بله از شما کاملا درسته و خشحالم آپدیت کردین و CdA تون الان دیگه مال WG1 هستش:10:نقل قول:
Printable View
بله از شما کاملا درسته و خشحالم آپدیت کردین و CdA تون الان دیگه مال WG1 هستش:10:نقل قول:
سلام رضا.چجوري ميشه؟اين كه R6g02 دقيقا با مال من يكي هست.نكنه واسه فريمورهاي مختلف يكي هست؟آره؟
واسه من به جاي عدد 1 =cda 162022/1 R6G02 عدد 9 هست.ولي خاور ميانه هست.
سلام
من الان نزديك به 4 ماه ميشه كه P1 دارم از همه امكاناتش راضي هستم مخصوصا كه با نصب برنامه mini opera
همه سايتها را باز ميكنه (عبور از -----). فقط تنها عيبي كه يشه ازش گرفت اينه كه در مقايسه با گوشي سامسونگ U700 كه قبلا داشتم نميشه سيستم قفل گذاري را براي قسمتهاي مختلف از جمله فايلهاي شخصي- دفترچه تلفن و ... تنظيم كرد و P1 به صورت كلي قفل گذاري ميكنه. و همچنين نميشه پيامكها را ذخير كرد (در رايانه)
در كل من P1 را به بقيه گوشيها ترجيح ميدم
با نصب برنامه Adl میتونی این رمز بزاری رو هر قسمتی که خواستی.پست 813 برنامه های Uiq
با برنامه های زیادی هم میشه از مسیج ها بک آپ گرفت.از جمله پی سی سوئیت خود گوشی.
موفق باشی
چین دیگه . آره .نقل قول:
دیروز هم آپدیتش کردم فقط نمیدونم چرا بعد آپ نمی تونم هکش کنم ( آخه قبلش می شد )
شما هم همینطور
آقا رضا ما هم آپدیت کردیم ولی من قبلا تمام کارکترها مثل علامت سوال نقطه و غیر رو رو کلید 1 داشتم الان ندارم
بسلامتی مبارکه :46: اگه دلفین جان درست منظورتون فهمیده باشم اون کلیدای که دنبالش می گردی کلید OK سمت چپش اون کارارو انجام میده اگه منظورتون اینا نبودن بیشتر توضیح بده ممنوننقل قول:
نقل قول:
سلام حامد جان :11: ببینید این ترتیبیه که توی این لیست از بالا به پایین قرار دادن یعنی 3 تا WG و بعدش Middle East وووو... , و در در مورد عدد 9 باید عرض کنم شاید سر همین عدد خیلی چیزا یا اینجوری بگم حامد جان که این 2 تا با همین عدد فرق کنند و تشخیصشونم سر همین 9 به وجود بیاد یا شایدم امری شانسی بوده ولی اگه بازم دقت کنید خیلی شبیه به هم هستن از همه لحاظ Phone Version و Bluetooth Version وOrganizer Version ولی بازم مثل قضیه 9 و1 اینارو از هم جدا میکنه و در آخر بگم از لحاظ کیفیتی هم مانند ساپورت فارسی و غیره شباهت های زیادی با هم دارند که توی دیگر CDA ها که خودت میدونی نروژ داشتم اگه زیاد نگفته باشم بازم از لحاظ امکانات با هم خیلی فرق می کنند:46:
آره درسته ولی قبلا رو همین کلید 1 بود
سلام رضــــــا.خوبي؟نقل قول:
سلام حامد جان ببینید این ترتیبیه که توی این لیست از بالا به پایین قرار دادن یعنی 3 تا WG و بعدش Middle East وووو... , و در در مورد عدد 9 باید عرض کنم شاید سر همین عدد خیلی چیزا یا اینجوری بگم حامد جان که این 2 تا با همین عدد فرق کنند و تشخیصشونم سر همین 9 به وجود بیاد یا شایدم امری شانسی بوده ولی اگه بازم دقت کنید خیلی شبیه به هم هستن از همه لحاظ Phone Version و Bluetooth Version وOrganizer Version ولی بازم مثل قضیه 9 و1 اینارو از هم جدا میکنه و در آخر بگم از لحاظ کیفیتی هم مانند ساپورت فارسی و غیره شباهت های زیادی با هم دارند که توی دیگر CDA ها که خودت میدونی نروژ داشتم اگه زیاد نگفته باشم بازم از لحاظ امکانات با هم خیلی فرق می کنند
ممنون.استفاده كرديم.
ميگم كه از لحاظ امكانات هم CDA هاي مختلف فرق ميكنن؟اگر اينطوره ما هم بريم توي كار WG1.