بابا ایرانسل همینه که هست..اگه طرح نذاره جایزه نده خوبه؟؟؟؟نقل قول:
من خودم هم همراه اول دارم هم تالیا و هم ایرانسل و توی همشون ایرانسل بیشتر به دردم خورده...
در ضمن هزینه ای که بابت ایرانسل دادم خیلی کمتر از همراه اول بوده....
Printable View
بابا ایرانسل همینه که هست..اگه طرح نذاره جایزه نده خوبه؟؟؟؟نقل قول:
من خودم هم همراه اول دارم هم تالیا و هم ایرانسل و توی همشون ایرانسل بیشتر به دردم خورده...
در ضمن هزینه ای که بابت ایرانسل دادم خیلی کمتر از همراه اول بوده....
نحوه دریافت اعتبار هدیه از ایرانسل:
در مدت زمان جشنواره (در فاصله 20 فروردین تا 31 خرداد 87):
• تمامی مشترکین سیم کارت دائمی ایرانسل که صورتحساب دوره قبل خود را به طور کامل پرداخت نموده و میزان کارکرد خود را در دوره صورتحساب بعدی به مقدار معینی افزایش داده باشند، مبلغ مشخصی (بر حسب میزان مصرف خود) اعتبار رایگان هدیه می گیرند.
• تمامی مشترکین سیم کارت اعتباری یا پیام رسان که سیم کارت خود را تا حد معینی شارژ کنند، مبلغ مشخصی (بر حسب میزان مصرف خود) اعتبار رایگان هدیه می گیرند.
با این اعتبار مشترکین می توانند از تمامی خدمات ایرانسل – بدون محدودیت در مقصد تماس – استفاده نمایند.
نحوه دریافت هدیه:
برای دریافت این هدیه، نیاز به انجام هیچ اقدام خاصی ندارید؛ زیرا پس از شارژ اعتبار سیم کارت اعتباری یا پیام رسان و یا افزایش میزان کارکرد سیم کارت دائمی و پرداخت صورت حساب، درصد مشخصی از این مبلغ بطور خودکار به حساب شما افزوده خواهد شد و از طریق پیام کوتاه از میزان این مبلغ مطلع خواهید شد. به طور کلی، میزان اعتباری که به هر مشترک هدیه داده می شود، بر حسب میزان مصرف وی متفاوت خواهد بود و مسلماً با افزایش میزان مصرف، مبلغ بیشتری اعتبار رایگان به شما تعلق می گیرد.
* توجه فرمایید که اعتبار رایگان به مبالغی که برای تسویه بدهی سیم کارت دائمی تا پیش از 20 فروردین 87 پرداخت شود، تعلق نمی گیرد.
نحوه کسب اطلاعات راجع به اعتبار هدیه:
ایرانسل مشترکین را با ارسال پیام کوتاه از مبلغ هدیه خود مطلع می سازد. با اینحال در صورت تمایل به کسب اطلاعات راجع به میزان اعتبار هدیه خود می توانید از طریق شماره 133 و یا لینک "اعتبار هدیه" اقدام نمایید. توجه فرمایید که هزینه ارسال پیام کوتاه به 133، معادل هزینه ای که برای پیام کوتاه می پردازید (بسته به طرح تعرفه ای که در آن قرار دارید)، محاسبه خواهد شد.
- کد 133: از آنجاکه میزان اعتبار رایگان بر حسب میزان مصرف هر مشترک متفاوت است، ایرانسل يك کد پیگیری به این بخش اختصاص داده است. به این ترتیب، شما می توانید برای اطلاع از میزان اعتباری که هدیه گرفته اید، یک پیام کوتاه بدون متن (از خط ایرانسل خود) به شماره 133 ارسال نمایید. پاسخ شما، پس از پردازش درخواست، در یک پیام کوتاه برایتان ارسال خواهد شد.
توجه: درصورتیکه اعتبار هدیه به شما تعلق نگرفته باشد شرایط لازم برای دریافت اعتبار هدیه از طریق پیام کوتاه برایتان ارسال خواهد شد؛ به عبارت دیگر، شما مطلع می شوید که برای برخورداری از هدیه تا چه میزان باید کارکرد خط خود را افزایش دهید.
- لینک "اعتبار هدیه": همچنین می توانید به لینک "اعتبار هدیه" مراجعه نموده و با وارد نمودن شماره تلفن همراه و شماره سیم کارت خود، از میزان این اعتبار و جزئیات مربوط به آن مطلع شوید.
