xfx بهتره در واقع بهتری مارک گرافیک هست.
Printable View
xfx بهتره در واقع بهتری مارک گرافیک هست.
من xfx 8600gt 256 mb ddr3بگیرم یا xfx 8600gt fatality یاasus مدل سایلنس اگر قیمت های ان توی یک سطح هستند کدام بهتر است چرا--وبا کدام گرانتی---
شما ادرس نمایندگی را بده اگر دوستان به یک جمع بندی رسیدند من برم بخرم (نمایندگی در مشهد داره کجا هست)نقل قول:
ميشه يه دليل بياريد كه چرا XFX بهترين سازنده هست؟نقل قول:
XFX - Geforce 8600GT Fital1ty بهترين 8600GT هست. با گارانتي سازگار ارقامنقل قول:
من xfx 8600gt 256 mb ddr3بگیرم یا xfx 8600gt fatality یاasus مدل سایلنس اگر قیمت های ان توی یک سطح هستند کدام بهتر است چرا--وبا کدام گرانتی---
سرعت حافظه XFX 8600GT 256MB برابر 1700MHz ، سرعت هستش هم یه مقدار بالاتره ولی واسع ASUS رو نمی دونم. احتمالا 1400Mhz باشه
تو چرا رفتی دنباله FATAL 1 TY همون8600GTS بهتره از 8600GT حالا 8600GT هر چی میخاد باشه fatal باشه silent pipe باشه باز 8600GTS بهتره.
راستی اگه هر مدلی از XFX رو خاستی بخری XXX version ش رو بخر.در غیر اینصورت اون کارت باکارت های دیگه مثل asus یاEVGA فرق زیادی نداره
چه فناوری یا چه قابلیت این دو برد را از هم متمایز میکند بالخره هر شرکت یک فناوری خاصی برای خودش داره--
ایا اور کلاک هم شامل گارانتی میشه چون شنیدم بعضی از گارانتیها اور کلاک را گرانتی میکنند ایا درسته----
اگه خیلی حرفه ای می خوای برو دنبال evga
کاملا درسته:40:نقل قول: