سلام به همه دوستان عزيز
واقعا شرمندم كه مجبور شدم چنين عنواني رو واسه تاپيك انتخاب كنم اما چه كنم كه حقيقته! قطعا نميتونم بدون كمك شما تو اين فرصت فوق كم!! چيز خوبي بخرم..:41::41:
من الآن كه ساعت 3 شبه دارم اين پست رو ميزنم و فردا (چهارشنبه) تا عصر بايد يك Mp3 player بعنوان هديه براي فردا كه تولد خواهرمه خريداري كنم!!! اصلا هم مدلها رو نميشناسم...
متاسفانه فرصت نكردم همه تاپيكها رو بخونم اما از ساعت 1 تا حالا چندين صفحه رو خوندم كه متاسفانه تاريخهاي خيليهاش قديمي بود و كمكم نكرد..
حاشيه رو تموم ميكنم... و تكرار مي كنم قطعا نميتونم بدون كمك شما تو اين فرصت فوق كم!! چيز خوبي بخرم كه يه عمر پشيماني (!) ببار نياره...
بودجه: ماكسيمم 100 تومان و متاسفانه قابليت افزايشش روندارم...
محل سكونتم هم اصفهانه...
چيزي كه ميخوام باشه:
تقريبا به ترتيب اولويت البته 1 و 2 اولويتشون اندازست!!
1. قابليت ضبط خوب داشته باشه براي سر كلاس. همه ميدونيد كه بايك دكمه بره سر ضبط كردن خب بهتره...
2. پخشش هم خوب باشه....
3. مموريش هرچه بيش بهتر... اگه قابليت افزايش داشته باشه باز بهتر...
4.باتريش قابل شارژ باشه... چي ميگن فكر كنم ليتيومي؟! آره (ببخشيدزياد حرفه اي نيستم..) كه دوام بياره ساعتها
5.خوشكل و كم حجم باشه...
6. عمر كنه تا مدتها... گارانتي هم داره؟
7. نرم افزار هم نخواد رو كامپيوتر نصب بشه بهتره كه بشه هرجايي وصلش كرد به سيستم...
8.قيمت هم اگه ميدونيد بگيد.... و بگين مغازه دقيقا چي بگم؟!
ميدونم كه خيلي ايده آل شد اما خب آدم ميخواد چيز خوب بخره...
راستي درباره iPod nano ياكلا iPod ها هم يه چيزايي ديدم . گرونه؟ ضبطش چطوره؟ خيلي خيلي قشنگند! هميناس كه اوله سايتش گذاشته؟
کد:
http://www.apple.com/ipodnano/
مدليكه خواهرم قبلا از دوستش ديده بود و دوست داشت Crative MuVo slim روش نوشته بود پشتش هم زده بود
Model NO. DAP-TDOOO8
!
يك گيگ هم بود و بسيار نازك... ضبطش هم خوي بود منتها فكر كنم گرون باشه.... اينو گفتم كه بهتر بتونيد كمكم كنيد....
من يهبند پاي سيستم هستم تا راهنماييهاي شمارو ببينم...
آقاي seymour عزيز نظراي شما رو همه قبول داشتند و شما گويا صاحب نظريد...اگه شما هم يه كمكي بهم بكني آبروي مانره ممنونت ميشم...:41:
از همه ممنون
منتظرم