نظرات من راجع به ساخت بازی !
سلام و خسته نباشی ! از ایده ای که دادی خیلی خوشم اومد بنظرم می تونید یه همچین بازی بسازید.
فقط چند تا نکته هست که باید خدمتت عرض کنم .
1- بنظره من می تونید این 3 تا کاراکتر رو در یک بازی بیارید. می دونید منظوره من چیه ؟!! منظورم اینه که سعی کنید در یک بازی باحال ترین و محبوب ترین شخصیت ها رو بیارید بطوری که با هم رفیق هستن و هر بخش بازی با یکی از آنها بازی کنید. مثلا اگه بازی Kingdom Hearts رو دیده باشید کمپانی Square Enix سعی کرده که شخصیت های محبوب کارتون های والت دیسنی و Square Enix رو در یک بازی قرار بده ! حساب کن کاراکتر هایی مثل میکی موز و الایدین رو تو بازی آورده تا کاراکتر هایی مثل Sepiroth و Cloud از Final Fantasy ! شما اگه بتونید همین 3 کاراکتر رو در بازی بیارید واسه شروع کار کافیه ! می تونید دشمنی هم از یک بازی و یا من درآوردی بسازی و اون رو به عنوان غول نهایی انتخاب کنید.
2- راجع به این پرشی که از الطیر ساخته بودی بنظر من خیلی خوب شده. فقط چند تا نکته رو باید رعایت کنی. اول اینکه سعی کنی وقتی الطیر در حال سقوت است یکم بطرف پایین هدایتش کنی. چون اینطور که شما ساختی انگار همینطوری خشک میپره پایین در صورتی که خوده الطیر به طرف عمودی سقوت می کنه ! دوم اینکه سعی کنی لباسش رو کمی در سقوت کردن حرکت بدی. اگه بتونی یکمی هم به صحنه افکت Motion Blur بدی و کمی تارش کنی خیلی عالی میشه !
3- در مورد اینکه از Game maker استفاده کنی بنظر من خیلی برنامه ی ساده ایه و واسه این بازی کمه ! اگه بتونی این ایده ات رو به یک شرکت بازی سازی تو ایران نشون بدی و با بودجه ی کافی بتونی یک Engine بگیری عالی میشه !
این نظرات من راجع به کارت بود. امیدوارم برات مفید باشن.
با تشکر ، Dark Prince