100 % تایید میشهنقل قول:
من میخواستم این ها رو بگم این دوستمون زحمتش رو کشید
Printable View
100 % تایید میشهنقل قول:
من میخواستم این ها رو بگم این دوستمون زحمتش رو کشید
صد در صد تایید میشه از نظر فروش هم که نگاه کنید باز هم نوکی بی رقیبهنقل قول:
ببخشید که اینجوری حرف میزنم ولی میخواستم بپرسم حالت خوبه؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
se یکی از ضعیفترین برندهای امسال بود.اینو حتی طرفدارای متعصب se هم میگن و se بجز عرضه چند مدل از k مثل k550,k530,610,...
ببخشید که اینجوری حرف میزنم ولی میخواستم بپرسم حالت خوبه؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
se یکی از ضعیفترین برندهای امسال بود.اینو حتی طرفدارای متعصب se هم میگن و se بجز عرضه چند مدل از k مثل k550,k530,610,...که فقط برای عقب نموندن از بازار بود هیچ کاره خاصی نکرد.k850 هم که گوشیه واقا مایوس کننده ای بود..
اما نوکیا امثال واقعا شاهکار کرد با عرضه مدلهای مختلف و عرضه فناوریهای جالب و سبقت گرفتن با شتابی بسیار در زمینه صدا و دوربین از دیگر برندها امثال رو سال رویایی خودش میدونه.
بهتره نوکیا رو با سامسونگ مقایسه کرد هرچند بازم قیاس خوبی نیست چون نوکیا بدون شک امسال نفر اوله..........
به نظر من امسال آیفون از همه موفق تر بوده فروش 4ملیون گوشی در 200روز و همچنین قرار گرفتن در جایگاه ششم از نظر فروش و همچنین ارائه گوشی متفاوت اونم در اولین گوشی تولیدی
سامسونگ هم امسال واقعا عالی بود و بهترین 5مگاها از طرف سامسونگ معرفی شدن و همچنین سری ultra سامسونگ واقعا عالی بودن
نوکیا امسال درسته که بهترین گوشیها معرفی کرد ولی نوآوری خاصی نداشت البته ان81 و ان95 8گیگ بهترین گوشی ها هستند ولی همون طور که گفتم چیز جدیدی معرفی نکردند و امسال باید منتظر گوشی های تاچ نوکیا باید باشیم
سونی اریکسون هم که امسال خواب بود و حرف خاصی برای گفتن نداشت البته امسال 18% افزایش فروش داشته که کمی عجیبه ولی خوب اسمارت فون های سونی اریکسون که با همکاری htc ساخته میشه با نام xperia در سال 2008 قرار عرضه بشه
نگفتن که بهترین برند..گفتن موفق ترین.که به نظر من سامسونگ خیلی خوب عمل کرده.
منم راي دادم
آفرین خاله!!! قربون شکا ماهت بشم.نقل قول:
به نظرم سامسونگ موفق تر از بقیه برندها بوده! البته در زمینه فروش نه!
خدا نكنه دوست عزيز كه قربونم بشي:10::10:نقل قول:
خوب ما رو كه سر وتهمونو بزنند تو سوني اريكسونيم و فقط اونو قبول داريم:27:
سونی اریکسون