نقل قول:
سلام.
نظراتشون رو که دوستان و کارشناسان محترم مطرح کردن، منم یه چیزای کوچیک می گم.
اول اینکه، مشکل اصلی سایت شما بیشتر بر می گرده به گرافیک ضعیفش! که باید خیلی روش کار بشه، اینطور که معلومه فقط از bevel & emboos در فتوشاپ استفاده کردی، که به نظر من اصلا نیازی به اینکار نیست، سعی کن با ابزار گرادیانت جلوه های سه بعدی یا دو بعدی تولید کنی...
رنگ بندیش هم خیلی ضعیفه!
سایز فونتها، به نظر من هنوز خیلی بزرگه...
روی منوهاش باید هنوز کار کنی.
-----
یه چیز دیگه ربطی به قالب سایت نداره:
کد:
javascript:location='Index.php';window.open('help/fa/help1.html','Help','width=469,height=400,scrollbar s=yes')این واسه چی اینجوریه؟
این رو حذف کن:
کد:
location='Index.php';خب اینها نظرات من بود، امیدوارم سایتت بهتر از اینی که هست بشه!
قشنگ زدی تو خال :43: دقیقاً همین کارو کردم و مشکل اصلی همین گرافیکه .. چون من بیشتر برنامه نویس هستم تا گرافیست .. و همونطور که می دونید واسه طراحی گرافیک وب سایت باید موضوع داشته باشی تا طبق اون طراحی کنی .. خوب بازی های رایانه ای یکی از قسمت های وب سایت هست که الان راه اندازی شده ولی موضوعات وب سایت خیلی گسترده است و حتی شامل موضوعات الکترونیک و ... هم میشه .. واسه همینم دیدم اگه تو طراحی قالب وب سایت بخوام رو بحث بازی های رایانه ای تمرکز کنم بعدها که قسمتهای دیگه وب سایت آماده به کار بشن با موضوعشون با قالب سایت هم خونی نداره ... در واقع مجبور بودم که این طرح رو به سرعت طراحی کنم و به قسمت های دیگه وب سایت برسم .. شاید باید به فکر همکاری با یک گرافیست باشم !