من هم از موبایل استفاده مبکنم ولی یه سوال پیش اومد اونم این که اگر قرار باشه 80 تومن به گوشی بدیم چرا دانگل نخریم؟نقل قول:
Printable View
من هم از موبایل استفاده مبکنم ولی یه سوال پیش اومد اونم این که اگر قرار باشه 80 تومن به گوشی بدیم چرا دانگل نخریم؟نقل قول:
خوب تا زمانی که گوشی داغ نکرده که منفجر نمیشه!؟؟؟
اگه جلوی کولر باشه و همیشه خنک، خوبه ؟؟
این EDGE روی همراه اول هست؟؟؟
سرعت ایرانسل افتضاحه بابا.همون ایرانشل بیشتر بهش میاد
تا 460kbps جا داره ولی ببین چه وضعیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه دانگل یا همون درستش EDGE Modem گرفتم 95 تومن.همونی که رایان صبا داره
در اصل مدلش اینه
king net-kg860ui
درایور 64 بیتی داره ولی رو ویندوز7 64 بیتی که درست حسابی نصب نشد پیغام میده درایورش ساین نشده!!!!! انگار که گوشیه که باید ساین شه! چه مسخره.مجبورم 32 بیت بریزم
اون عکسای بالا رو یه xp هستش
خیلی ساده است . گوشی رو می تونی بعد از مصرف آب کنی ولی به هیچ وجه دانگل رو نمی تونی آب کنی . بعد از اتمام طرح تابستانه دانگل به هیچ دردت نمی خوره . :11:نقل قول:
اگر واقعا مصمم هستی که دانگل بگیری باید بزاری من یه سری تست رو فردا انجام بدم ببینم اوضاع چطوریهنقل قول:
ضمنا روی دانگل تاثیرش بیشتره.
اگر ok بود به شما هم توصیه میکنم که تهیه کنید.:20:
به کوار و شوفاژ ربطی ندارهنقل قول:
گوشی در حال کار هست و بیشتر از نیازش داره کار میکنه
مطمئن باش خطرناکه
مثل چی ؟
پردازنده های سیستم رو که اورکلاک میکنند داغ میکنه از عمرش کاسته میشه
این مصیتها هم همراه گوشی هست.
ولی وقتی از دانگل استفاده کنید همه اینها نصف میشه و خوب چیزی که برای کاری ساخته شده کار میکنه و به نحو شایسته هم کار میکنه.
بعله ولی نه به خوبی ایرانسل فقط در حد 2 درصد جواب میدهنقل قول:
الان میلاد توی این تاپیک ایراسنل داشت و راضی نبود کوچ کرد به همراه اول و خیلی خوب هم داره حال میکنه ولی برعکس کل این تاپیک با همراه اول مشکل دارند و راضی نیستند.
اینم میشه :31:نقل قول:
دانگل هم الان بدرد میخوره هم پس فردا که سیم کارت های 3g اومد.:20:
3G نمیاد داره کنسل میشه :31:
نقل قول:والا تو اومدن این یه مورد من مشکوکمنقل قول:
ببینید سابقه درخشان مخابرات به همه نشون اده که زد و بند حرف اول رو میزنه
شرکت اتصالات برنده اپراتور سوم شد بهش گفتند این خارجیه و دزده و فلانه و...
