اره درسته اونا هم هست....نقل قول:
اگر محیظ گرافیکی بخوای اونا بهتره...اما اگر میخوای فقط همون فایل اجرا بشه مستقیم همون روشی که دوستمون گفتند خیلیی بهتره....
Printable View
اره درسته اونا هم هست....نقل قول:
اگر محیظ گرافیکی بخوای اونا بهتره...اما اگر میخوای فقط همون فایل اجرا بشه مستقیم همون روشی که دوستمون گفتند خیلیی بهتره....
از همه دوستان كه جوابمو دادن متشكرم ، آقا مهدي عزير اما من فايل exe .* ندارم من تنها يك فايل nasim.pps دارم كه مي خوام اونو aurorun كنم و روي cd رايت كنم .
nasim965 جان عزیز . فایل exe برای برنامه هایی است که به پروژه انها به صورت exe است مثل همه مجموعه برنامه ها . ولی چون شما با پاور پوینت درست کردید باید به جای exe از همان پسوند pps استفاده کنید ( من خودم تا حالا این کار را نکردم ولی فکر کنم بشه این کار را کرد چون اکثر اتورانهایی را که من درست کردم به صورت exe بوده ). برای اینکه بتونید اتورانهای حرفه ای و زیبا درست کنید بهترین برنامه مولتی مدیا بیلدر هستش که من خودم با این برنامه کار می کنم و اتوران های زیادی هم درست کردم . شما می تونید با بعضی از برنامه های تبدیل کننده پروژه خود را که به صورت pps سیو کرده اید را به exe تبدیل کنید . یا می تونید از محیط خود بیلدر همه اون کارهایی را که با پاور پوینت کردید را انجام بدید با امکانات بیشتر.
مرسي از راهنماييت ، براي دوباره كار كردن فرصت ندارم . فايل من 47 صفحه پاور پوينت و مشكلم اينه كه روي cd اتوران كنم
سلام
بهترین کار واسه اوتوران کردن پاور پوینت استفاده از power point viewer
اگه هنوز مشکلتون حل نشده بگین توضیح بدم
سلام دوست عزيزنقل قول:
شما فايلت رو با پسوند ppt ذخيره كن و بعد اتوران كن
نرم افزار ساخت اتوران : multi media builder