سلامنقل قول:
آقا حمید اومدی نسازی خب منم دارم ولی اینجا خرید و فروش ممنوعه و مثله اونجا نیست که حمید .. بزار هر dvd رو 6 الی 7 تومن
لطفا پست تون رو ویرایش کنید ...
البته اگه میخواید مجانی بدید حرفی نیست
Printable View
سلامنقل قول:
آقا حمید اومدی نسازی خب منم دارم ولی اینجا خرید و فروش ممنوعه و مثله اونجا نیست که حمید .. بزار هر dvd رو 6 الی 7 تومن
لطفا پست تون رو ویرایش کنید ...
البته اگه میخواید مجانی بدید حرفی نیست
با سلام
دوست خوبم جواد عزیزم ، این مجموعه Evolution حجمش چقدره ؟
سلام اونی که من دارم حجمش 3.95 گیگ هست از الت فشرده خارج شدهنقل قول:
خوب کی گفته من مجانی نمی دمنقل قول:
خب اگه اینطوریه بسم الله خیلی هم خوشحال میشیمنقل قول:
این برداشت من فقط برای اینه که شما در اون انجمن اصلا جلوی تبلیغ رو نمیگیرید و خیلی ها بصورت علنی تبلیغ میکنن
درباره ی ارسال محصول حرف میزنن؟؟؟!!!!
بنظرمه من این جا موفق تر ود چون کسایی که توش هستن فقط بفکر یاد دادن و یاد گرفتن هستند نه اینکه در هر مورد وقتی مثلا کسی میپرسه میخوام افتر یاد بگیرم جواب بدن:
میتونید از محصولات ویدئو کوپالت استفاده کنید که من دارم بعد بگن یسر به امضام بزن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این کار درست نیست و شما هم حمایت نکردی ولی مخالفت هم نکردی!!!!!!!!!
البته جای این صحبت ها اینجا نیست در هر صورت از برخورم عذر میخوام
دمت گرم ، ایول مرام ... چه جوری محبت شما رو جبران کنیم ؟ :11::11::11:نقل قول:
من واقعا این مجموعه رو می خوام ، میدونم شما لطف داری ولی پولش هم اصلا مهم نیست ... فقط مشکلم اینه که پیغام خصوصی من هنوز فعال نیست :41: می تونید ایمیل بزنید ؟ در هر حال با اجازه مدیران و دوستان عزیز من آدرس ایمیل خودم رو می نویسم ... شاید یکی ما رو مورد لطف عنایت خودش قرار بده ...
shahrooz1101@gmail.com
با تشکر فراوان
فقط پیغام خصوصی عزیزنقل قول:
ایمیل محدود بیده
در مورد این صحبت هایی که کردی من یک روش دارم اونم اینکه خیلی ها نمی تونن خیلی چیزها رو دانلود کنن و من خودم به مسئولین سایت گفتم که خودشون دانلود کنین و در فروشگاه بزارین اما کو گوش شنوانقل قول:
واسه همینم در حد محدود و به طوری که خارج از بحث نشه خودم موافقم چون دیگر مدیران هم به همین صورت می زان