نقل قول:
سلام دوست عزیز
نه تا اینجا که من فصل دوم کریر پلیر هستم نشده!
کلا تو تقویمشم بازی ملی نداره پس احتمالا نمیشه!
Printable View
نقل قول:
سلام دوست عزیز
نه تا اینجا که من فصل دوم کریر پلیر هستم نشده!
کلا تو تقویمشم بازی ملی نداره پس احتمالا نمیشه!
این دروازه بان ها به نظرم خوب طراحی نشدن
عکس العملشون در مقابل شوت های ضعیف و کم جون هم باید دو ضرب باشه
یک شوت زدم اینقدر آروم بود که به زور به محوطه شش قدم میرسید ولی دروازه بان در کمال تعجب همین توپ رو دو ضرب گرفت یا بهتره بگم اصلا نتونست بگیره و من هم برگشتش رو تبدیل به گل کردم
در کل دروازه بان ها ضعیف هستن...تنظیمات بخصوصی نداره که بشه اونا رو قوی تر کرد؟!
بهترین خصلت بازی همین Impact Engine هست
واقعا برخوردها خوب کار شدن و جلوه خیلی خوبی به بازی داده...هر چند هنوز یک سری ایراد داره
شرمنده ما مثله شما اینقدر حرفه ای نیستیمنقل قول:
تو settings ، قسمت game settings و بخش CPU Game customisation میتونی goalkeeper ability رو زیاد کنی.نقل قول:
من همیشه لجندری بازی میکنم
در کل لجندری این نسخه فیفا بهترینه
من برخلاف دوستان معتقدم CPU با تاکتیک و پاسکاری توپ رو بهتون نمیده
اگر CPU غیرمنطقی بود بطور مثال نمیشد توپ رو از بازیکنها گرفت ولی اینطور نیست
CPU بسیار فعاله و هر لحظه در حال عوض کردن تاکتیکه ما یوزرها فقط با ترکیب دیفالت بازی میکنیم
خب چه انتظاری داریم یک حریف تنبل که ما باشیم نباید شکست بخوریم در مقابل حریف فعال که هر لحظه در حال عوض کردنه تاکتیکه؟
تا حالا دقت کردین وقتی CPU عقبه چه فشاری میاره در حمله و چقدر مدافعانش کم میشن و همه تو حمله شرکت میکنند
من 18 جدول بودم اما فکر کنم حدود 10 ..11 تا ترکیب ساختم بارها تاکتیک عوض کردم (حتی هنگام بازی) از بازیکنها در جاهای اصلی خودشون استفاده کردم منظورم این نیست که CB رو در دفاع قرار دادم جایی که به اسپید بازیکنها نیاز داشتم او بازیکن رو با هر پستی که داشت اونجا استفاده میکردم الات در 15 بازی اخیر 9 برد دارم و 5 شکست و 1 تساوی و در رده سوم جدولم
فصل قبل هم سقوط کرده بودم و اخراج شدم :31:
به نظر من این نسخه فیفا بهترینه
سلام
دوستان اخه کجایه بازی سخته که انقد می گید!!!!!!
من خودم با نسخه ی PC و تو قسمت منجر با اخرین درجه سختی یعنی لجنسی یه لیگو الان کامل رفتم قهرمان شدم هیچی, لمپاردمم اقای گل شد. البته با چلسی رفتم. الانم بازم 1 فصل دیگه با این تیم قرار داد بستم. منچسترو ارسنالو منسیتیو همرو چه توو خونه چه خارج از خونه می ترکوندم. کامپیوتر بیشتر از 2 گل نمی تونس بم بزنه اما من بالای 4 تا بهشون می زدم. بازی با ارسنال توو استادیوم امارات 4-1 بازیو بردم.
اگه نمی تونید ببرید حتما این قسمتو بخونید
تو قسمت تنظیماته دسته , نوعه دفاع کردنو نذارید رو Tactical, بزارید رو اون یکی گذینه. واسه اینکه اگه رو Tactcal بزارید دیگه تیمتون نمی تونه پرس بکنه تیمه حریفو. این باعث می شه واسه حریف موقعیت سازی بشه. بزارید رو اون گذینه و سعی کنید اگه دیدید توپ دست بازیکن ستارشون بود مثلا لیونل مسی با 2 نفر برید توو پاش. سیستمتونو 3 فوروارده کنید و نوعه سیستمتونو رو Counter Attack بزارید تا رو ضد حمله ها به راحتی می تونید گل بزنید. این کارارو بکنید و نتیجشو بم بگید. مطمعن باشید که قهرمانید
اره خوب درست میگی ولی مشکل اینجاست که cpu بعضی وقتها تقلب میکنه و بازی ما رو خراب میکنه .نقل قول:
نمیدونم شما چجوری بازی میکنی ولی برای مثال توی بازی با cpu من پاسهایی که میدم رو خیلی وقتها اصلا به اون جهتی که گرفتم نمیره . در حالی که توی بازی با user اصلا همچین اتفاقی نمیفته . از pass error هم نیست چون کلا روی assisted هستش cpu به هیچ وجه نمیتونه اون بازیکن مد نظر من رو بشناسه و پاس رو واسه یکی دیگه میفرسته . توی semi هم همینجوره . یا کلا تو برخوردها چرا فقط بازیکن من میخوره زمین . توی یه بازی 80 درصد برخوردها به نفع cpu تموم میشه و ....
کلا دست میبره تو کنترل بازیت . در حالی که من اصلا تو بازی با user با همچین مشکلاتی مواجه نیستم . بد بازی کردن با اینکه نتونی بازی رو کنترل کنی فرق میکنه . من اگه بد بازی کنم 15 تا موقعیت روی دروازه حریف ایجاد نمیشه که یکیش هم گل نشه ولی اونا فقط یه موقعیت رو تبدیل به گل میکنن . امشب هم واسه بار سوم همون مسابقه بوخوم رو بازی کردم 2 صفر جلو بودم تا دقیقه 75 و یه بازیکنم اخراج شد و 3 تاگل در جا خوردم .
دیگه نمیدونم چه کنم . جالبه پریروز دوتا بازی رو روی legendary با اختلاف زیاد بردم اما از دیروز اومدم رو world class اینجوری شد و هنوز نتونستم اون تیمه (یادم نیست چی بود) رو با بوخوم شکست بدم .
با حمله هیچ مشکلی ندارم ولی این دفاع بعضی وقتها سوراخ میشه .
خوب الان مشکل همه اینه که میخوان روی tactical بازی کنن . چون بازی هم خیلی طبیعی تره و هم به نظرم دفاعش اسونتره . فقط قلق میخواد . وگرنه اون lagacy که همون دفاع تو فیفا 11 هستش و راحت میشه توش ببری . کسایی که مشکل بردن دارن واسه این حالت دفاعی میگن .نقل قول:
اقا کفیت گرافیک خیلی کمه لطفا هم چطور دسته رو راهندازی کنم و هم چطور گرافیک رو ارتقا بدم
اونجايي كه بازيو نصب كردي اين مسير رو برو FIFA 12\Game\fifasetup بعد Fifaconfig رو مي زني و تنظيم مي كنينقل قول:
اگه Fifaconfig باز نشد اينجا برو
پست تكميلي مشكلات FIFA12
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6526560&postcount=259
تا حالا تونسته بوديد 8 گل رو با 7 نفر مختلف بزنيد؟:31:
کد:http://up8.--------.com/images/qghfh10i2lvgqdhfyoq4.jpg
خيلي بازي سرعتش بالاست، هوا باروني هم كه ميشه ديگه نور علي نور ميشه!! آدم خوابش ميگيره!!
يه چيزي كه اعصابمو خورد ميكنه اينه كه سي پي يو وقتي تو دفاع حسابي تحت فشار توپ رو دور ميكنه وسط زمين باز ميرسه به يار خودش!!!!!! حالا بعضي وقتا فشار كمه و سانتر ميكنه باز يه چيزي ولي بعضي وقتا كاملا مشخصه ميزنه زيرش بعد توپ ميرسه به بازيكنش تو حمله !