سلام.ممنون از توضیحاتت رام عزیز.البته این سایت ...... تحلیل های خوبی برای دوربین مینویسه!!!نقل قول:
سهیل جان اگر می خواد عکس های زیبا و منظره و اهل عکاسی هستش به نظر من h3 بهتره و اگر میخواد روزهای تعطیل با دوستان و خانواده عکس بگیره w200
اکثر قریب به اتفاق دوستانی که میخوان دوربین بگیرن فقط به بودجه نگاه میکنن و اصلا نمیدونن از دوربین چه انتظاراتی
دارن.این رفیق من تا 700 تومن گزاشته کنار.منم گفتم خب تو میتونی یه d40x بگیری ولی بدون نمیتونی بزاری
تو جیب کتت و هر جا بخوایی ببریش!!!نباید از دستت بیفته زمین(اشاره به d40 خدابیامرز خودم)
خلاصه اینکه به قول شما بهش گفتم تو از نخ slr بیا بیرون یکی ازین دو مدل رو انتخاب کن(h3-w200)
نیم ساعت هم براش توضیح دادم.حالا بزار ببینم چی تصمیم میگیره!!!!
هر کسی که برای اولین بار میخواد slr بخره من همین مدل رو پیشنهاد میدم.هم ارزونه (به نسبت امکاناتش و نسبتنقل قول:
من همین دوربین رو پیشنهاد می کنم دوستتون بگیره ان شا.. که خوب باشه
به سایر slr ها) هم قوی.ولی خودتونم میدونید این دوربین ها باید دست کسی باشه که از روی علاقه یا بنا به کارش
ازشون استفاده کنه نه دست کسی که اصلا نمیدونه سرعت شاتر چیه!!!
شما فرض کن میری مثلا یه مهمونی.توجمع دوستانتون میخوای یه عکس بندازی سریع از جیبت دوربینت رو در میاری
و چند تا عکس میندازی.نه اینکه مثل عکاس ها دو ساعت فوکوس تنظیم کنی!!!!!برا همینه که دوربین های کامپکت
اینقدر فروش داره.
....................................
....................................
پریشب یه مستندی نشون میداد کانال 1 یه ماهی بود به اسم سنگ ماهی که بیشترین سرعت رو تو شکار کردن
تو جهان داره.طعمه رو با سرعت 1.6000 ثانیه شکار میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
فعلا دوربین های نیکون قادر نیست این سرعت روبگیرن!!!دوربین فیلم برداری غواص هم هنگ کرده بود!!!