همانطور که همه ی دوستان گفتن صبر کن دوست عزیز :20: ارزش صبر کردن را 100% داره
گوشی خیلی توپیه اگر چه جلوی 960 کم میاره ولی کلاس کار خودش را داره و حتما طرفدارهای خاص خودش را هم داره :20:
Printable View
همانطور که همه ی دوستان گفتن صبر کن دوست عزیز :20: ارزش صبر کردن را 100% داره
گوشی خیلی توپیه اگر چه جلوی 960 کم میاره ولی کلاس کار خودش را داره و حتما طرفدارهای خاص خودش را هم داره :20:
من چند روز پیش از دوبی قیمت کردم، 335 تومن در میاد، ولی شنیدم که از دوبی بیاری ایران کار نمی کنه (جدا از مسئله رجیستر که آزاد شده)
حالا این حرف درسته؟
335 تومن ؟ :18:نقل قول:
مطمئني ؟
درسته سری p سونی همیشه کلاس کار بالایی دارندنقل قول:
و همه گوشی های نوکیا رو جمع کنی 1 سونی نمیشه
قیمتش 550 یورو هنوز همه جا Launch نشده !!335؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟وا!اگه اوردی با این قیمت خودم میفرستمت برات جیستر بکنن دوست من!مسافر با یه پاسپورت مشکلی برای رجیستر نداره...نقل قول:
مسافر من خارجیه و اصلاً از این چیزا سر در نمیاره، میخوام بدونم که مثل اولا شده یا حتماً باید بره مخابرات رجیستر بشه؟نقل قول:
سلامنقل قول:
با 2 یا 3 تومن برات ریجیستر می کنند
بچه ها يه جا خوندم با گارانتي زيره 500امكان نداره اين گوشي رو گير بياريد.
شوخی می کنی من با گارانتی 360 قیمت دارمنقل قول:
گارانتی معتیری هم بود(به گفته مغازه دار البته شک دارم که روده تو شکمش بود که راست یا کج باشه:31: )
آره باید حداقل 500 تومن باشه البته شاید با گارانتی اصلی مثه سیتادل حتی بالایه 600 باشه !نقل قول:
بچه ها يه جا خوندم با گارانتي زيره 500امكان نداره اين گوشي رو گير بياريد.
دقیقا .... همیشه سونی گوشی های تاچ اسکرین خوبی زده به خصوص سری P با اینکه تعداد این گوشیا زیاد نبوده و معمولا با فاصله ی زمانی زیادی یه گوشی جدید از این سری معرفی میکنه ولی همواره گوشی های خوب از نظر امکانات و پر فروش بودن !نقل قول:
درسته سری p سونی همیشه کلاس کار بالایی دارند
و همه گوشی های نوکیا رو جمع کنی 1 سونی نمیشه