1100 ارزون راحت با دوام:d
Printable View
1100 ارزون راحت با دوام:d
ببینید دوستان کسی که میخواد با گوشی اس ام اس بده و دنبال گوشی برای راحت اس ام اس کردن میگرده مطمئنا میخواد که با کیبورد abc1 کار کنه نه qwerty
چون کیبورد abc1 مخصوص گوشی و اس ام اس زدنه
پس فکر کنم بهتر باشه که کیبورد qwerty رو پیشنهاد نکنیم
در مورد راحتی فقط این چند مورد رو ملاک قرار بده:
1 اندازه کلید ها رو دلیل بر خوب بودن قرار نده
2 ملاک خوش دستی هست و راحت گرفتن و قرار گرفتن انگشت در گوشی
3 همیشه از تجربه های دیگران در مورد کیبورد استفاده کن
4 و مهمتر از همه عادت کردن به اونه(اگه کیبورد گوشی بد باشه بعد از یه مدت بهش عادت میکنی)
در مورد نوع نوشن هم بر میگرده به مورد چهارم
مثلا من با گوشی های نوکیا کار میکردم و الان زیاد نمیتونم با g800 و w950 کار کنم
مثلا اسپیس گوشی های نوکیا کلید صفره ولی گوشی های سونی اریکسون و سامسونگ کلید نامبر(#) هستش
اگه به کلید 0 عادت کردی و گوشی بعدیت کلید اسپیس اش 0 نباشه کمی دچار مشکل میشی
یا مثال دیگه اینتر کردنه(که من نمیدونستم که اینتر گوشی سامسونگ کدومه و یه فیلمی داشیم با این گوشی) :d
امیدوارم که بتونی انتخاب خوبی انجام بدی
موفق باشی
1100 درسته گوشيه قديميه ولي جون ميده باهاش تايپ كني و يه اشكالش اين كه 80 تا بيشتر نمي توني تو گوشيت نگه داري
1100 که دیگه نیستش توی بازار الان من 1110 دارم که فقط واسه تایپ کردن دارم
راستی کسی نمیدونه که توی 1100 چقد رمیشه پیام نگه داشت؟اگه ظرفیتش پر بشه بازم پیام توی انباکس میاد یعنی از آخر یکی پاک میکنه و جدید رو اضافه میکنه؟
نه آخرش 70 تا اس ام اس ميگيرفت مال هم اتاقيه من
من از اون دسته آدمائی هستم که صبح تا شب دارم اس ام اس بازی میکنم(حدود 5 ساله معتاد به اس ام اس هستم:41:) دوست عزیز به نظر من بهترین گوشی واسه اس ام اس نوشتن پی990 سونی اریکسونه کی پد کامل و راه دستی داره و خیلی سریع میشه باهاش تایپید. خیلی سریع . . .بازم سریعتر:19:
ولی بهترین گوشی واسه اس ام اس بازی نیستش!
بهترین گوشی واسه اس ام اس بازی 6630 است که نسلش منقرض شده باید دست دومشو بخری 6680 و 6681 و ن70 هم بد نیستن منتها کی پد 6630 برجسته تره و میتونی با چشم بسته تایپ کنی:18:
البته ذغال خوبم بی اثر نیست:10:
خب دوست عزیز من هم خیلی دنبال p990 البته نوش گشتم ولی نبود فقط یکی بود اونم کار کرده و البته داغوننقل قول:
من دارم رو u700 سامسونگ نحقیق میکنم دوستان اگر داشتن تجربیاتشون رو لحاظ کنند ما هم مستفیض شیم:31::31::31:
یو700 سامسونگ توی تایپ انگلیسی متوسط به بالا هستش.و کیبورد بزرگی دارهنقل قول:
اما اگه خریدی فارسیش رو بگیر
چون توی تایپ فارسی سرعت تایپ کردن شاید بهت بگم که 3 برابر سرعت تایپ کردن انگلیسی با هر گوشی دیگه ای هستش.من یکی از دلایلی که یو600 گرفتم(فرق زیادی با 700 نداره اما به نظرم کبورد یو700 دوام و عمر بیشتری داره)همین س م س دادن بود.
یعنی سامسونگ واسه اس ام بازی بهتر از گوشی های سیمبیان نوکیا یا سری uiq3 سونی اریکسون کار میده ؟! من که بعید میدونم من الان 5000 تا اس ام اس تو گوشیم دارم از تو اینباکس انتقالشون دادم به my folders واسه هر کدوم هم یه پوشه درست کردم مثلا" جوک یا عاشقانه و . . . گوشیمم 6681 هست تو 1 دقیقه 120 تا حرف باهاش تایپ میکنم حتی میتونم چشم بسته تایپ کنم واسه اس ام اس بازی اینا مهمه به نظر من البته بازم هر طور صلاح میدونید.
واقعا که 1110 یه چیز دیگست.................