یه کره بزرگ و....
Printable View
یه کره بزرگ و....
شما درست می فرمایید ولی یه کم مشکله.مثلا هر چی بزرگ هم باشه باز وقتی می خواید از جایی به جایی حرکت کنید تصویر پس زمینه یکم بزرگ یا کوچیک می شهنقل قول:
راه دیگه ای هم هست تو متریال ادیتور backgound رو اضافه می کنی و در حالت screen و کره می زاری
از پاسخ هایی که دادید متشکرم ولی سوال اولم رو هنوز بی جواب گذاشتید
کسی هست بیشتر کمکم کنه؟
سلام
مکس من دچار اشکال شده کسی می تونه کمک کنه:
وقتی می خوام از reactor استفاده کنم توی صفحه بعد از انالیز world که دیگه باید تصویر بیاد اون بالای عنوان نوشته می شه open GL و بعد هم ایرور و بسته شدن یک دفعه نرم افزار .
البته قبلا این طور نبود و خود سیستم display مکس Direct 3D هست و قبلا هم که از reactor استفاده می کردم اون بالا همون Direct 3D رو می نوشت ولی الان نمی دونم چطور شد یه دفعه عوض شد و دوباره که مکس رو ریست می کنی باز هم همون open GL می شه.
راستی وقتی هم تغییرش می دم(این رو از help مکس یاد گرفتم )مثل قبل کار نمی کنه و اگه تعداد اجسام رو از 3 بالا تر ببری باز قفل می کنه و خودش بسته می شه.
اگه کسی چیزی می دونه که کمکم میکنه لطفا بگه که خیلی ضروری احتیاج دارم
سلام دوست من براي منم اين مشكل پيش ميامد ولي من تحملش ميكردم اگه نتونستي دوباره مكس رو نصب كن.
من هم وسط كار يهو مكس بسته ميشد و ارور ميداد. فكر كنم اين براي رم سيستم باشه كم مياره و جوابنميده و مكس هم بلافاصه بسته ميشه.
قربانت علي
اره عزیز من هم دارم به این نتیجه می رسم که این رم و کارت گرافیکم رو فکری به حالش بکنم
الان هم خیلی رو رگ غیرتش داره کار می کنه وگرنه دارم دوستایی که اصلا کامپیوترشون هنگ می کنه:2: