بهترين جمله 100% واسه من كه اگه بهترين گوشي دنيارو هم كه اين امكان رو داشته باشه بيارن خراب ميشه به اين ميگن پيشوني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته بیشتر به شناس و پیشونی هم... مربوط است....
Printable View
بهترين جمله 100% واسه من كه اگه بهترين گوشي دنيارو هم كه اين امكان رو داشته باشه بيارن خراب ميشه به اين ميگن پيشوني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته بیشتر به شناس و پیشونی هم... مربوط است....
بنده خودم تو يه كتابي خونده بودم كه نوشته بود وصل كردن ايرادي نداره ولي قطع كردن ايرادي داره يا نمي دونم درست برعكس اين بود بايد بهت بگم كه اين كار انجام نشه بهتره. علتش هم بماند برا ظهور مهدي عجنقل قول:
در ثاني كابلهاي يو اس بي و اينا رو كه موقع روشن بودن دستگاه وصل مي كنن (برخي ها) يا قط مي كنن ايارادي نمي ده
توجه: مادربردهاي جديد جديد وقيمت بالا مثل مال من اين حفاظت ها رو دارن در برابر دراومدن سيم.
چون سي پي يو دائما يا براي بعضي پورت ها مثل كابل پارالل پرينتر پيك و سيكلهايي ميفرسته و دريافت مي داره و وقتي عدم وجود دستگاه مشخص بشه يعني رسپانسي نده هنگ مي كنه يا ايراداتي پيش مي ياد و اگه شانس بياري ارور نرم افزاري مي ده.
در مورد مموير گوشي هايي مثل ان70 رو موقع كار مي توني دربياري چون وقتي مي خواي دربياري يه قابليتي داره كه برنامه هاي باز و فايلهاي مورد استفاده از مموري رو مي بنده
ولي گوشي هايي مثل دبيلو800 اينجوري نيستن و مموريت يا مي سوزه يا بدسكتوري مي افته روش
ياحق
بهترين راه رو انجام بده ودردسر رو كم كن گوشيرو خاموش كن و مموري رو تعويض كن
دوست من توي مشخصات گوشي ازكمپانيه سازنده نوشته ميشه قابليت تعويض كارت حافظه در حين كار
:4: البته توجه كن اعتمادي به اين مشخصات نيست
برا من كه تا حالا مشكلي برام پيش نيومده.من حتي مثلا يه فايلا از روي مموريم كپي يا كات ميكنم بعد ممريم را در ميارم و مموري دومما تو گوشي ميزارم و اونا پست ميكنم.هيچ مشكلي هم برا مموري هام پيش نيومده.
آغا جان شما با تضمين خود نوكيا مصلا تو گوشي ان70 مي توني مموري رو دربياري در حين كار ولي من خودم شخصا اين كار رو نمي كنم چون دنبال دردسر نيستم. درثاني وقتي در ان70 رو باز مي كني خودش پيغام مي ده كه مموريت رو درمياري يا نه اگه بله بگي اونم بهت لبيك مي گه و كليه ي ارتباط با رم رو قطع مي كنه.
اينم يه ذره از خودم بگم كه: به نظر من مثلا داري يه فايل را كپي يا كات مي كني د رهمون حال در گوشي رو باز كني اگه پيغام رو از ت پرسيد خودش احتتمالا مي گه كه صبر كنيد... خلاصه بايد اين كار كوچيك رو خودت امتحان كني نمي گم رم رو دربياري فقط در گوشي رو باز كن.
بلاخره بعد خرابي بصره من خودم اين كار رو نمي كنم.