من جوابمو نگرتما !!!!!!
تو اون تاپيك ها هم رفتم اونجا هم جوابمو نيافتم
كدوم راحت تر و انعتاف پذير تره
Printable View
من جوابمو نگرتما !!!!!!
تو اون تاپيك ها هم رفتم اونجا هم جوابمو نيافتم
كدوم راحت تر و انعتاف پذير تره
میشه مثل انجمن موبایل !!:31::31:
همیشه بین نوکیا و سونی و سامسونگ بحث بود !!
در ضمن چه طوزي نظر سنجي رو تغيير بدم
آقا يه جواب درست بدين
اگه Ebook فارسي هم لينك دارين بذارين
نخير ، موبايل فرق ميکنه ، اينجا ما چند تا برنامه نويس منطقی هستيم نه چند تا جوون متعصب که الکی نظر ميدن دقت نکردی گفتيم بحث علمینقل قول:
میشه مثل انجمن موبایل !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همیشه بین نوکیا و سونی و سامسونگ بحث بود !!
يه پيشنهاد:
بيايم و مزيت هاي زبونمون رو توي يه ليست عددي بذاريم و عنوان پستمون هم يه عدد باشه كه رجوع بهش راحت تر باشه.
مثلاً:
البته اگر با اصلش موافقت شدنقل قول:
من مورد 3 پست 2 شما رو به فلان دليل قبول ندارم و نظر من اينه
من که موافقتيم ! ولی بايد مدير جون نظر بده ، اصلا تاپيک رو هم مديير جون ايجاد کنه که بحثی سرش نباشه .نقل قول:
البته اگر با اصلش موافقت شد
هی من ميگم ما فعالترين مدير رو در سطح منطقه داريم شما باور نکنيد !!!
تو ديگه چه پاچه خواري هستي!!!!!نقل قول:
اولا اينا لازمه بعدشم بی ادب مگه دروغ ميگم ؟ اينجا قبلا اينطوری بود ؟ هر کی هر پستی ميخواست ميداد ولی الان ديگه هرکی هرکی نيست
شما حق دارید، منظورم نفس عمل نبود، نوع عمل بود! یکم یواش تر تا کاربرا نپرن!نقل قول:
عرض کنم که به نظر من اصلا مقایسه دو تا زبان غلطه. مثل جنگ معروف و بی پایان Gnome و KDE در لینوکس ( البته KDE پیروزه! :31:)
باید ببینید با کدوم بهتر کار میکنید.
شاید، من با اسمبلی، برنامه ای بنویسم که شما توی .net نتونید!
نباید بگیم مثلا چون C , Object Oriented نیست، پس این ضعفشه!
نه، این ها ضعف ها یا برتری نیستند.
به نظر من بهتره بهشون به عنوان ویژگی نگاه کنیم تا عیب و مزیت.
یاد گرفتن یک زبان مگه چقدر وقت میخواد؟ نهایتا، خیلی طول بکشه 1 ماه (خودم دو هفته.). ( یاد گرفتن رو تعریف میکنم : آشنایی با اصول اولیه، Syntax ، خواندن و درک برنامه ها از روی سورس، Modify کردنشون و نوشتن برنامه های سبک.)