-
دوباره پاور رفیقم رو گرفتم و گذاشتم رو سیستم.اما دوباره ارور داد.گفتم شاید گرافیکم مشکل داره گرافیک رفیقم رو هم گذاشتم(8500 GT ) اما بازم ارور داد.ممکنه از مادر بورد یا CPU باشه؟بازی هم که تست کردم Teenage Mutant Ninja Turtles 2007 (Baran بود.چندین دفعه ارور داد و صفحه آبی و سپس ریستارت.کلافه شدم.رم رو هم روی پایه دیگه گذاشتم.برای این بازی من صدای بوق ممتد مثل وگاس نشنیدم.
-
اینطور که من متوجه شدم شما از یک ماژول رم داری استفاده می کنی ... به این ترتیب به جایی نمی رسیم مگر اینکه رم خودت رو روی
یک سیستم دیگه بزاری و اونجا تست بگیری ببینی باز هم این داستان ادامه داره یا نه
از برنامه MemTest می تونی برای سلامت رم استفاده کنی . ابتدا این برنامه رو از اینترنت دانلود می کنی و یک فلاپی دیسکت هم داخل
کیس قرار می دی ... فایلهای مورد نیاز برنامه روی اون کپی میشه و یک فلاپی Bootable ساخته میشه که با اون می تونی رم رو تست کنی
در مجموع این جور ریستارت شدن ها در وهله اول مربوط به رم و پاور میشه و در آخرین نظری که میشه داد خرابی مادربرد .
تصور نکنیم حالا چون مادربرد نو خریداری شده امکان خرابی وجود نداره
-
خوب آخه رم های رفیقم که 2 تا 1 گیگ بود هم امتحان کردم ولی بازم ارور داد
-
بهترین گزینه موجود اینه که مادربرد رو بدی گارانتی خودشون تست کنن و مشکلات مادربرد رو باهاشون مطرح کنی
-
پس از تست تک تک قطعات رو یک سیستم دیگه معلوم شد مشکل از هارد هست.ممکنه با یکبار دیگه فرمت کردن کل هارد مشکل حل بشه؟
-
اگه هارد رو نو خریداری کردی و مطمئن هستی که ایراد از هارده بده گارانتی و اونا هم به شما یک هارد سالم خواهند داد.
هاردی که مشکل که داشته باشه با فرمت کردن درست نمیشه .
-
چقدر طول میکشه بفرستم گارانتی و برگرده؟تعمیر میکنن یا تعویض؟گارانتیش ماله ویستا پخش رایانه هست
من دو هفته که هارد رو گرفتم و موقع پارتیشن بندی اولیه Quick رو زدم.خدماتی گفت برو یکبار دیگه با فول فرمت کن شاید درست بشه
-
معمولا بعد از بررسی خرابی توسط شرکت گارانتی کننده بین 3 الی 4 روز بعد یک هارد سالم به شما تحویل می دن یعنی قاعده کلی به
این صورته .
Quick Format رو من هیچوقت توصیه نمی کنم اون آقا هم درست گفتن همیشه مبنا رو بر Full Format بگذار .
با خود CD ویندوز XP می تونی پارتیشن بندی کنی و هم اینکه فرمت سریع یا فول انجام بدی . شاید هم نتیجه داد .