TT-Graphic خیلی ممنون که وایر فریم گذاشتی
Printable View
TT-Graphic خیلی ممنون که وایر فریم گذاشتی
آقا خستا نباشی عالی شده
تا جایی که یادم میاد نکته خواصی موقعه نصب نداشت . جز اینکه بعد از نصب تمام RPC هارو باید تو یه آدرسی که به مکس معرفی شده کپی شه . من ریختم تو فولدر maps .نقل قول:
بالاخره یه نفر اومد که Rpc کار کرده .... آقا من توی نصب Rpc موندم ... میشه کمک کنید و بگید چطور در مکس استفاده می کنید ...
میشه هم بریزید هر جای دیگه ای میخاید و فضا زیاد دارید بعدم به مکس آدرسشو بدید...
برای این کار به این آدرس میرید :
Customize>Configure User Path
تو اینجا تمام آدرسایی که مکس برای متریالها و پلاگینهاش سراغشون میره ثبت میشه و میشه اضافه کرد .
دمت گرم خیلی طبیعی کار کردی واقعا قشنگن
کارت جالبه ... واقعآ محشره ... چه قدر ط.ل کشید تا ساختیش (لطفآ زمان مادلینگ و رندرینگش رو هم بنویس)
یه چیز دیگه ...
مطمئنی که وایرفریمه مال کار بالاییه؟؟؟ ماشیناش کو , ادماش کو ؟؟؟ فکر کنم وایر فریمو اشتباه گزاشتی!
کاش میتونستیم پست خودمونو پاک کنیم ( تکرار )!
نسبتا خوب شده... آفرین
[QUOTE]کارت جالبه ... واقعآ محشره ... چه قدر ط.ل کشید تا ساختیش (لطفآ زمان مادلینگ و رندرینگش رو هم بنویس)
یه چیز دیگه ...
مطمئنی که وایرفریمه مال کار بالاییه؟؟؟ ماشیناش کو , ادماش کو ؟؟؟ فکر کنم وایر فریمو اشتباه گزاشتی![/
QUOTE]
در مورد سوال دومت باید بگم که wireframe ماله خودشه . من چون از طریق نتورک رندر میگیرم یه سری چیزا رو اصلا رو پی سی خودم نگه نمیدارم .در اصل کامپیوتر سرسو یکی دیگس . اون چیزایی که تو وایرفریم نیستن RPC هاست که رو سرور نسبشون کردم و رو پی سی من نیست ، واسه اینه !!!
البته ناگفته نماند که تو تصویر دومی هم پسرای جلوی تصویر و هم اون دخترای وسط RPC نیستن و تو خود فوتوشاپ اضافه شدن !!
در مورد طراحیش :
تا 50% این کارا تو google sktchup طراحی شده بود و رفیقم زحمتشو کشیده .این کار یه سفارش تعریف شده بود و من بیشتر به عنوان مکمل این کار انتخاب شده بودم چون من به شدت روی دیتیل ها حساسم !!!
این کاری که گذاشتم یکی از 2تا کار و یکی از 3 4 ویوییه که در نهایت کار کردیم . حدود 1هفته طول کشید (البته با زمانی که صرف ok شدن ویوها و متریالها صرف شدو کار کردن روی دیتیل ها ) که هر کدوم از کارا یه سری بخیه کاری هک داشته که با Region رندر شده !!!
کار سومیه حدود 1هفته (نه بطور پیوسته ) روش با مکس و اکثرا editable poly کار کردم و تا جایی که تونستم رو دیتیلاش کار کردم .
رندرینگ :
این کارا Vray هستن و باQuasi Monte Carlo رندر شدن اولی با رزولوشن 1800x716 و دومیه 1600x960 و اولیه حدود 6ودومیه 8 9 ساعت با دوتا پی سی طول کشیده .
نقل قول:
کاش میتونستیم پست خودمونو پاک کنیم ( تکرار )!
نه بابا نگران نباش . انتقادت بجا بود و انتظارشو داشتم !! معلومه که با دقت نگا کردی!!!
از پاسختون ممنونم ...نقل قول:
:11:
تقریبا یه سالی دارم دنبالش می گردم ....
یه نفر رو پیدا کرده بودم که بلد بود ... اما بهم گفت برو توی فلان سایت عضو بشو تا بهت بگم !
منم رفتم توی اون سایت عضو شدم اما بعد از اون دیگه جواب میلم رو نمی داد .... و آخرش ما در کفش موندیم تا امروز ...
حالا برم تست کنم ببینم می تونم انجام بدم یا نه