با اجازه! باز شاکی نشی خانم ,بگی شما همه چی رو بلدی! من اصلا در مقابل جناب seymour هیچم!
روی صحبتم هم با جناب seymour هست:
امکان داره از طریق clean up از recovery mod این مشکل رو حل کرد؟(البته مشکل که نمیشه گفت!)
Printable View
با اجازه! باز شاکی نشی خانم ,بگی شما همه چی رو بلدی! من اصلا در مقابل جناب seymour هیچم!
روی صحبتم هم با جناب seymour هست:
امکان داره از طریق clean up از recovery mod این مشکل رو حل کرد؟(البته مشکل که نمیشه گفت!)
منم صفحه پیش همین پیشنهاد رو دادم ... ولی خودم هم شک دارم که راه بجایی ببره ... چونکه clea up معمولا میره سراغ فایل های corrupt (خراب) ... در حالیکه این فایل های alb ، خراب محسوب نمیشن ... یه جور history هستش (همونطور که دوستمون گفت) که دستگاه واسه دل خودش (!) نگه میداره ...
ولی خب امتحانش ضرری نداره (البته معمولا clean up ، می زنه و یه سری setting ها رو از بین می بره)
باشه ممنون.
ببخشید من عصبانی شدم یه چیزی گفتم.به دل نگیر:46:نقل قول:
یه پیشنهاد! (البته خیلی دوستانه)
ورژن frimwar پلیر رو چک کن. ببین آخرین ورژنی هست که کریتیو برای پلیر مدل شما داده؟ شاید آپگرید کردن frimwar ,همون طور که استاد گفت مشکل رو حل کنه!
بیچاره شدم.رفتم قسمت ویدئو که انگار دستگاهم سوخت!
هنوز نور پشت کلیداش روشنه ولی نه ازش صدا در میاد نه تصویر دارم نه خاموش میکنه.به کامپیوتر هم که وصل میکنم نه دستگاه روشن میشه ونه کامپیوتر چیزی رو تشخیص میده.اون ویدئو رو چند بار دیده بودم مشکلی نداشت.
حالم خیلی گرفتس نه باطریش خوبه نه خود دستگاه.
شانس اوردم گارانتی رایان بدرو دارم.باید ببرم نمایندگی اش.
من دیگه غلط کنم کرییتیو بخرم.
نقل قول:
دیگه واسم مهم نیست که اون فایلارو پاک کنم از بس که مشکلاتم با این دستگاه زیاده:34:.فکر کنم از بدشانسی منه که اینجوری در اومده:41:یه ماه هم نیشت که خریدمش مثل بچه آدم هم ازش استفاده میکنم.
همین جوریش قاطیه می ترسم firmware نصب کنم دیگه تا همین قدش هم واسم کار نکنه و خراب تر شه البنه الان هم یه چیزی اونور خرابه:37:
اگه موقع پخش ویدئو ، یه دفعه قفل کرده و عکس العملی نشون نمیده ، اصلا جای نگرانی نیست ... reset لازم داره ... با یه سوزن کوچولو ، اون سوراخی که روی بدنه اس رو فشار بده ...
راستی ، دقیقا مشکلت با دستگاه چی بوده ؟ ...
مرســــــــــــــــــــــ ـــــی!!!
خدا حفظت کنه!
درست شد.
از دپرسی نجاتم دادی.
راستش من کنتراست دستگاهو روی 10 درصد میذارم.ویدئو هم خیلی خیلی کم میبینم.همش هم با هدفون گوش میکنم ولی باز از مدت کارکرد باطریش ناراضیم.
بعضی از آهنگارو نصفه میخونه و هیچ اروری هم نمیده و نشون میده که آهنگ داره خونده میشه ولی pause هست و صداش در نمیاد.پس مجبور میشم که 2باره آهنگو play کنم.
علامت باطریش مدام کم و زیاد میشه.
آهنگارو بر اساس فولدر اصلی نمیاره همش باید یا تگ هاشو درست کنم یا playlist درست کنم.
وقتی میخوام ویدئو بریزم حجمشو 2 برابر میکنه.دستگاه من 1 گیگ هست و برای همین نمیتونم زیاد ویدئو بریزم .
من اصلا فکر نمیکردم یه کلیپ 100 مگا بایت شه با خودم میگفتم تازه حجمش هم کمتر از سایز اصلی میشه!فکر میکردم مثل موبایله.
میخوام اسپیکر بخرم ولی اسپیکرای خود شرکت واسه منی که روم نمیشه مدام از بابام پول بگیرم کمی گرونه .واسه همین همش اسپیکرای کامپیوترو استفاده میکنم.فکر کنم دیگه صدای همه در بیاد.تازه بهم شارژر هم ندادن باید اونم بخرم.یه کاور هم احتیاج دارم.یعنی راحت 50 تومن باید پیاده شم.
مدت شارژش هم زیاده.راحت 4 ساعت باید کامپیوترم روشن باشه.
حالا این مشکلاتی هست که تو این یه ماهه ازش دیدم.شاید به نظرت خیلی دلایلم مسخره باشه ولی اینا واقعا حالمو گرفته.من خیلی از کرییتیو تعریف شنیده بودم.خیلی سطح توقعم بالا رفته بود.
خب همونطور که حدس می زدم ، اکثر مشکلاتت با خصوصیات دستگاهه ، نه با خود دستگاه ...
1. در مورد باتری که همونطور که قبلا بحثش شد ، باید زمانش رو دقیق اندازه بگیری ... اگه زیر 15 ساعت بود ، ببری گارانتی ... وگرنه ، توانایی دستگاه همینقدره ...
2. در مورد اینکه چرا بعضی آهنگها رو نمی خونه ، به احتمال بسیار زیاد مشکل از آهنگه ، نه از دستگاه .. bitrate های پایین ، فایل هایی که درست به mp3 تبدیل نشدن ؛ wma های مشکلدار... mp3player های معتبر ، انتظار دارن که فایل های صوتی معتبر هم توشون بریزی ...
3. نشون ندادن آهنگها برحسب فولدر ، خصوصیت همه دستگاه های mtp هستش ... این دستگاه ها ، واسه مخاطب حرفه ای تر ساخته شدن که به قول معروف اهل " تگ بازیه " یا آهنگها رو با تگ می گیره ... البته این مشکل هم یه راه حل ساده داره ؛ creative یه قابلیتی داره به نام auto tag cleaner ، کافیه اسم فایل ، مشخص باشه ، خودش اتوماتیک تگ ها رو تکمیل می کنه ... چطوره ؟ ... (باید از طریق cd همراه ، creative media toolbox رو نصب کنی و از اونجا بری توی اینی که گفتم)
4. علت 2 برابر شدن هم اینه که کدک مخصوص داره که باعث افزایش حجم میشه ... کاری اش نمیشه کرد ... حق با شماست ...
5. 90% شرکت های سازنده ، شارژر رو همراه دستگاه تحویل نمیدن ... صرفا creative نیست و تازه تو این زمینه ، creative جزو سخاوتمندها محسوب میشه و جنس هاش از بقیه ارزون تره ...
6. همه دستگاه های اکثر مارک ها اینطوری هستن ... بجز سونی (که اونم مشکلات خودش رو داره) ... شارژ از usb ، وقت گیره ... نیازی نیست بذاری خالی بشه تا بعد پرش کنی ، اینا هیچ مشکلی با شارژ متناوب ندارن ... هر وقت نصفه شد ، بزنش به شارژ ..
نه اصلا مسخره نیست ... صرفا بدشانس بودی که از جزئیات قضایا خبر نداشتی ... و با من مشورت نکردی !! ...