پاناسونیک اف ایکس 10 عالیه فیلمبرداریشم فوق العادس عکسشم عالی مجموعا بیست .
قیمت اصل ژاپن 265000
Printable View
پاناسونیک اف ایکس 10 عالیه فیلمبرداریشم فوق العادس عکسشم عالی مجموعا بیست .
قیمت اصل ژاپن 265000
دوست من شما چه چیز اف ایکس 10 رو برتر از ا 570 می دونید 1 مگاپیکسل رزلوشن پایین تر و محدده لنز کمتر و ایزو پایین تر و زوم پایین تر و استفاده کردن از یک پردازش گر معمولی ولی آ570 پردازش گر سری 3 داراست و تنها برتری اف ایکس داشتن سیستم ضد محو شدگی تصویر هستش فقط همین و این قیمتی که شما دادی باهاش میشه اف ایکس 12 رو خرید ژاپنیش و سونی دابلیو 80و کداک وی 803 و کانون اکسیوس 70 که خیلی امکانات بالاتری دارند دوست من موندم شما از چه لحاظی اف ایکس 10 رو برتر میدونید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
:8:
دوست من شما اگه به پست من توجه میکردی هیچوقت این حرف رو نمیزدینقل قول:
من نگفتم این مدل کانون بهتر یا خوب نیست من گفتم در حد خودش خیلی خوبه البته fx12 انتخاب خوبیه 1 مگاپیسکل بالاتره ولی جدا از نظر کیفیت عکس از سری دابلیو بهتره
سلام. اگر هنوز دوربین DMC-FX10 رو نخریدی ، به یک گزینه دیگر هم توجه کن.
اگر اولویت انتخابت ، دوربینی با وضوح بالاست ، یک گزینه بسیار عالی داری :
DMC-FX100 با 12.2 مگا پیکسل رزولوشن ، 3.6 برابر زوم اپتیکال ، 4 برابر زوم دیجیتال ، فاصله کانونی 28-100 میلی متر ، محدوده دیافراگم بین f2.8-f9.0 در حالت واید و f5.6-f18 در محدوده تله ، 9 نقطه فوکوس یابی ، لنز لایکای آلمان ، حساسیت بین 100 تا 1600 در حالت انتخابی و در حالت اتوماتیک بین 1600 تا 6400 ، لامپ کمکی af ، امکان انتخاب حالتهای بسیار متنوع تراز سفیدی و تنظیم دستی (10پله) ، تنظیم دستی میزان نور دهی و برنامه ae ، حدود 25 گزینه برای scene mode ، سرعت شاتر از 8 ثانیه تا 2000/1 ثانیه ، امکان انتخاب نسبت تصویر 4:3-16:9-3:2 با وضوح متفاوت ، حالت عکاسی پشت سر هم از 2 فریم در ثانیه تا 8 فریم در ثانیه ( تعدد فریم ها با افزایش یا کاهش وضوح و تغییر نسبت تصویر متفاوت می شود) ، حالت ضبط عکس با صدای محیطی به مدت 5 ثانیه ، 27 مگا بایت حافظه داخلی ، جایگاه کارت حافظه MMC/SD/SDHC ، مانیتور 2.5 اینچی با 207 کیلو پیکسل وضوح ، محدوده موثر فلاش بین 0.6 تا 5.0 متر در حالت واید و 0.3 تا 2.5 متر در حالت تله ، OSD فارسی ، امکان فیلمبرداری با 10، 15 و 30 فریم در ثانیه و ... .
لازم به یادآوری است که اندازه این دوربین با DMC-FX10 فرق بسیار ناچیزی دارد.
بنابراین اگر میتونی با قیمت حدود 000'400 تومان خرید کنی ، این دوربین فوق العاده است .
موفق باشی...
AFARIDEGAAR