سلام
یه سوال داشتم آیا واسه شرکت در امتحانات سیسکو محدودیت سنی وجود داره؟!
تشکر//
Printable View
سلام
یه سوال داشتم آیا واسه شرکت در امتحانات سیسکو محدودیت سنی وجود داره؟!
تشکر//
با سلام
برای گرایش Design چه منابعی رو باید مطالعه کنیم ؟
با سلام
برای گرایش Design چه منابعی رو باید مطالعه کنیم ؟
آیا همون منبعه یا فرق میکنه یه توضیح مختصر بدید ممنون میشم
من فکر نمیکنم محدودیت سنی وجود داشته باشه
برای امتحان دادن هم مؤسسات مختلف تور میزارن و شما رو میبرن
شما فقط پول میدید و کارای هماهنگی با test center و .... با اوناست
کافیه توی هفته نامه ها و مجلات کامپیوتری جستجو کنید. تور mcse ،تور سیسکو ،
کتاب با کد 640-802نقل قول:
کد:http://www.cisco.com/web/learning/le3/le2/le0/le9/learning_certification_type_home.html
همان طور که دوست محترم MeHrDaD_MeNaY این امتحان ها محدودیت سنی ندارد و من خودم 19 سالم است و ین مدرک دارم. اما در مورد امتحان دادن یک نکته قابل توجه است که چون ایران تحریم است شما اگر به صورت شخصی به وسیله تور های مختلف به دبی یا هر test center دیگه سفر کنید از شما امتحان نمی گیرند. برای حل این مشکل من خودم از شرکت ایزایران استفاده کردم. اونا با یک شرکت هندی قرار داد دارند و شما را به عنوان دانشجو اون شرکت می فرستن. مشکل این راه اینکه این وسط این شرکت ها یه خورده پول می گیرن اما باز به اعتبار مدرک می ارزه.
مثل ایتکه test center های هندی فقط از citizen های هندی امتحان میگیرن چون خیلی ایرانی به اونجا میرفته
و همینطور کشور چین چون خیلی از کره شمالی به اونجا میرفتند (اونجا هم تحریم هست)
البته این راجع به مدارک مایکروسافت هست سیسکو رو نمیدونم
دوست من شما برای تحصیل در این گرایش در مرحله اول باید مدرک CCNA و CCDA بگیرید. پس تا اینجا می توانید از کتاب هایی که معرفی کردم استفاده کنید تا مدرک CCNA رو بگیرین و بذای CCDA باید کتاب زیر را مطالعه کنید.نقل قول:
Designing for Cisco Internetwork Solutions ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
من مرحله های بعد رو نگفتم چون در نگاه اول پاس کردن این مدرک ها و خوندن این همه کتاب غیر ممکن به نظر می یاد اما مرحله بعد شما باید مدرک CCDP رو بگیرین که برای این مدرک باید این سه کتاب رو بخونید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Building Scalable Cisco Internetworks ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Building Cisco Multilayer Switched Networks ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Designing Cisco Network Service Architecture ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بعد از اخز این مدرک می توانید برای اخر مدرک CCDE تلاش کنید.
در زیر یک نمودار است که این سه مرحله را نشان می دهد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینین اون طوری که من تجربه کردم ما توی دبی می تونیم امتحان بدیم همین.
منابع کتاب فارسی که الان موجود هست خوبه؟ یعنی یکی که خوب بخونه اون ها رو و یاد بگیره امکان قبولی هست واسش؟