دوست من از لطفي كه كرديد بي نهايت ممنونم .نقل قول:
Printable View
دوست من از لطفي كه كرديد بي نهايت ممنونم .نقل قول:
سلامنقل قول:
كمك بزرگي بود دوست عزيز .ممنونم .ولي حالا مشكل دو تا شد چون در مرحله ي بعدي تموم كارها روانجام دادم اون آهنگ رو هم ساختم وكليد رو گرفتم ولي دري كه بايد از اون رد شم و به اتاق بعدي برم رو ميگه كه توسط خداي زمان قفل شده.
حالا اينو چيكارش كنم ؟كليدهاي موجود رو هم قبول نميكنه.
آقا شرمنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
خواهش می کنم دوست من ، راستش من از اینکه بتونم به طرفدارهای اویل کمک کوچیکی بکنم خیلی خوشحال میشم ، ولی ایکاش یه تاپیک مخصوص شماره 3 باز می کردید و اونجا مطرح می کردید .نقل قول:
اما خب ادامش اینه . شما یه کلید همون اول ورود به امارت ساعت گرفته بودید ، باید با این کلید جدید جفتش کنید تا اون در باز بشه . یه راهرو با چندتا عنکبوت هست که اونا رو رد می کنید ، بعد به یه جا می رسید که سه تا مجسمه و سه تابلو وجود داره . تو دسته سه تا مجسمه 3تا گوی هست ، هر سه تا رو بردارید و هر کدوم رو تو یکی از تابلوها بذارید ، اگر درست قرار بدید یه چرخدنده بهتون میده (جای گوی ها رو روی تابلوها چندبار عوض کنید درست میشه ) . برگردید و چرخدنده رو با اونیکی چرخدنده ادغام کنیدو در بالای برج ساعت کار بذارید . حالا مهمات کافی برای مبارزه با nemesis بردارید و بیاید پائین . از در که بیرون برید دمو نشونتون میده ( تو نسخه pc دمو نشون نمیده ) ... خواستم ادامش رو بگم تا آخر ، دلم نیومد ! آخه هیجانش به اینه که خودت ببینی چی میشه :)
اگر باز هم به مشکلی برخوردی دوست من ، یه تاپیک در مورد resident evil 3:nemesis بزن تا اونجا کمکت کنم ، شایدم اگه خدا خواست یه رهیافت تونستم آماده کنم . ممنونم
سلام من از ابتدا مطالب تاپیکتون رو خوندم و ممنونم از اینکه این تاپیک رو راه انداختین
داداش خيلي ممنوننقل قول:
خيلي باحالي
سلام . دوست عزيز به اينجا هم يه سري بزنيدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا خیلی زحمت کشیدی.دستت درد نکنه.
تاپیکو ادامه نمیدی؟
خواهش میکنم دوست من ، شما لطف دارید . راستش اینجا میخواستم به سوالات پیرامون بازی بپردازم ، ولی خب حلا میخوام داستان 1 تا 4 رو کاملا توضیح بدم . سعی می کنم هر هفته یه آپدیت واسه اینجا داشته باشم ، البته اگه وقت اجازه بده .نقل قول:
بازم ممنون
Redfild جان ممنون ميشيم اين كار رو انجام
بدي
اين تاپيك كي باز شد من نديدم!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم ميتونم در زمينه ي داستانها كمك كنم ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بشه امروز يا فردا تايپش ميكنم ولي دست ميخواد براي تايپ ها :دي