بچه ها من طرح یک روزه امروز(89/09/30) زدم ولی وقتی کد#1*3*7*3*140* رو میزنم میگه که طرح شما در تارخ89/10/02تموم میشه ؟ :18:
کسی هست که اینجوری باشه؟ :46:
Printable View
بچه ها من طرح یک روزه امروز(89/09/30) زدم ولی وقتی کد#1*3*7*3*140* رو میزنم میگه که طرح شما در تارخ89/10/02تموم میشه ؟ :18:
کسی هست که اینجوری باشه؟ :46:
به نظرم ایرانسل تو چند ساعت اول طرح بیشتر از 1 ریال برای هر کیلو بایت حساب کرده چون من مرتب حجم اطلاعات و میزان کم شدن شارژو چک میکردم ولی با هم نمیخوند.انقد سریع شارژ کم میکرد که فکر کردم 3،2 ساعت دیگه تموم میشه!ولی امروز با اینکه حجم بیشتری استفاده کردم کمتر شارژ کم کرده یعنی همون 1 ریال.
دوست من امروز 89/10/01 هست و تا 89/10/02 مهلت 1 روزه داري الان چه اشكالي وجود داره؟نقل قول:
اگه هم 89/09/30 فعال كرده باشي احتمالا تا اول روز 89/10/02 مهلت داري كه همون 1 روز ميشه
من ديروز بسته يك روزه رو فعال كردم 200000 ريال شارژ gprs داده مهلت هم جالبه ميزنه تا 16 دي.
امروز هم تست كردم همون 1 ريال بابت هر كيلوبايت كم ميكنه نميدونم مثل اينكه باگش واسه من بد نبوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين رو يكي از كاربران انجمن ايرانسل نوشته . بخونيد . بدنيست :
--------------------------------------
نقل قول:
دوستان من امروز بسته ی یک روزه ی gprs رو فعال کردم و نتیجه یس کار این شد: حدود ساعت دوازده و ربع بسته رو فعال کردمو باهاش یه ایمیل چک کردم و مقدار باقی مونده عدد 204756 ریال بود.
خوب، اول از اون که شک کردم که چرا به جای نوشتن حجم باقی مونده، بهم مقدار مبلغ باقی مونده نمایش داده میشه!!!! گفتم اشکال نداره و شروع کردم به دانلود دوتا پادکست زبان که مجموعه حدود 18 مگ شد و بعدشم توی گودر مشغول چک کردن فیدها بودم که یهو دیدم اینترنتم قطع شد!!!!!
با تعجب یه بار دیگه مانده اعتبارو چک کردم و دیدم خبری از اعتبار نیست!!!! به سراغ گوشی رفتم و میزان حجم مبادله شده رو دیدم. تنها و تنها و تنها 28 مگ و اندی دریافتی داشتم!!!!!!!!!!!
نشستمو با ماشین حساب، حساب کردمو دیدم که اون مبلغ ابتدایی که نوشتم یعنی 204756 رو اگه تبدیلش کنم به تومن، یعنی 20475 و بعد تقسیم بر 700 تومنش کنم (هر کیلو بایت 7 ریال و در نتیجه هر مگ دوروبر هفتصد تومن) عدد 29/25 مگابایت در اومد!!!!!!!!!!!!
خلاصه یک کلام: این بسته های اینترنتی این سری ایرانسل، فقط کلاهبرداریه. هنوز هر کیلوبایت، همون هفت ریال حساب میشه و شما با شارژ بسته ی یک روزه، به جای دریافت 200 مگابایت، تنها و تنها شاهد دریافت نهایتا 30 مگابایت خواهید بود!!!!!!!!!!!!!
به تمام مشترکین ایرانسل، اکیدا و شدیدا و به شدت هرچه تمام تر، توصیه میکنم که به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی و حتی در بدترین وضعیت ممکنه هم سراغ این بسته های پر از کلاهبرداری نرید و حتی اگه در وضعیت مرگ و زندگی بودید و زندگیتون بستگی به شارژ یکی از این بسته ها داشت، مرگ با عزت رو به زندگی با خفت ترجیح بدید و نذارید که ایرانسل فک کنه ما ... هستیم.
من بسته 2.5 گیگ رو پریروز فعال کردم خداکنه بتونه یک ماه دووم بیاره!:42:
الان چند روزه که اینترنت ایرانسل من قطع شده. وقتی خواستم بسته ماهیانه رو فعال کنم می گفت داریم تغییرات انجام میدیم بعدا امتحان کنید!
فکر کنم ایشون فقط حجمی که دانلود کرده دیده. ایشون باید اون دو تا مانیتور کوچیک پایین دسکتاپ سمت راست رو باز میکرد و از اون جا نگاه می کرد حجمی که به کامپیوترش وارد شده چقدر بوده چون حتما به جز حجم دانلود اطلاعات حجمی دیگری هم به کامپیوتر وارد میشه. مثلا آپدیت ویندوز یا آپیدت آنتی ویروس یا یکسری اطلاعات مخفی. بقیه هم مراقب باشید از همین طریق اطلاعات خودتون رو رصد کنید.نقل قول:
دلیل اصلی تصمیم ایرانسل این بود که بررسیهاشون نشون داد با اینترنت نامحدودش داره به وایمکسش ضربه می خوره
بالاخره تصمیم گرفتند با این کار مجبور کنند همه برن سمت وایمکس اون عده هم که نمی رن بازهم این طرحها را می خرن
بقیه موارد که دستور بوده و فشار شبکه بالا بوده و غیره دروغه
اگر همراه اول هم وایمکس مبین نت را بخره اون هم این کار را می کنه
من یادمه جام جهانی 2010 شروع شده بود که همراه اول اومد گفت اینترنت نامحدود میدم... بعد از دو روز ایرانسل (که اون موقع اینترنت حداکثر 50 مگابایتی اون هم با قیمت بسیار زیاد ارائه میداد) برای اینکه کم نیاره اومد گفت منم اینترنت نامحدود میدم ولی بیچاره نمیدونست:
1. مشترکین ایرانسل با مشترکین همراه اول فرق دارند. (خودتون میدونید چرا)
2.همراه اول تجهیزات بهتر و بیشتری داره.
3. همراه اول از قبل برنامه ریزی کرده بوده و میتونه جوابگو باشه ولی ایرانسل چی؟
در نتیجه الان ایرانسل اومده اینترنت نامحدود رو برداشته...
1- خوب اینکه معلومه هر کسی یکم عقل و هوش درست حسابی داشته باشه میفهمه که ایرانشل بسیار بهتره...نقل قول:
2- بسی خنده دار بود...
در این که ایرانشل تواناییش رو داره که شکی نیست... اگه تواناییش رو نداشت چنان کیفیت خوبی ارائه نمیداد...
ولی اینکه چرا این سرویس رو برداشته از نظر من فقط یه چیز دستوری میتونه باشه...
اینترنت 2 کیلوبایتی و نصف روز قطع همراه آخرم که اصولاً اینترنت حساب نمیشه...
و احتمالاً با برداشته شدن سرویسای نامحدود ایرانشل، همراه آخرم برمیداره سرویساشو... قطعیاشم داره زیاد میشه...