:oops: :oops:نقل قول:
نوشته شده توسط patal
آقا دمت گرم..مرسی که وقت گذاشتی....خیلی لطف کردی...خدا از بزرگی کمت نکنه :oops: :oops:
یا علی مدد
Printable View
:oops: :oops:نقل قول:
نوشته شده توسط patal
آقا دمت گرم..مرسی که وقت گذاشتی....خیلی لطف کردی...خدا از بزرگی کمت نکنه :oops: :oops:
یا علی مدد
سلام...آقا این عکسرو بی زحمت نگاه کنید!! اصلا با عقل جور در نمیاد آخه! :cry:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فلشی که به سمت پایین هستش داره اون فلش سبزه که Safely Remove Hardware میکنیم باهاش رو نشون میده! فلش سمت چپی هم که داره خود درایو رو توی My Computer نشون میده!! اون Message Box اون وسط هم داره میزته زیره همه کاسه کوزه ها و میگه که اصلا هیچی در کار نیست!! :cry: :cry:
چرا آخه؟!
راستی توجه دارید که اون Message Box موقعی که میخواستم درایو رو Format کنم اومده!!
آقا بازم مرسی از همه که سعی دارین کمکم کنید Kiss Kiss!
یا علی مدد!
راستی پاتال برای این 2 گیگیه که هنوز به جایی نرسیدیم...ولی اون یکی کوچولویه 512 مگی رو باید با FAT12 یا FAT16 یا FAT32(که نه!) Format کنم؟! 12 یا16؟! :!: :!:نقل قول:
نوشته شده توسط patal
مرسی. یا علی :wink:
سلام
سجاد جان طبق گفته حميد بهترين جا برا تعمير همون گارانتي هست اول از همه بفرست برا گارانتي .
دوم اينكه شما تا جايي كه من متوجه شدم با دستگاه خودت به اين مشكل خوردي ... بيشترين احتمال را من در سخت افزار شما ميبينم . آيا سيستم هاي يو اس بي ديگري تا حال به سيستمت وصل كردي و بدون مشكل بودن ؟ بعضي وقتها تنظيمات ولتاژ يو اس بي يا يو اس بي هاي كابلي كيس باعث خرابي قطعات ميشن . به نظر من براي اينكه خاطر جمع بشي اول از گارانتي استفاده كن بعد بدون اينكه به سيستمت وصل كني با سيستم ديگه چند وقت باهاش كار كن اگر ايراد نداشت سخت افزار سيستمت رو چك كن.
حضرت Saghy سلام! ممنونم از جوابتون!! ولی عرض کردم متاسفانه گارانتی نداره قطعم!! و همینطور این مشکل باز هم متاسفانه روی 3 تا PC مختلف تکرار شده! :cry: دیگه واقعا قد نمیده فکرم که چیکار باید بکنم!! منتها هنوزم مصرم که بدونم آیا جایی برای تعمیر این قبیل قطعات وجود نداره؟!نقل قول:
نوشته شده توسط saghy
مرسی.
سلام
به نظر نمياد كه flash شما سوخته باشه چون مي شنسدش ولي توش نمي ره. اين جور اشكالات در مورد Floppy ها زياد پيش مي اومد. من حقيقتش درست يادم نيست ولي فكر كنم يه سكتور خاصي از floppy خراب مي شد كه اين error رو ميداد و با فرمت هم حل مي شد (البته شما كه نمي توني فرمت كني .) .
saghy نوشته:
من فكر نمي كنم اين مشكل باشه چون معمولا اين مشكل باعث سوختن flash ميشه ( موردش رو ديدم) اما به نظز نمي رسه flash شما سوخته باشه چون مي شناسدش.نقل قول:
بعضي وقتها تنظيمات ولتاژ يو اس بي يا يو اس بي هاي كابلي كيس باعث خرابي قطعات ميشن . به نظر من براي اينكه خاطر جمع بشي اول از گارانتي استفاده كن بعد بدون اينكه به سيستمت وصل كني با سيستم ديگه چند وقت باهاش كار كن اگر ايراد نداشت سخت افزار سيستمت رو چك كن.
اگر چيزه ديگه اي به ذهنم رسيد مي گم.
جریان از این قراره: من تو خونه Flash رو Format کردم و روش تا خرخره( 1.5 گیگ) چیز پر کردم!! بعدش با خودم بردمش موسسه(کلاس کامپیوتر :lol: ) بعد اونجا رو سیستمها امتحان کردیم و دیدیم محتویاتش رو (گرچه یه سری از اطلاعات خراب شده بود و مثلا یه سری فولدرا خالی بود که فکر کنم چون کنار موبایلم بوده تو جیبم اینطوری شده) بعد دادمش به یکی از دوستام که ببره خونه و از چیزای توش استفاده کنه که تا رسیده بود رفته بود براش که این بلا سرش اومد...ما اول فکر کردیم که شاید پورت USB اون بابا مشکل داره...منتها بعدا دیدیم که خیر...این مشکلمون همه جا (موسسه و سیستم من) داره تکرار میشه!!
چیزه دیگه مثل ضربه هم میتونه باعث این نوع خرابی Flashها بشه؟! (البته مطمئن نیستم که ضربه خورده باشه!!)
آقا بازم ممنون از جواب...اگه نتیجه جدیدی گرفتین بی نصیب نذارین مارو :wink:
یا علی.
راستی Rashidahwazian جان مرسی از توجهتون...حتما منتظر فرمایشات بعدیتون میمونم.
Sadjad Sharifian جان به نظر من ديگه اين حتماً بايد بره تعمير گاه با حرف درست نميشه
در مورد تعميرگاه هم وليعصر از اين چيز ها زياد هست که درست کنن
در مورد Format هم بگم اکثراً با FAT کار ميکنن البته بعضی ها هم با FAT و FAT32 کار ميکنن و مشکلی ندارن
HamidFULL جان.saghy عزیز..جناب Rashidahwazian...و patal جون....از لطف همتون بینهایت ممنونم...واقعا از این تاپیک هم کلی چیز یاد گرفتم و هم اینکه مطمئنم که دیگه نا خودآگاه لااقل باعث خرابی هیچ Flashdiskای نخواهم شد!! واقعا باید آفرین گفت به این همه بچه های باسوادی که اصلا یه ذره هم تو کمک کردن به رفیقاشون(اگه قابل بدونین) دریغ نمیکنن...
دم همتون گرم!
یا علی.
Sadjad Sharifian جان، سلام
1 ==> شما Quick Format مي كني يا Full Format ؟
2 ==> توي catalog ش گفته كه با چه FAT ي format بشه؟
3 ==> Windows ت چيه؟
خوش باشي،
©م.م.©