خیلی ممنون. باید بگم درایور Sata مادربورد رو بدن؟
Printable View
خیلی ممنون. باید بگم درایور Sata مادربورد رو بدن؟
سلام ... خواهش میکنم ... بله ، نوع مادربرد و مدلش رو بفرمایید و بعد بفرمایید کدوم درایور رو لازم دارید ... البته خود سایت مادربرد هم حتمآ باید همه درایورها رو داشته باشه ...
یعنی مادربرد شما هر مارکی که هست ، به سایتش تشریف ببرید ، حتمآ باید همه درایورهای لازم رو داشته باشه ...
.
من دوباره به این مشکل برخوردم!
یه فایل تو Cd مادربورد هست که اسمش 964sata هست. اینو می ریزم تو دیسکت اما وقتی موقع نصب ویندوز F6 رو می زنم نمی تونه نصبش کنه! میگه یه فایلی رو پیدا نمی کنه.
سلام ... یعنی بعد از 5 ماه !!! ... خوب آخرین سری که ویندوز کامل و درست نصب شد ، درایور Sata رو از کجا گرفتید ؟ ... از روی سایت اصلی مادربرد ، یا از CD مادربورد ، یا بوسیله درخواست از دوستان فروم ؟ ... از همونجا دومرتبه درایور مخصوص کامپیوترتون رو بگیرید ... بقیه موارد هم که مشخصه ... فقط حتمآ این سری یه کپی اضافه و مطمئن از روی درایور بگیرید ...
.
سلامنقل قول:
اون موقع مشکل ویندوزم حل شد و از خیر عوض کردنش گذشتم اما حالا ویندوز مشکل پیدا کرده و باید عوضش کنم. CD مادر بورد رو پیدا کردم تنها فایلی که در مورد SATA دیدم همونی بود که گفتم. وقتی اونو کپی می کنم تو floppy و موقع نصب ویندوز می گم که بخونش ارور می ده که نمی تونه فایل txtsetup.oem رو پیدا کنه! این فایل چی هست و حالا من باید چی کار کنم؟
می خواستم با CD مادربورد بوت کنم و از اونجا SATA driver رو نصب کنم که موقع بوت شدن ارور داد که هارددیسکم HPA هست!
خیلی ممنون spring جان. مشکلم حل شد.
مشکلم تو ریختن درایور بود بلد نبودم چه جوری باید درایور SATA رو بریزم تو دیسکت که از تو سایتش خوندم فهمیدم
ممنون