یکی نیست بگه از اول چرا به مناقصه راهش دادید ؟
یعنی احتمال ندادید که برنده میشه ؟
وقتی این مسخره بازیها هست
به هرحف امروزشون هم نمیشه اعتماد کرد
پس به نظر من حدود شصت درصد احتمالش هست که بیاد
چون مجلس میگه 4G نسل جدیده اون رو باید جایگزین کنیم
ولی مطمئن باشید این طرح هم ماست مالی میشه و همین 3g رو به ملت میدن
کدوم تکنولوژی ما همگام با اروپا پیش میره که 4G که الان در اروا استفاده میشه رو وارد ایران کنند ؟
به نظرم بهتره عاقلانه تصمیم بگیرید
موفق باشید.:20:
1-مگه این سرویس فقط تا پایان تابستون ادامه داره ؟!نقل قول:
خیلی ساده است . گوشی رو می تونی بعد از مصرف آب کنی ولی به هیچ وجه دانگل رو نمی تونی آب کنی . بعد از اتمام طرح تابستانه دانگل به هیچ دردت نمی خوره . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- میشه شخصی محبت کنه و همین الان از اسپید تست اسکرین شات بزاره ؟
3-روی گوشی من شکل یه انتن هستش ! یک مثلث که از وسطش یه خط اومده پایین !!! ایا در منطقه ی ما وصل هست ؟ ( گوشیم : n95 8gb )
این طرح تابستانه است و معلوم نیست بعد از تابستان ادامه داشته باشه . :11:نقل قول:
ادامه داره 100%. مخصوصا که با همراه اول در رقابته! مگه میشه مشتری هاشو از دست بده! من میگم از این هم ارزون تر میشه gprs
من با نوکیا ان 73 یه شب تا صبح دانلود کردم و هیچی نشد :دی
1 ماه ای دی اس ال به خاطر آی اس پی قطع بود ، دائم با گوشی تو نت بودم
سرعت دانلود من هم با ایرانسل دوروبر 28 هست
اتفاقا خبر نداری اصلش چیه چند وقت پیش اپراتور ترک سل(turk-cell) با مخابرات قرار داد بست که بیاد توی ایران 3G رو راه اندازی کنه بعد اینا هم گفتن باشه بیا تجهیزات رو راه بنداز بعد از حدود 2 3 ماه که اومد دکل های 3G رو در تمام ایران نصب کرد تا اومد ره اندازی کنه مخابرات گفت که مجوزت لغو شده و نمیتونی راه اندازی کنی و تمام دکل ها رو هم بدون دادن هیچ پولی بالا کشیدن و رئیس ترک سل هم گفت که دیگه با ایران همکاری نخواهد داشت و دیگه تحت هیچ عنوانی توی ایران سرمایه گذاری نمیکنه. این بود جریان 3G وگرنه اینا دلشون به حال من و تو نسوخته که بیان 3G بدن تازه اگر هم بدن نهایت 3.6 مگابیت میدن که بخوای همونو هم بگیری میگن بیا ماهانه 600 700 تومن بریز تو جیب ما تا بهت همینو بدیم تازه اگر بدون محدویت بدننقل قول:
من که هر شب میخوابم گوشیم رو میزارم رو دانلود تا صبح که بیدار میشم:20:(دانلود از طریق خود گوشی)
تا حالا هم چیزیش نشده:31:
گوشیم p990 سلطان:46:
برادر مگه دکل نصب کردن توی کل ایران به این راحتیه که 2 3 ماه طول بکشه؟؟نقل قول:
قضیه ترک سل فکر می کنم یه چیزی تو مایه های قضیه اتصالات باشه که اول توی مناقصه اپراتور دوم (یا مناقصه تالیا ، دقیقا یادم نیست) برنده شد و بعدا باطل کردن!!
ضمن اینکه اون زمان هنوز جی پی آر اس هم به ایران نیومده بود ، چه برسه به 3G که اصلا بحثش نبود
بعدشم طبق قانون من در اوردی خودشون ، تا 2 سال بعد از به وجود اومدن اپراتور سوم ، هیچکدوم از اپراتورهای اول و دوم حق ارتقا به 3G رو ندارن
مگه قرار بوده اتفاقی برای گوشی بیفته؟؟:19:نقل قول:
برادر خبرهای پشت پرده رو نمیدونی:21:نقل قول:
من امروز یک روزش رو راه انداختم
سرعت از این مزخرف تر من ندیده بودم !
بالای 13 نرفت !
با همین صبانت میسوزیم و میسازیم
برادرنقل قول:
شما از پشت پرده ها خبر داری:21:
معلوم میشه خیلی ناقلایی برادر:34:
ما که از جلوی پرده ها هم خبر نداریم تا چه رسد به پشت پرده :23:
راه حل برای کلید کردن روی دکلی که سرعت اینترنت روش بیشتره
افزایش سرعت اینترنت ایرانسل و همراه اول بوسیله نرم افزار Field Test و آموزش آن در این تاپیک :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=430004
فروم mtnclub.ir رفت رو هوا :21:
اینم لینک عکس که خودم شخصا گرفتم
خاک تو سرشون که soon رو soin نوشتن :31:کد:http://up.--------.com/Files/e791cc9e28fe4cab80c9.JPG
اینم یه عکس دیگه
کد:http://up.--------.com/Files/bfde8012ee3f4a88953d.JPG
اون فقط برای گوشیهنقل قول:
برای دانگل چیزی داری?؟
حالا اینکار چند درصد تآثیر داره?؟
فکر نمیکنی اگه شخص حرکت کنه یا در حال حرکت باشه اینکار وضع را بدتر میکنه?؟
چون رو یه دکل دیگه فوکوس کرده در حالیکه ممکنه به یه دکل دیگه نزدیک شه
من از دیروز نمیتونم وصل بشم ... همش این ارور رو میده :
Failed to connect to the network ! One touch access could not connect to the selected device.
