مرسی سپهر جاننقل قول:
در مورده هیدر طولش رو میگی یا عرضش رو؟ خوده قالب استاندارد طراحی شده و برای رزولوشنه 800*600 طراحی شده
خودش طولش طرفایه 768-780 پیکسل هست!
دیگه اون درخته سمته چپیه رو اتفاقا خیلی دوستش دارم!!! چون از سایه و glow مشکی استفاده کردم تو گوشه ها تاریک یا سیاه باشه جالب نمیشه همچین
مثله گوشه ی سمته راسته بالا و پایین! اوان رو دوست ندارن همچین! هر چی زور هم زدم که باله فرشته هه یه نمه بیاد بیرون از گوشه ی راست خشنگ تر شه نشد!
در مورده اون bg هم اون نمونه هست و اونو نمیزارم! چون حجم رو میبره بالا! ببینم چی میشه
یا:
یه قسمتش که با repeat شدن همشکل نداشته باشه و ساده هم باشه رو میبرم یا درست میکنم میزارم برای تکرار!
اگه جالب هم نشد ورش میدارم!
ولی آخه همچین عادت ندارم جایی پشتش خالی باشه و یه رنگ باشه! همونطور که میبینی بعضی جاها هم که خالی بود کثیف کاری کردم و هر چی گیرم میومده میپاشیدم:27:
دستت درد نکنه برار:11::40:
مرسی ارام جاننقل قول:
بازم مرام و معرفته شما:40::10::11:
1 و 2. والا اون رو دیگه نم نم تغییر دادم چون از سر باز کنی بود تا حدودی و خیلی کار نکرده بودم روی این یکی دارم کار میکنم! در مورده repeat هم این کار رو تا حدوده زیادی کرده بودم که اون شده بود! در مورده جدید هم چون معلوم نیست کجای bg بیافته نمیشه دقیق مشخص کرد
و.لی اساسه قالبه جدید رو دوباره گزاشتم رو jpg البته به جر آیکون ها و خط ها که اونا هم حجمه زیادی ندارن
بتونم به طرفای 200- 300 کیلو برسونم حرف نداره
3. مرسی، ولی آخه اکثرا جاوا اسکریپت هستن که استفاده ی زیادی فک نکنم ببرن:46:
4. ممنون، یه 10-12 ساعتی کار برده تا به حال
ولی سره پایینش موندم
میخوام دسته راسته پایین رو تاب بدم
نظرتون چیه؟ جالب میشه؟
ممنون از همگیه دوستان