منبع:
کد:http://irancell.ir/Layer2/?id=196
ساعت خوش Gprs
در جشنواره شگفتی ها، بهای استفاده از سرویس Gprs از شنبه تا چهارشنبه از 12 شب الی 6 صبح و در تمامی ساعات پنجشنبه و جمعه، برای تمامی مشترکین ایرانسل تنها 1 ريال برای هر کیلو بایت خواهد بود!
نرخ سرویس Gprs در جشنواره شگفتی های ایرانسل
بهای ارسال یا دریافت اطلاعات به ازای هر کیلوبایت سیم کارتهای دائمي، اعتباري و پیام رسان شنبه تا چهارشنبه (12 شب الی 5:59 صبح) و پنجشنبه و جمعه (تمامي ساعات) 1ريال/كيلوبايت
سیم کارتهای دائمي و اعتباری شنبه تا چهارشنبه
(6 صبح الی 11:59 شب) 5ريال/كيلوبايت
سیم کارت پيام رسان 2ريال/كيلوبايت
تخفيف باورنكردني براي مكالمه و پيام كوتاه در شبهاي بهاري!
از 20 فروردین تا پایان خرداد 87، تمامی مکالمات و پیامهای کوتاه مشترکین ایرانسل از 12 شب تا 6 صبح برای مشترکین سیم کارتهای دائمی و اعتباری که از طرح های طلایی، آبی و قرمز استفاده نمی کنند ، شامل تخفیف ویژه خواهد بود!
نرخ پیام کوتاه داخل کشور در شبهای بهاری سیم کارت دائمی سیم کارت اعتباری
شنبه تا پنجشنبه
(8 صبح تا 8:59 شب) 160 ريال 160 ريال
تمامی روزها
(12 شب تا 5:59 صبح) 100 ريال 128 ريال
شنبه تا پنجشنبه
(6 صبح تا 7:59 صبح) و (9 شب تا 11:59 شب)، روزهای جمعه و تعطیل 128 ريال 160 ريال
منبع:
کد:http://irancell.ir/Layer2/?id=193
انتن دهيش توي بعضي از شهر ها ب نيست ولي بين شهرها افتضاحهنقل قول:
یه وقت فکر نکنید می خوام طرفداری ایرانسل رو بکنم (به چیزم هم نیست)
ولی والا من از دادشم که همراه اول هم داره بهتر استفاده می کنم . آنتنم همه جا پره و توپ آنتن میده . مثلا بین 1500 تا اس ام اسی که تا به حال زدم ، تقریبا فقط 10 تاش not delivered شده یا نرسیده . اینترنتش هم من حتی زمان مجانی بودنش توپ وصل میشدم . نمیدونم قضیه چیه که اینهمه مخالف داره . من که خیلی راضی ام !!
من اكثر شبه مي بينم وضعيت اضطراري پيدا مي كنه(تو همي تهران)
مثلاً همين عيد sms هاش وضعيتش افتضاح بود
بابا شما كه نبايد ايرانسل رو با همراه اول مقايسه كنيد.همراه اول چندين ساله كه هست ولي ايرانسل يك سال خورده ايه كه تاسيس شده با اين همه امكانات كمي صبر كنيد آنتن دهيش درست خواهد شد.
البته توشهر ماكه خيلي خوب آنتن ميده.
من که از ایرانسل هیچ خیری ندیدم :
1- از هر 10 تا sms که میفرستم شاید 4 تا delivered میشه.
2- هر sms ده عدد به دستم میرسه !
3- آنتن دهی بد نیست ولی فوق العاده هم نیست .
اخیراً طرح هاش خیلی بد شده و اصلاً جالب نیست .
خدايش از وقتي من خط ايرانسل گرفتم خط همراه اولم از چشمم افتاده
روي هم رفته محاسنش از معايبش بيشتره
يا حق
نقل قول:خوب دیگه اینم اطلاعاتیه که هر کسی نداره:46:نقل قول:
قرار شده اگه تا آخر شهریور کل جاده ها رو پوشش نده دیگه از تاریخ 1 مهر به بعد حق فروش یک سیم کارت هم نداره.که بعید میدونم تا اون موقع بتونه کل را های کشور رو پوشش بده.
جون هر کی دوست دارید شایعه پراکنی بی مورد نکنید.نقل قول:
ایرانسل یک اوپراتوره و یک اوپراتور تا سقف نامحدود حق فروش داره.
ببینم مگه همراه اول بعد از 15 سال چند وقته جاده ها رو پوشش داده؟
تازه هنوز کلی جاده هست که آنتن نمیده...