مشکل از ایرانسله یا گوشی من ؟!
سلام من گوشی سونی اریکسون t715 دارم که وقتی اطلاعاتشا در اوردم متوجه شدم edge class 10و gprs class 10را پشتیبانی می کنه اما سرعت دانلود من به طور متوسط 6کیلوبایت هست،صفحه اول این تاپیک را خوندم و برنامهfield test 9.2 به همراه اموزش را هم دانلود کردم اما حالا من نمی دونم اصلا چه طور وارد این برنامه بشم؟!! چون اصلا این فایل فایل اجرایی نیست و فرمتSISXداره حالا من چه طور باید ازش استفاده کنم اونا باید کجا بریزم رو گوشی ازش استفاده کنم یا نه روی کامپیوتر؟! یه سری سرچ کردم و چیزایی راجب به ساین کردن این نوع فایل ها پیدا کردم اما چیزی متوجه نشدم خواهشا کمکم کنید،تو اون راهنمایی که دانلود کردم عکسهایی از برنامه به همراه توضیح هست اما مشکل من اینه که چه طور به اون صفحات برنامه برسم
با توجه با توضیحاتی که دادم و مدل گوشیم به نظر شما این گوشی از لحاظ استفاده از ادگ چه طور هست خوبه یا نه؟حد اکثر سرعتی که می تونم بگیرم چنده؟
گوشی هایی که ادگ با کلاس 32دارن اونا حداکثر سرعت دانلودشون چنده؟
شاید در 24 ساعت حدود 6-7ساعت از گوشی واسه اتصال به نت استفاده کنم هر دفعه هم که کانکت شم یکی دو ساعت استفاده می کنم ...... وقتی مثلا 1ساعت گوشی به کام وصل باشه یکم گوشی داغ می کنه البته ناگفته نماند که وقتی به یو اس پی وصل می کنم خود به خود شروع به شارژ شدن هم می کنه که شاید به خاطر این باشه که باتری داغ می کنه و گوشی هم یکم داغ می شه به هر حال می خواستم ببینم با توجه به توضیحاتی که دادم اگه بخوام از بسته های ماهانه ایرانسل واسه اینترنت استفاده کنم(الان یک ماهانه فعال کردم)ایا گوشی دچار مشکل می شه؟
با تشکر
ببین علامت e هست ؟نقل قول:
توی دیوایس مینجر نگاه کن ببین گوشی رو به عنوان مودم یمشناسه یا نه
یک کانکشن جدید بساز
اول از همه اینکه احتمالش اینکه EDGE در منطقه شما باشه بعیده و خوب وقتی eDGE نباشه از GPRs استفاده میکنه که سرعتش همونیه که گفتینقل قول:
اون برنامه هم باری گوشی شمنا ساخته نشده
گوشی شما جاوا هست و اون فایل مخصوص گوشی سیمبین هستش پس نمستونی ازش استفاده کنی
فقط یه راه داری صبر کنی این سرویس فعال بشه
در مورد داغ کردن باطری هم مفصل توضیح دادیم
چیزیش نیمشه ولی در بعضی وموارد ترکیده
موفق باشی
سلام دوستان . واقعاً خیلی فروم باحالی دارین . من کل اینترنت رو گشتم تا این مطلب رو پیدا کنم البته قبل از خوندن این مطلب خودم این کارو کردم فقط یه مشکلی دارم :
من وقتی یه حجم خاصی (حدود 2.5 گیگ) دانلود میکنم اینترنتم از کار میوفته . در حالی که ایرانسل گفته این بسته ها نامحدوده. ( من از نامحدود شبانه استفاده میکنم) راستش دوبار این مشکل برام پیش اومد. کسی هست که این مشکل منو داشته باشه؟
اره اين مشكل وجود داره درستهنقل قول:
---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:54 PM ----------
راستي سرعت من با گوشي چيني K900 همين تلويزيون دارا ممكنه اسمش بعضا چيزه ديگه باشه ولي به 9 ميرسه حتي چند شب پيش عدد 27 رو هم ديدم يعني چي ؟ يعني اين گوشي EDGE داره ؟ آخه روش فقط آرم G هست
بعد يه چيزي با سرعت 9 متوسط نميدونم چرا صفحه خيلي بد باز ميشه
يادمه دايال آپ چند سال پيش داشتم سرعتش به 4 حداكثر ميرسد الانو نميدونم دايال چطوره وضعش ولي اين ايرانسلا خوبه
حالا چرا صفحه اينقدر بد باز ميشه ولي سرعت دانلودش خوبه ؟ اينم بگم دانلودو متوقف ميكنمم باز صفحه بد باز ميشه
---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------
راستي سرعت من با گوشي چيني K900 همين تلويزيون دارا ممكنه اسمش بعضا چيزه ديگه باشه ولي به 9 ميرسه حتي چند شب پيش عدد 27 رو هم ديدم يعني چي ؟ يعني اين گوشي EDGE داره ؟ آخه روش فقط آرم G هست
بعد يه چيزي با سرعت 9 متوسط نميدونم چرا صفحه خيلي بد باز ميشه
