کاریش نمیشه کرد، متاسفانه همین جوریه! :31:نقل قول:
در ضمن وقتی تم رو عوض میکنم اهنگ زنگ واینا تغییر میکنه چی کارکنم؟
Printable View
کاریش نمیشه کرد، متاسفانه همین جوریه! :31:نقل قول:
در ضمن وقتی تم رو عوض میکنم اهنگ زنگ واینا تغییر میکنه چی کارکنم؟
دانلودش کردم و بعد هم نصبش کردم دستت درد نکنه. خیلی عالی هست.نقل قول:
ین برنامه خیلی عالی هست و اسه همین دلم نیومد اینجا نگذارمش.میدونم جاش اینجا نیست ولی ارزشش رو داره:
Word, Excel & PowerPoint Files on your Smartphone
برنامه Document to go یک برنامه هست مثل اون office viewer خود گوشی با این تفاوت که امکانات بیشتری داره و power point رو هم ساپورت میکنه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم لینک واسه دانلود:
کد:
بعد از دانلود این موارد رو برای رجیستر کردن وارد کنید:کد:http://www.dataviz.com/products/documentstogo/uiq/index.html
Registration Number: 9331331-5942
Activation Key: 83Q2-8E004AQDECE7
حروف رو به بزرگ بنویسید.
حالا حالش رو ببرید
دوستان و عزیزان
خانم ها و آقایان
لیدیز اند جنتلمنز:31:
کسی تا حالا از Wlan گوشی p1 استفاده کرده؟
لطفا اگه کسی تا حالا از اینترنت با استفاده از wlan گوشی استفاده کرده بگید که من اشکالات دارم...:10:
مشکل چیه دوست عزیز؟نقل قول:
از senjin وnoia متشکرم
دوستان سلام من Cda به راحتی مثل آب خوردن عوض کردم که دست آقا Farbod و دوست عزیزم Hamed درد نکنه برای ساپورت و رفع اشکال. حقیقتش به مشکل بزرگی دوستان بر خوردم : وقتی می خوام آپدیت کنم توی یه مرحله که باید نوع گوشیو انتخاب کنیم توی این قسمت انگار Flash مشکل داره یا هرچی که تصویرای گوشی هارو نمیاره لطف کنید راهنمائیم کنید که چیکار کنم ممنون میشم
تا اونجایی که من می دونم :5:، باید از IE استفاده کنی، و Flash Player رو هم با IE نصب کنی! :31:نقل قول:
وقتی می خوام آپدیت کنم توی یه مرحله که باید نوع گوشیو انتخاب کنیم توی این قسمت انگار Flash مشکل داره یا هرچی که تصویرای گوشی هارو نمیاره لطف کنید راهنمائیم کنید که چیکار کنم ممنون میشم
خوشحالم که تونستی آموزش یادت نره منتظریم:10:نقل قول:
همه اینارو نصب دارم:41:نقل قول:
سلام رضا جـــــــــــــــــــان.
آقا چي شد؟مشكلت حل شد.
اين دوستمون درست ميگن ها.فلش پلير رو واسه Ie بگير.خيالت راحت.مشكل خاصي نبايد باشه.
ما رو بي خبر نگذار.