نقل قول:والا من کاربری که تحمل نداره منو ببینه رو فعال موسیقی کردم . بقیه مدیران رو نمیدونم .نقل قول:
به هر حال در قاموس بعضیا دلایلی جز خوش اومدن یا بد اومدن برای کار ها وجود نداره .
Printable View
نقل قول:والا من کاربری که تحمل نداره منو ببینه رو فعال موسیقی کردم . بقیه مدیران رو نمیدونم .نقل قول:
به هر حال در قاموس بعضیا دلایلی جز خوش اومدن یا بد اومدن برای کار ها وجود نداره .
سعی کنی مدیر هم میشی ؛ کاربر فعال سهله
همینه که خودت هم کاربر فعالی :31:نقل قول:
راهشو ياد گرفتيد به منم ياد بديد دي: لطفا
مشکلی نیست ، من اصلا دوست ندارم بشم (کاربر فعال یا مدیر)نقل قول:
پوشالیه چنین کاری !
حالا انگاری کاربر فعال چی هست !! هیچ امکانات خاصی نداره
حالا شما یه کاربر فعال هستید خوب .نقل قول:
ali_ranger22
مزیت ها و مشقت های کاربرهای فعال بودن رو برای دوستان و کسی که تاپیک رو ایجاد کرده بگید تا بدونن هیچ نتیجه ای نیست !
دوســــت من كاربر فعال از عنوانش معلومـــه ديگه :46:نقل قول:
اگه كمك دوستان تو فروم يا قسمتي كه زياد اطلاعات ازش داري پست بدي و كمك حال دوستان باشي و نكتـــه مهم هم اخلاقت شرطـــــه و مديران و همكارا شما رو زير نظر ميگيرن و اين عنوان رو بهت ميدن و هيچ پارتي بازي و از اين كاربر خوشش بياد يا نياد در كار نيســـت فعاليتت خوبـــه باشـــه چراااا اينكارو انجام ندن :13:
...
من خودم اول تو سوني اريكسون فعاليت ميكردم كاربر فعال سوني اريكسونم كردن بعد از مدتي فعاليت در كل انجمن موبايل كاربر فعال اونجا شدم :11:
موفق باشيد!:40:
چه برتی نسبت به کاربران معمولی داره ؟
متاسفانه به جز اضافه شدن 500 تا به Inbox پیغام ها هیچ ویژگی دیگه ای به کاربران فعال داده نمیشه ....