نقل قول:
آقا چرا رو هوا حرف میزنی .... الان تنها شرکتی که دی وی دی رایتر با سرعت 20 ایکس داده بیرون همین Liteon
در ضمن من DVD-Rom رو دارم ازش راضیم....
Printable View
نقل قول:
آقا چرا رو هوا حرف میزنی .... الان تنها شرکتی که دی وی دی رایتر با سرعت 20 ایکس داده بیرون همین Liteon
در ضمن من DVD-Rom رو دارم ازش راضیم....
من که نگفتم Plextor سرعت 20X زده ، گفتم SATA موجود داره ؛در ضمن من برای خرید Liton اقدام کردم فوشنده گفت که 40٪ مرجوعی داشته ؛ در ضمن چون DVD-ROM خوبه حتما DVD-WRITER هم معلوم نیست خوب باشهنقل قول:
خوبه مدرک علمی بیار عزیز:27:
بله پلكستور هم مدل ساتا داره . يه نكته اي دي وي دي رو با سرعت بيشتر از 4 ايكس مي زنيم دي وي دي رام ها زور مي زنن تا بخونن و خيلي از رام ها دچار مشكل مي شن بعد با 20 ايكس بزنيم چي مي شه ! البته فكر نكنم در حال حاضر دي وي دي خام 20 ايكس تو بازار موجود باشه !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
شما واسه اينكه مي گي ( دور Lite On خط بكش كه مزخرفه) يه دليل علمي بيار !نقل قول:
من حرفم خودش دلیل علمی هست :5: و طبق نظر مردم و فروشندگان اول PLEXTOR ،چهارم LITON هستنقل قول:
باور نداری بخر تا باورت بشه:21:
بله درسته شكي نيست !
نظر مردم و فروشندگان تازگي ها شده دليل علمي ! ما نمي دونستيم ..
خدا بيامرزه بازار سخت افزار ايران و !!!
ایول خوشم میاد حالیته:31:
خوب دوست من liton داره که باهاش 12X رایت می کنه اما خود Liton دیگههمون DVD را نمی خونه و فقط 4X به پایین میخونه
شما که واردی بگو چرا؟:13:
نه ببين .. من تو اين موندم كه شما به يكي از بزرگترين توليد كنندگان درايو در دنيا داري ميگي مزخرف !
=====
در ضمن آدم خوبه بدونه چه مديايي بخره .. مدياي آشغالي زياده اصولا !!
آقايون ما اينجا بحث و كل كل نداريم . حرفي زديد دليلش رو هم بياريد .
پست هاي كل كل هم پاك شد /. ادامه نديد لطفا .
ولی حقیقت این است که نظر مردم بسیار مهم استنقل قول:
از پستهای بنده هم پاک شده ؟نقل قول:
آقايون ما اينجا بحث و كل كل نداريم . حرفي زديد دليلش رو هم بياريد .
پست هاي كل كل هم پاك شد /. ادامه نديد لطفا .
البته تا اونجا که من یادم میاد من پست بدون دلیل نزدم .