دوستان عزیز من هرکاری میکنم نمیتونم دسته رو تنظیم کنم
لطفا یه نفر دسته رو برای من اینطوری تنظیم کنه
پاس کوتاه : A
پاس تو عمق : Y
سانتر و تکل : B
شوت : X
سرعت : RB
سوئیچ پلیر : L1
حرکات تکنیکی : RT
ممنون
Printable View
دوستان عزیز من هرکاری میکنم نمیتونم دسته رو تنظیم کنم
لطفا یه نفر دسته رو برای من اینطوری تنظیم کنه
پاس کوتاه : A
پاس تو عمق : Y
سانتر و تکل : B
شوت : X
سرعت : RB
سوئیچ پلیر : L1
حرکات تکنیکی : RT
ممنون
یعنی می خواید دقیقا مثل دکمه های pes بشه.من برای خودم رو اینجوری کردم.کدوم فایل رو باید بذارم براتون؟نقل قول:
بازیکنانی که میسازیم رو نمیشه توی کریر استفاده کرد؟
سلام رفقا .
بالاخره تو فیفا ۱۲ میشه با گیم رنجر آنلاین زد یا راشو بستن و باید کِی بخریم حتما ؟؟
(ببخشید اگه قبلا پاسخ دادین . من تاپیک رو زیر و رو نکردم)
.
نه دیگه با گیم رنجر نمیشه .نقل قول:
خاک بر سر اینترنت ایران بکنن که از هیچ قابلیت انلاین این بازی نمیشه استفاده کرد .
دوست عزیز به پوشه ای که بازی رو در اونجا نصب کردید برید و دو فایل buttonData.ini و buttonDataXenon.ini رو برام آپلود کنیدنقل قول:
خیلی ممنون
سرعت شوت رو گذاشتم رو 48
ازون حالت موشک کروز درومد
فقط منتظر اون پچ حجم بالائه حدود 3 گیگی هستم
تو یکی از صفحات فروم ea دیدم که گفته بود 3D grass فعال میشه و بعضی فیس ها فیس لیفت میشن و یه سری مشکلات تو شناسیی گیم پد و گرافیک و غیره
دیگه دانشگاه نمیرم فقط فیفا و GEARS of war 3:27:
تو کریر مود قسمت خرید و فروش نمیشه مثلا دو باشگاه بازیکن هاشونو با هم عوض کنن ؟
مثلا منچستر سی تی میخواست نیمار منو 107 تا بخره . من نمیتونم اینجا بهش بگم مثلا رونالدوتو بده و تا قیمت بازیکن ها برابر بشه من مابقیشو سر بدم ؟ :31: گویا از این بقالی ها تو کریر نیست :31:
نمیشه وقتی پیشنهاد برای بازیکنت میاد به باشگاه پیشنهاد دهنده یک قیمت بالاتری بگی و براشون بفرستی ؟ چون ار اون طرف میشه و وقتی یک بازیکن میخوای بخری و پیشنهاد میدی اونا میگن نه اما اگه فلان قیمت بدی بازیکونو میدن بهت
سلام در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک پچی گذاشته به نام گیم پلی انقلابی کسی دانلود کرده ببینه چطوریه
آره آره منم دیدم چیه؟:19:نقل قول:
محتوای مخفی: haha
دوست عزيز منم وصل كردم ولي نه شوك كار مي كنه نه RS يه دفعه شانسي كرد مشكل از كجا استنقل قول:
شما با USB وصل كردي اگه بخوايم با بلوتوث وصل كنيم قطعه ي مخصوص مي خواد يا با هر بلوتوثي ميشه ؟