اگه استفادت از موبایل زیاده گوشی های سونی بهتر نیازت رو برطرف میکنن ! به خصوص N95 باطری ضعیفی داره...که نوکیا سعی کرده تو ورژن جدید ( 8 گیگا بایتش این مشکل رو تا حدودی با تغییر باطری رفع کنه ) ...!نقل قول:
اما مشکلی که ان 95 داره اینه که عمر باطریش خیلی کمه. و ماله سونی بیشتره. برای من هم چون روزی 7/8 ساعت
ممکنه با اینترنت و موبایل کار کنم این باطری نمیتونه دوام بیاره. من خودم با w810 که به اینترنت وصل میشدم 7/8
ساعته باطریش سوت میکشید. حالا بازم تا ببینم نظر شما چیه؟
تو P990 ( و به طبعش P1 ) فکر نمیکنم دیکشنری انگلیسی به فارسی مشکلی داشته باشه باز دوستانی که P990 دارن بیان و نظر بدن بهتره !
راستش به نظر من گذر از P1 اگه به قیمت مناسب ( زیر 500 تومن ) برسه ( که داره میرسه ) یه جورایی سخته !
کیفیت صداشونم ( تو هندز فری ) باید تقریبا تو یه سطح باشه ... اصولا اکثر گوشی های سری K و P کیفیت صدای خوب و سری W عالی دارن !
ازونطرفم اگه دوربین واست مهم باشه با توجه به عکسایی که از P1 و K800 دیدم بدون شک K810 ( که از لحاظ سخت افزاری شبیه K800 هست ) بیشتر راضیت میکنه !
در کل P1 رو بهت پیشنهاد میکنم ! هرچند هنوز امتحانش رو پس نداده ( اگه 2-3 ماه دیگه میگرفتی اینو که امتحانشو تا حدودی پس میداد و ارونترم میشد بهتر بود ! ) ولی خوب اگه عجله داری و اهل ریسکی P1 امکانات کامل و خوبی داره ...!