يادمه دايال آپ چند سال پيش داشتم سرعتش به 4 حداكثر ميرسد الانو نميدونم دايال چطوره وضعش ولي اين ايرانسلا خوبه
حالا چرا صفحه اينقدر بد باز ميشه ولي سرعت دانلودش خوبه ؟ اينم بگم دانلودو متوقف ميكنمم باز صفحه بد باز ميشه
سلام
من خمینی شهر اصفهان هستم کنار خط چینهای انتن من علامتEرا دارم خوب این نشون می ده که من ارم ازedgeاستفاده می کنم:
1-حالا شما راهی را بگین که بتونن سرعتم را بیشتر کنم برنامه یا چیزی که بتونم انتن ها را تغییر بدم یا هر کاری که کمک کنه؟
همراه اول چه طوره از لحاظ سرعت ممکن با همراه اول سرعت بیشتر داشته باشم؟
2-gsmچیه؟
3-من وقتی می رم تو جدول مشخصات گوشیم یه مورد هست به نام"اینترنت بی سیم(wi-fi)" که نوشته ندارد این قابلیت چیه؟
4-می شه ادرس تاپیکی که در مورد تریکیدن گوشی توضیح داده شده بدین؟
5-شنیدم استفاده از gprsتششعاتی داره که برای سلامتی مضر هست ایا این فقط در مورد همراه اول هست یا برای ایرانسل هم صدق می کنه؟و ایا وایمکس هم این مشکل را داره؟
چند نفر هم اومدن اینو گفتند ولی ما که ندیدیمنقل قول:
بچه های اینجا همچین چیزی رو نگفتن ولی بعضا دیده شده چند نفر گفتند که عضو ثابت این تاپیک هم نیستند
پس نمیتونم تایید کنم چون برای من همچین مشکلی یپش نیومده بود.
برو سایت gsmarena.com چک کن ببین eDGE داره یا نه اگه داشت که هیچی اگه هم نداشت که دیگه سونی اریکسون شرمنده !! :20:نقل قول:
صفحات با دانلود فایلها فرق دارند
اون فایله این وب سایته از زمین تا اسمون فرق دارند
صفحات در مروگر ترجمه میشوند ولی فایلها بصورت مستقیم دانلود میشوند
یه مقدار زمان برای این تغییرات لازم هست
1- در پست اول همه چی هستنقل قول:
2- یه استاندارده که شکور به کشور فرق میکنه
3-اینترنت وای فای هستش بصورت وایرلس میتوین به یک شبکه وایرلس مثل مودم وایرلس دار وصل بشی و از اینتتش استفاده کنی
4- توی همین تاپیک بگردی 2 مورد اشاره شده
5-زر مفت فرمودن . فقط یه استاندارد sar هست که نباید از یه مقدار بیشتر باشه و در دفترچه همراه گوشی شما در این مورد به اون شااره شده
کلیه گوشی های ساخت ده سال قبل به این ور این استاندارد رو مجبورند رعای کنند تادر بازارهای جهنی عرضه شوند.
تموم شد و رفت
بابا چيني هست اين سايت كه چيزي نميده در موردشنقل قول:
منظورم از روي سرعتي كه نشون ميده ميشه گفت EDGE داره ؟ چون ميگم سرعتم متوسط روي 9 هست ولي گاهي 12 رو ميبينيم چند شب پيش هم چند ثانيه 27 ميديدم
با چه سرعتی و در چه مدت این مقدار رو دانلود میکنی ?!؟نقل قول:
موارد انفجار گوشی خیلی خیلی بندرت بوده و هیچ ربطی به در حال استفاده یا عدم استفاده بودن گوشی نداره.یسری باتریهای در گذشته از نظر کیفی بعضاً مورد دار بودن و دیگه این خبرا نیستش.. اگه یوقت احساس کردی گوشی داغ شده سعی کن خاموشش کنی و باتریشون در بیاری و اگه تونستی عوضش کنینقل قول:
بحث تشعشعاتم شایعه هستش
بعضیا تشعشعات ماهواره و پارازیت و موبایل و همه چیزو مضر میدونن که حرف کاملاً اثبات نشده ایه.ضریب snr داره و همیشه هم رعایت میشه
سلام....من صفحه اول این تاپیک را خوندم شما برنامهfieldtest 9.2 را برای رسیدن به سرعت بالاتر پیشنهاد داده بودین ولی حالا می گین سونی اریکسونt715نمی تونه از این برنامه و فرمتsisxاستفاده کنه خوب حالا من edgeدارم سرعتم تا 15هم شده بیاد اما بعد می یاد میمونه رو6-7 یه راهی بگین که سرعتم بهبود پیدا کنه؟
برنامهfieldtest 9.2فرمت دیگه ایش نیست که منم بتونم استفاده کنم یا برنامه هایی نظیر اون؟
کمک کنین خواهشا
هرچی گفتم همونه راه دیگه ای نمیدونیم :20:نقل قول:
نه نیستنقل قول:
اصلا از گوشی هم وصل نمیشه
با دو تا گوشی دیگه هم امتحان کردم وصل نشد
زنگ زدم اپراتور گفت مشکل فنی هست و چند دقیقه دیگه امتحان کنید ! ولی بازم نشد !
من چند روزی هست که سراته دانلدم با گوشی از ۵ شده بود ۸ :20:
گوشیم edgeنداشت واسه همین رفتم با گوشی n95تست کردم. وقتی دیدم بجای حرف g نوشته e جا خوردم.:31:
حالا که edge تو شهرمون فعال شده باید یه edge modem بگیرم. منتظر جواب کینگ عزیز هستیم:46:
آقا ما بخوایم عضو ثابت بشیم باید کی رو ببینیم؟
چون ما تازه شروع بکار کردیم دلیل نمیشه که بزاریمتون سرکار
سرعت دانلود من وقتی با k750 وصل میشم رو 10kb/s قفل میکنه اما با
گوشی های نوکیا( بقول بزرگترا با استفاده از همون سیستم EDGE ) تا
23KB/s میرسه .
ضمناً اگه بخوای با همون سرعت 23 حساب کنی هر ساعت حدود 80مگ
دانلود میکه و 2.5 گیگ رو حدود 35 ساعت طول میکشه که اصلاً چیز غیر
ممکن و سر کاری به نظر نمی رسه.
و اینکه چون داشتم یه سریال (Heroes) رو دانلود میکردم لینکای مستقیمش
رو گرفته بودم. خب با دو تا بسته GPRS ایرانسل شب ها و آخر هفته ها
تونستم حدود 5 گیگ دانلود کنم که با هر قسمت با فرمت mkv هر قسمت
100مگ حدود 50 قسمت گرفتم. واسه این حدودی میگم واسه اینکه از خط
یکی از دوستام هم استفاده میکردم و 1.6 گیگ (16 قسمت) هم با اون
دانلود کردم.
بسته اول 14 روز کار کرد و واسه این اینقدر زیاد کار کرد که با سونی
اریکسون وصل شده بودم و سرعت دانلود هم کم بود . ولی بسته GPRS
بعدی خیلی زودتر از کار افتاد چون با نوکیا ( فک کنم بیشتر گوشی های
نوکیا از EDGE استفاده میکنن) دانلود میکردم و خیلی زودتر از کار افتاد.
وقتی بسته از کار میوفته وقتی رمز استعلام ( #6*141* برای شبانه و
#8*141* برای ماهانه) رو میزنی میگه که مثلاً 16 روز دیگه حساب GPRS
داری ولی وقتی وصل میشی از شارژ تون کم میکنه و خدا نکنه اونموقع که
از کار میوفته شارژ داشته باشین و با PC وصل شده باشین.
آقا قضیه این سایت چیه که بعد از یکساعت با بدبختی باید بیارمش بالا تازه اونم با فیلتر شکن. اینترنت هم مشکل نداره. :angry::grrr:
از این دانگل ها میشه بجای موبایل استفاده کرد ؟ مثلا اس ام اس فرستاد یا تماس تلفنی داشته باشیم ؟
چشم حتما امشب مطالب مفیدی میزارم که به دردتون میخوره و جواب همه سئوالاتتون رو خواهم داد. میزارمنقل قول:
بعله.نقل قول:
حتما دیدین نوشتند تبلیغات با SMS انبوه
میشه با این وسیله این کارا رو انجام داد و یک دفعه به سیصد نفر اس ام اس داد
:20:
سلام. خیلی ممنون که سئوالاتم رو بی جواب نمیذاری.:10:فقط میخواستم بدونم میشه تماس تلفنی داشت ؟ کلا میشه مثل یه گوشی موبایل ازش استفاده کرد ؟ نرم افزارش چطور ؟نقل قول: