008 هست و sql server 2005 .طراحی سایت و نوشتن برنامه های win application
با خرید سیستم خیلی قوی و گرون من موافق نیستم .(البته با توجه به نیاز الان خودم)چون به هر حال هر چند سال یک بار باید قطعات رو عوض کرد .تو دنیای کامپیوتر سیستم مادام العمر که نمیشه خرید(حتی اگر گرون ترین و قوی ترین سیستم رو انتخاب کنیم یه روز باید بزاریمش کنار ) .چون یه وقتهایی قطعات با توجه به نرم افزارهای جدید باید متحول بشن و به همون سمت و سو برن که مثلا سیستم عامل جدید رو ساپورت کنن ویه وقتهایی هم نرم افزارها با سخت افزارهای جدید باید جور بشن.
ولی حداقل میشه پیش بینی کرد با توجه به نوع استفادش سیستمی انتخاب کرد که تا چند سال از همه لحاظ واسه آدم مشکل ساز نشه. بالاخره چی کار کنم ؟ تا اینجا معلوم شد همونطور که دوستان گفتن ram 2 G, و cpu 2هسته ای و مادربردی که قابلیت پشتیبانی از پردازنده 4 هسته ای و اضافه کردن 2 Gram دیگه داشته باشه.
درسته کار گرافیکی ندارم اما به نظر شما گرافیکم on board باشه یا یه کارت گرافیکی معمولی ؟که اگر کار گرافیکی پیدا کردم کارت رو عوض کنم؟
در مورد هارد نگفتین اگر عوض نکنم مشکل خاصی پیش نمیاد؟ تا هارد رو بعدا عوض کنم.
یه لطفی به من کنید؟ وقتی اسم قطعات رو می نویسید فقط یسری اسم و شماره پشت سر هم ننویسید حداقل درباره main و cpu که معرفی می کنید یه کوچولو بنویسید که چرا نظرتون اینه .جزئیات قطعاتی هم که معرفی کی کنید بهم بگید.که چی مناسبه برام.:11:
دوست عزیز "
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
" شما دیگه نظری برا من ندارین ؟:20: چون خوب توضیح میدید منم که وارد نیستم دیگه نظری ندارید؟ E2180 Intel 2GHZ/FSB800 که معرفی کردید یا پردازنده یکم قوی تر ؟ مثلا 2 هسته ای cpu 2.8 با 4 m cash یا چیز دیگه؟ در مورد main هم گفتید asus یا giga . مدل خاصی واسه من پیشنهاد نمی کنین؟ مثلا giga pl945 چطوره ؟ یا هر چیز دیگه ای؟ asus چی؟ یا همون که دوست دیگه معرفی کردن ECS G31؟چی واسه من بهتره؟
تو رو خدا این رو هم بگید با قطعاتی که معرفی می کنید من با ویستا و لینوکس خواستم کار کنم مشکلی پیش نیاد و دوباره کارم گیر نکنه به مشکل با قطعات؟؟
از همه دوستان خوبم ممنونم.لطفا بازم نظراتتون رو بفرمایید.:11::11:
سلام
دیگه نظری نمی دید؟ :45::45::37:
برا بقیه سوال هام هم جواب نمی دید؟
:37:
سلام من راهنمایی هایی که دوستان گفتن رو خلاصه کردم و دیگه این سیستم رو انتخاب کردم و می خوام بخرم.حالا چون وارد نیستم،مشخصات رو باز می زارم شما یه بار دیگه لطف کنید چک کنید ببینیدهمه چی درسته؟ و اگر موقع خرید جزئیات دیگه ای هم باید در نظر بگیرم و حواسم باشه رو بگید .
1) Mainboard:
ECSG31 (EliteGroupG31T-M )
T_M : چی رو مشخص می کنه؟
مادربورد توان ساپورت 4 هسته ای و 4 گیگ رم رو داره(چون چيپ G31 مادبرد ECS , تا باس 1333 و 4 هسته اي هم ساپورت ميكنه)
ببخشید کدوم درسته؟ "این مادربورد از BUS800 برای رم وFSB1333 برای پردازنده پشتیبانی می کنه و قابلیت ساپورت 4GB رم رو داره" یا اینجوری درسته " تا باس 1333 برای رم و 4 هسته اي هم ساپورت ميكنه" :31:طبق چیزایی که دوستان تو این تاپیک نوشتن می گم ها.
کارایی-طول عمر-خدمات پس از فروش EliteGroupG31T-M در همون حد Asus/GIGAهست؟
چیپست P31 -P35که دیگه برا این مادربورد مطرح نیست؟چون سری G31 هست .درسته؟
2)Cpu:
دو هسته اي از سري كور اينتل
E2180 Intel- 2GH
در باره فرکانس و این ها چی ؟همون 2GH انتخاب کنم یا بیشتر ؟و چقدر کش؟ (یعنی فركانسش 2000 و يك مگ كش باشه کافی هست؟)
3)Ram:
كينگ اوريجينال باس 800 دو تا يك گيگ
Apacer یا kingston؟
4)کارت گرافیک:
ECSگرافيك آنبورد Intel GMA X3100 داره .اگر یه موقع احتیاج پیدا کردم هم می تونم کارت گرافیک بخرم.مادربورد ECS ساپورت می کنه.خوب اینم میشه بگید چی ساپورت می کنه؟چه مدلی و تا چه ظرفیتی؟
5) POWER:
الان پاوری که دارم 400 W هست .لازم نیست عوض بشه؟
6) CASE:اگر خواستم کل case رو بفروشم case جدید با تو جه به main و cpu که انتخاب کردم باید باشه ؟یا اختیاری هست؟
7)گارانتی:
چطور بفهمم قطعاتی که می خرم گارانتی معتبری دارن؟گارانتی معتبر گرون تر هست؟شروط خاصی براش قید نمی شه؟
8) يه سوال هم درباره نكته ای که "MicroSystem" گفتن " اين مادبرد 46 تومني تو اوركلاك هم خوب نشونداده و شما E2180 رو ميتوني 45 درصد رو اين مادبرد اوركلاك كني يعني از فركانس 2000تا نزديكيهاي 2900 اون موقع غولي ميشه واسه خودش و شما با كمترين هزينه يه سيستم قدرتمندداريد."
چطوری این کار رو انجام بدم؟
دیگه نهایتن از سیستمی که بهم معرفی کردین هم از لحاظ به روز بودن ، هم از لحاظ قدرت ، هم از لحاظ کارایی هم از لحاظ گرافیک مطمئن باشم؟
چرا تو سایت همه مشخصات ram cpu و main گرون تر رو می زارن و می پرسن؟هر چند نوع استفادشون از سیستم ممکنه با من متفاوت باشه مثلا چون برا بازی سیستم می خوان اون سیستمهای گرون رو انتخاب می کنن. اما خوب من نگران شدم. نکنه چون پول کم تری می خوام بدم بعد به مشکل برخورم و تازه ضرر کنم؟و امکانات سیستمم محدود باشه؟
باز هم از همه دوستانی که من رو راهنمایی کردن خیلی ممنونم . :20:
سلام
ممنونم
میشه بقیه سوال هام رو هم جواب بدید؟
مخصوصا اون سوال آخرم رو
"
دیگه نهایتن از سیستمی که بهم معرفی کردین هم از لحاظ به روز بودن ، هم از لحاظ قدرت ، هم از لحاظ کارایی هم از لحاظ گرافیک مطمئن باشم؟
چرا تو سایت همه مشخصات ram cpu و main گرون تر رو می زارن و می پرسن؟هر چند نوع استفادشون از سیستم ممکنه با من متفاوت باشه مثلا چون برا بازی سیستم می خوان اون سیستمهای گرون رو انتخاب می کنن. اما خوب من نگران شدم. نکنه چون پول کم تری می خوام بدم بعد به مشکل برخورم و تازه ضرر کنم؟و امکانات سیستمم محدود باشه؟
"
شرمنده هی می پرسم .چون می خوام مطمئن باشم.
با تشکر