خوب معلومه دیگه همینم واست خوبه اگه اهل بازی نیستی:5:نقل قول:
Printable View
خوب معلومه دیگه همینم واست خوبه اگه اهل بازی نیستی:5:نقل قول:
دمای بحرانی برای geforce 6 بین 100 تا 125 درجه هستش و در 135 درجه سانتی گراد سیستم restart میشه .نقل قول:
در بدترین حالت دمای هیتسینگ کارت شما به 90 درجه هم نمیرسه :46: می تونی با riva tuner نگاه کنی .
پس در حالت عادی مشکلی نداری . ولی اگه بخوای اورکلاک کنی کارتت رو بهتره دو تا از این فن های 3 هزار تومانی
ببندی پشت کیست که هوای داخل کیس رو بکشه بیرون . :5: خلاصه باید تهویه کیس ردیف باشه . :27:
در مورد فن هایی که میگی بعد از مدتی به سرو صدا میفته ، اونم راه داره :21: :
باید فن رو باز کنی ، بعد وسط فن یه برچسب داره ، اون برچسب رو کنار میزنی . زیر برچسب بوش فن هستش که
به مرور زمان خشک میشه و سرعت و فن کم میشه و کم کم خراب میشه . شما داخلش یه قطره روغن چرخ
خیاطی میریزی و دوباره برچسب رو با دقت سر جاش می چسبونی . :46:
این روش رو من از کارت گرافیک TNT 2 گرفته تا 7600GT امتحان کردم و اساسی جواب گرفتم . :27:
شما هم میتونی امتحان کنی . البته دقت کن که فن رو نشکنی . :31:
موفق باشی . :11:
من وقتي TNT2 داشتم كارت گرافيك ها فن نداشتن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این روش رو من از کارت گرافیک TNT 2 گرفته تا 7600GT امتحان کردم و اساسی جواب گرفتم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ويرايش : اوه شرمنده مدل فن دارش رو هم ديدم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با چه نرم افزاری میشه حرارت کارت گرافیک و سایر قطعات را چک کرد
سلام دوست من :11::11:
میخواستم بگم اگه تو کار بازیخوری نیستی پس الکی ذهن خودتو مشغول نکن گرافیکی که داری برای سیستم خونه مناسبه ( البته نه برای بازی) سعی کن در حد کاری که از سیستم می کشی دنبال قطعات بالا بگردی چون حالا گیریم یه گرافیک درحد خوبم ( مثلا Gforce 8800 GT ) با همونقدر هزینه گرفتی و انداختی رو سیستم وقتی خودت داری میگی من اصلا با کامپیوتر بازی نمیکنم باید VGA رو سیستم خاک بخوره و این میشه فقط هزینه الکی !!!!!
موفق باشی:10:
یاعلی
خوب تا اینجای صحبت شما درست . آیا وقتی صحبت از بازی کردن میشه و طرف میگه من میخوام با سیستم بازی کنم فقط باید سراغ کارت گرافیک خوب رفت و در کارهای دیگه کارت گرافیک پایین هم جواب میده
آرمان صبح تا حالا هر وقت من اومدم اینجا بودی :31: . چه خبره ؟؟ کشیک داری ؟؟:31: برو بخواب حالت خوب نیست.:2:نقل قول:
نرم افزار تخصصی اورکلاکینگ و کنترل کارت گرافیک riva tuner خوبه :نقل قول:
لینک دانلود :کد:http://downloads.guru3d.com/download.php?det=163#download
ما هميشه هستيم ولي شما Invisible مياي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آرمان صبح تا حالا هر وقت من اومدم اینجا بودی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . چه خبره ؟؟ کشیک داری ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برو بخواب حالت خوب نیست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با nTune هم ميشه كه برنامه خود nVidia هست.نقل قول:
با چه نرم افزاری میشه حرارت کارت گرافیک و سایر قطعات را چک کرد
اینم خوبه فقط مشکلش اینه که 42mb هستش . :31:نقل قول:
آره يكم زياده البته 42 مگ چيزي نيست به قول بچه هاي اينجا پاستيله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: