سلام دوست عزیز!!
نقل قول:
الان Scan كردم و تموم شد .
مشلكم حل شد . MSConfig هم مشكلش برطرف شد .
ممنون از همه (به خصوص فرهمند جان )
قابل نداره دوست عزیزم شما لطف دارین!!
نقل قول:
توي مسيري كه آنتي ويروس در آن قرار دارد پوشه اي بنام Crack وجود نداشت .
دوست عزیزم! حدود 1 و نیم و یا 2 ماه قبل من این آنتی ویروس را از همین سایت کمیاب دانلود نمودم و بعد از دانلود و Extract نمودن توی پوشه آنتی ویروس یه پوشه بنام Crack وجود داشت که توی اون سه عدد فایل های که پسوند شان key میباشد قرار داشت که طبق راهنمایی بالا میتونستید با اون ریجیسترش نمایید.آلان که دو ماه از مدت دانلود بنده میگذرد، شاید مدیر سایت کمیاب برای دانلود شدن بهتر آنتی ویروس اون پوشه آنتی ویروس رو دستکاری نموده و اسمشو هم تغیر داده است.
نقل قول:
اگر منظورت فايل KYS.rar هست كه ضميمه آنتي ويروس دانلود شد توش چندتا فايل key. وجود داره كدومشو بايد وارد كنم ؟
بله دوست من !! منظورم همان پوشه ای هست که توش فایل های با پسوند key موجود باشه. مهم نیست که اسمش چی باشه ! انها سه عدد اکتیو key های آنتی ویروس میباشند و هر کدومشو اگر وارد کنید مهم نیست. هرسه یک عمل را انجام میدهند.
نقل قول:
فقط يه سوال ,من با نسخه Trial version كار كردم (رجيسترش نكردم) ممكنه دوباره مشكلي پيش بياد ؟
اگر ریجیسترش نکنید، میتونید برای یک ماه از اون استفاده نمایید و همچنان از آپدیت های آن و این خود یکی از خوبی های این آنتی ویروس میباشد که شما میتوانید بدون اکتیو کردن از آپدیت هایش استفاده نمایید. اما اگر ریجسترش کنید میتوانید برای مدت شاید یکسال و یا هم بیشتر از آن استفاده نمایید و توصیه میکنم که ریجسترش نمایید.
و در آخر خدا نکند!! اما اگر باز هم با مشکلی روبرو شدید، همیشه در خدمتم دوست من!!
مؤفق، پیروز، سربلند و کامگار باشید!!!!
فرهمند