يه سوال از بچه هايي كه M600 بازن.
من تاحالا با m600 كار نكردم ولي ميخوام بدونم شما M600 رو ترجيح ميديد يا W950
Printable View
يه سوال از بچه هايي كه M600 بازن.
من تاحالا با m600 كار نكردم ولي ميخوام بدونم شما M600 رو ترجيح ميديد يا W950
در کل من m600 را ترجيح ميدم به چند دليل:نقل قول:
۱ـm600 داراى يک صفحه کليد استاندارد هست که واقعا تايپ کردن با هاش لذت بخشه.
۲ـترکيب رنگ m600 را من خيلى بيشتر از w950 مى پسندم.
۳ـm600 نصبت به w950 خيلى تک تره.
تنها مزيت w950 نصبت به m600 داشتن ۴ گيگ حافظه هست که اون هم با ممورى حل ميشه.
البته الان m600 خيلى خيلى کم شده که اين باعث شده از w950 گرون تر باشه.
سلام دوست من.جسارتا در حضور دوستان m600 باز منم یه نظری میدم!
من 6-7 ماهی هست که w950 دارم.به دلیل علاقه ی زیاد به این تیپ گوشی ها برای یکی از دوستام m600 گرفتم
و با هم 2 هفته ای عوض کردیم.من نظر خودم رو میگم:
چون من حین کار و ورزش خیلی اهنگ گوش میکنم w950 رو ترجیح میدم.
از نظر حجم داخلی هم باز w950 چون سرعت مموری خوبی داره و نگران نیستی که چه مارک رمی بخری یا لازم
نیست هزینه ی اضافی برای رم داشته باشی.
از نظر تایپ من با هر دو راحت بودم چون اکثرا سر فرصت اس ام اس میفرستم و اونم بالای 3 صفحه!برا همین با
قلم کار میکنم ولی مواقعی که میخوام سریع بفرستم با کیبورد هر دوشون راحتم ولی m600 راحتی بیشتری
داره.
از نظر رنگ بندی هم سلیقه ای هست m600 رنگ سنگین تری داره اما w950 رنگ بندی جذابتری داره.
در کل w950 برای من کارایی بیشتری داره.m600 هم یه گوشی بیزینس با کلاس محسوب میشه!
اما الان وقت خرید هیچ کدوم نیست.من w950 رو اوایل ابان ماه 220 گرفتم.اما بازم خرید w950 ارزش خیلی بیشتری
داره.
موفق باشید.
تایید میشه .نقل قول:
سلام بر رفقای M600i دار میبینم که با گوشی هاتون کلی حال میکنین . ولی منه بیچاره گوشیمو دزدیدن دیگه M600 ندارم.:18::18::19::19:
واقعا متاسفم.:41:نقل قول:
امیدوارم زود تر پیدا بشه.
سلام
اقا من نمیتونم ایکون پلنت رو از دسکتاپ پاک کنم چیکار کنم دیدم شما تو عکس این ایکون رو نداشتین
سلام به دوستان
دو تا سوال داشتم یکی اینکه من می خوام قاب گوشی رو عوض کنم من الان مشکی دارم و می خوام اون قاب سفید رو هم داشته باشم(واسه تنوع) آیا امکان عوض کردن قاب وجود داره و اگه هست قیمتش تو چه رنجی هست سوال دوم اینکه نرم افزاری هست به نام slick که یه مسنجر واسه یاهوو اما رو گوشی من هنگ می کنه یعنی تا میره تو یاهو یکی پی ام میده هنگ می کنه آیا کسی ورژن خاصی از این نرم اقزار رو می شناسه که به m600 بخوره
سلام دوست عزیز.نقل قول:
در مورد قاب بگم که وقت خودت را تلف نکن و دنبال قاب نگرد.چون گیر نمییاد.من خودم هم می خواستم پیدا نکردم.حتی دبی هم نبود.اگه پیدا کردی مارا هم خبر کن.
در مورد اون برنامه هم توی بخش برنامه های uiq قبلا بود.الان نمیدونم ورژن جدیدتر اومده یا نه.اما همون قبلی ها هم راحت کار میکنه.اگه پیدا نکری توی همون تاپیک درخواست کن زود تر به نتیجه میرسی.
موفق باشید.کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=131941&page=95
سلام دوست عزیز .قاب مشکی میخوای یا سفید؟نقل قول:
فکر کنم دوستمون توی متن کامل گفت چی می خواهد.:31:نقل قول:
نقل قول:
حالا شما قاب سراغ داری؟؟؟؟؟؟
ویرایش شد.
نقل قول:
گفتم که سفید می خوام مال خودم سیاهه:5:
سلام
جان مادرتون 1کی کمکم کنه
من m600 دارم 4000 تا اس ام اس توشه میخوام گوشیمو فلش کنم 1کی اقایی کنه بگه من چه جوری میتونم اس ام اس امو بریزم تو کامپیوترم خیلی ممنون:2:
با هزار جور برنامه مثل my phone explorer و .... ویا حتی با پی سی سوئیت گوشیتون میتونید این کار رو بکنیدنقل قول:
موفق باشید.
lمیشه اگه زحمتی برات نیست بگی بم چه جوری میتونم با pc suit این کارو بکنم mersi:11::40:نقل قول:
اگه میشه لینک برنامه my phone explorer رو برام بزار
يه برنامه اي تو تاپيك برنامه هاي uiq3 معرفي شده كه sms ها رو با پسوند txt در كامپيوتر ميتوني ذخيره كني
تو اين تايپك مطرح كردي جوابت رو دادم:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=66202&page=169
درسته تو اين تايپك پست 974 :18:نقل قول:
موفق باشيد!:40:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=131941&page=98
سلام دوستان کسی می دونه چطوری باید گوشی M600 رو فلش کرد؟ طریقه فلش کردنش چه جوریه؟ کابل مخصوص می خواد؟ اگه می خواد از کجا باید بخری؟ قیمتش چقدره و ... ممنون می شم یکی جواب بده
چرا فلش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آپدیت کن خوب...
فلش گوشی رو میترکونه.
فلش ميتركونه نـــــه:41:اگه شما فريمور جديد رو روي گوشيتون فلش كنيد هيچ فرقي با آپديت نداره :11:نقل قول:
موفق باشيد!:40:
ممنون.همش برمیگرده به سوء سابقه من از فلش کردن.
شما زیاد سخت نگیر.
ممنون و موفق باشی.
شما وقتی گوشی را آپدیت کنی در حقیقت یک بار از طریق سایت سونی اونرا فلش کردی.
فلش کردن مشکلی ایجاد نمیکنه.اما خودت نمیتونی انجام بدی باید بدی بیرون.پس راحت ترین راه همون آپدیت هست.
موفق باشید.
سلام..من m600 داشتم و اشتباه کردم وفروختمش..میخواستم دوباره بخرمش..قیمت جدیدش چنده؟
به یاد گذشته ها پست دادم.که تاپیک هم بیاد بالا که کسی m600 را یادش نره.
دوست دارم بدونم کدوم از بچه های این تاپیک هنوز m600 هاشون را دارن؟؟؟؟
من که دارم، واسه همیشه... بهترینه
منم دارم، دلم نمیاد بفروشمش، بهش آدت کردم
حالا که اینقدر گوشیهاتونو دوست دارین یه چی بگم بشتر دوست داشته باشین ................
چند روز پیش اتفاقی تو یه مغازه ( تو پونک - مجتمع تجاری بوستان ) یک M600i خیلی ناز که ساخت فرانسه بود دیدم و فکر میکنید چند !!!
295 تومن :19: . خیلیییییییییییییی باحاله . من 2 سال پیش گرفتم 360 تومن همین گوشی رو و حالا که قیمت گوشی های هم زمان خودش یک چهارم شده این گوشی تنها 1.7% از قیمتش کم شده و و این بی نظیره .
همیشه M600i رو نگه دارید
واسه من که هنوز ( گوش شیطون کر ، بزنم به تخته ) قلبش مثل ساعت اتمی میزنه .:27:
من فقط تنها مشکلی که باهاش پیدا کردم این کلید joindial بقل گوشی شل شده وقتی یکی میزنم پایین چندتا میره پایین.باز قلمش را شکوندم گیرم نمیاد.دارم در به در دنبالش میگردم.
سلام نميدونم اينجا بحث شده يا نه برنامه كنترل و برنامه اي كه اس ام اس فارس رو بخونه براي m600 هست ؟
از كمك و راهنماييتون ممنون ميشم
سلام به همه
من نیز هنوز این گوشی را نگه داشتم. البته الان از یک پاکت استفاده می کنم اما دلم نیومد ام 600 رو بفروشم. برای همین اون را برای همیشه داخل کمدم نگه می دارم حتی اگه هیچ وقت دیگه از اون استفاده نکنم.
من m600 دارم خيييلي خوب هست. بيشتر مشكلاتش هم با هك درست كردم. ولي صداي الارمش خيلي ضعيف هست. كسي ديگه اين مشكل را داشته؟
بخوام بفروشم الان قيمت دسته دوم چند هست؟
اگه مشکل خاصی نداشته باشه 150 و اگه واقعا تمیز باشه 170.نقل قول:
نظر شخصی خودمه با توجه به قیمت دست دوم w950 و نوی p1 و w960 .
سلام رفيق چند ميفروشي من خريدارم؟نقل قول:
کسی هست بخواد گوشیشو (m600) با یه w910 قهوه ای عوض کنه؟
سلام به تمام دوستان قدیمی ... من هم هنوز دارمش خیلی هم دوسش دارمنقل قول:
دوست دارم بدونم کدوم از بچه های این تاپیک هنوز m600 هاشون را دارن؟؟؟؟
دوستان سلام
من یه مشکل دارم هر کی رفعش کنه از خجالتش در میام(پی ام بده)
من گیره ی آهنی قلمم تو گوشی که کنار باتری قرار داره و به شکاف قلم گیر می کنه و نگهش می داره شکست و گم شده و من دیگه نمی تونم قلم رو تو جاش بذارم کسی این تیکه فلز رو داره یا می تونه برام گیر بیاره هزینه اش اصلا مهم نیست
سلام.از عزیزان کسی هست که این گوشی رو داشته باشه و بخواد بفروشه؟اپدیت و نرم افزار مهم نیست.سالم و تمیز باشه.
اگه نظرتون + هست من منتظر pm شما عزیزان هستم.من سابق w950 داشتم اما بعد از دو سال دزدیدند!الان هم n81 دارم و
اگه خواستین تعویض هم میکنم.
ممنون
سلاممن یکی دارم اما تاچش یکمی مشکل داره اگه خواستی بگو(pm بده تا باهم بیشتر صحبت کنیم)نقل قول: