اگه واسه همه اینجوری بود که لازم نبود برنامش رو تغییرات بدن تا فارسی نمایش بده!نقل قول:
Printable View
اگه واسه همه اینجوری بود که لازم نبود برنامش رو تغییرات بدن تا فارسی نمایش بده!نقل قول:
خب يه فونت فارسي هم براي دانلود گذاشته بود.نقل قول:
ربطی به فونت نداره ماله من! تلتکستم فقط برای زبان انگلیسی هست.. فارسی اصلا ساپورت نمیکنه! واسه این میخوام این برنامه رو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
اگه داری آپلودش کن! نداری هم بیخیال
از کجا دانلودش کنم؟
لینکا همش خرابه
سلام
لطفا تو یکی از هاستهای خارجی آپلودکنید تا پهنای باندش زود تموم نشه.
در ضمن اگر کسی برای کارتهای winfast tv expert 2000 تست کرده نتیجش رو به ما هم بگه.
موفق باشید.
من وقتی کارت کپچرم و خریدم (حدود 2 سال پیش) تو خودش برنامه برای تلتکست داشت ولی نمیدونم چی شد که دیگه برنامه نصب نمیشه؟
يافتم
اين چيزيه كه تو سايتش نوشته:
فونت فارسي
آن دسته از بينندگان محترم كه تله تكست را از طريق كارتهاي ويدئويي و بر روي كامپيوتر دريافت مي كنند مي توانند براي ديدن تله تكست فارسي فونت زير را Download كنيد.
توجه:به اطلاع بينندگان محترم شبكه پيام مي رساند طي چند سال اخير كارتهاي ويدئويي جديدي كه وارد بازار گرديده اند به شكلي ساخته شده اند كه از فونتهاي خاص خود استفاده مي كنند و چون حروف فارسي براي اين فونتها تعريف نشده اند لذا تله تكست فارسي درست نمايش نمي يابد . براي برطرف شدن اين مشكل بايد برنامه هايي همراه با اين كارتها بر روي سيستم نصب گردند تا بتوان از طريق آنها فونتهاي مخصوصي را كه در بالا وجود دارند براي كارتهاي مذكور تعريف كرد.براي پيدا كردن اين نوع نرم افزارها مي توانيد به سايت شركتهاي سازنده و يا به مراكز فروش نرم افزارمراجعه كنيد.
کد:http://teletext.irib.ir/en/Font.htm
:2: PC-TEXT Farsi ro mikhamنقل قول:
متاسفانه در winfast tv expert2000 جواب نداد و برای VBICallback.dll ایراد گرفت.
در ضمن ویندوزم ویستا 64بیتی sp1 هست.
لطفا کمکم کنید.
با سلام اول از اينكه اينقدر دير جواب ميدم بايد ببخشيد.موارد زير رو براي رفع مشكلات مطرح شده توسط دوستان مطرح ميكنم:
1-لينك دانلودي كه دوستان اظهار داشتن خرابه چندين بار بررسي شد و مشكلي مشاهده نشده باز با عين حال براي اون دوستاني كه مشكل دانلود دران اونو رو سرور رپيدشير آپلود كردم اميدوارم باز با مشكل روبرو نشيد.
نرم افزار:
کد:http://rapidshare.com/files/104485222/persian_teletext.exe.html
فونت
2-همونطور كه قبلا نيز اشازه شده اين برنامه در اصل مربوط به شركت فيليپسه كه من براش فونت فارسي طراحي كردم و هر كارت تي وي كه چيپيست اون فيليپس باشه بدون مشكل ميتونه تلتكست فارسي رو دريافت كنه و تست اجراي اون با بقيه ي كارك هاي تو بازار بدليل در دسترس نبودن اونا براي من ممكن نشده و از شما دوستان ميخام تو اينمورد به بنده كمك كنيد و در صورت اجرا شدن نوع و مدل كارت تي وي خودتونو اعلام كنيد و اگر نيز موفق به اجراي اون نشديد و با خطاي VBICallback.dll مواجه شديد نرم افزار مربوط به اجراي تلتكست كارت تي وي خودتونو برام بفرستين تا براي اون نوع كارت تي وي نيز فونت مناسب طراحي بشه.
کد:http://rapidshare.com/files/104485422/Farsi.fon.html
3-شما براي ديدن تلتكست فارسي اصلا نياز نداريد كه كارت تي وي تون فارسي رو ساپورت كنه بلكه اگه بتونه تلتكست انگليسي رو نشون بده كافيه يعني اگه شما فركانس كارت تي وي تونو رو شبكه 2 يا 3 تنظيم كرده باشيد و برنامه رو اجرا كنيد (برنامه تلتسكت كارت تي وي خودتون) و با حروف بهم ريخته انگليسي مواجه شديد نشون دهنده اين موضوعه كه شما قابليت دريافت تلتكست رو داريد حال اگه برنامه گذاشته شده رو دانلود كنيد و بعد از نصب اجرا كنيد اگه با كارت تي وي شما سازگار باشه بدون هيچ مشكلي تلتكست فارسي نشون داده ميشه.فونت طراحي شده مثله برنامه هاي فارسي نويسي براي برنامه هاي گرافيكي عمل ميكنه كه قابليت پشتباني از زبان فارسيو ندارن.اگه برنامه اجرا شده ولي باز تو اون برنامه به حروف انگليسي برخورديد براي رفع اين مشكل سزي به وبلاگ بزنيد اونجا توضيح لازم داده شده.
www,persianteletxt.blogfa.com
4-در مورد اطلاعيه سايت پيام نما بايد عرض كنم كه اين راهكار يعني ارائه فونت فقط مختص كارت تيوي هايي كه قابليت لود فونتي غير از فونت خودشونو دارن كه من تنها مدلي رو كه ديدم اين قابليت رو داره محصول شركت AVER MEDIA بود اگه برنامه تلتكست شما نيز اين قابليت رو داره اون فونت سايت شبكه پيام رو دانلود كنيد و گرنه هيچ نتيجه نميگيريد.البته خود من فونت طراحي شده رو از رو همون فونت ساختنم البته نه با اون استايل بلكه با استايل فونت tahoma :20:
5-باز از دوستان ميخام اگه به مشكلي برخوردن حتما مطرح كنن تا با كمك خودتون اينشاا.. برنامه كامل و كامل تر بشه تا اين معضل تلتكست فارسي رو PC حل بشه و اگه براتون ممكنه مشكلو برام ميل بزنن. با تشكر
parsian.electronic@gmail.com
موفق باشيد.