عزيز اين هم اون صفحه مربوط به اين قطعه كه از دفترچه مادربرد قبليم برداشتم. ببين چيزي متوجه ميشي؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
عزيز اين هم اون صفحه مربوط به اين قطعه كه از دفترچه مادربرد قبليم برداشتم. ببين چيزي متوجه ميشي؟؟؟
به هرحال این قطعه کارتو راه نمیدانزه باید هونی که گفتم رو تهیه کنی وبرای شناسایی این قطعه بهتره به دفترچه مادر بردت مراجعه کنینقل قول:
این تصویر رو ببین این قطعه مخصوص همون مادر برد هست و رو برد دیگه ایی نمیشه نصب کرد و اون کانکتورها هم مخصوص اون مادر برد هست
دوست عزیز هر پورت usb شامل چهار سیم میشه که توی شکل بالا هم قابل مشاهدس.
مثبت......usb power
منفی.....GND
دو تاهم برای تبادل اطلاعات........+usbp4-,usbp4 ( یه روزی کسی تو خوابم نمی دید که بشه فقط با دوتا سیم به این سرعت انتقال اطلاعات دست پیدا کرد)
حالا شما دو تا سیم داری اون 8 تاییه برای دو تا پورت کناری و اون 4 تاییه برای اون تکیه هست (اولین باره که 3 تاییشو میبینم ماله mainboard که 2 تاییه و بیرونم که 4 تاییه و 2 تاییه )
شما بگرد توی کیس دنبال فیش ده تایی که مثل توی شکل یه پین خالی داشته باشه بعد اون 8 تاییه رو بهش وصل کن. اگه پیدا نکردی عکس مادربوردتو بذار تا برات مشخص کنم.
اون 4 تاییه هم عکس کابلشو بزار که بتونم کمکت کنم.
مرسي دوست من. همه عكس ها رو تو صفحه يك گذاشتم. ميشه يه نگاه بهشون بندازي. مرسي.نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=254403
سلام دوست عزیز خیلی معذرت میخام که یه مدت نبودم
منظور من از عکس، عکس مادر بورد جدید شما بود لطفا عکس اونو بذارید