خیلی جالبه !
الان همه ی تاپیکای این بخش رو ببینین آخرش همه گفتن به شعور بیننده توهین شد و این حرفا !!!
خب مجبور که نیستیم ببینیم
من که از همون اولش میدونستم این سریال کلید اسراره :دی
Printable View
خیلی جالبه !
الان همه ی تاپیکای این بخش رو ببینین آخرش همه گفتن به شعور بیننده توهین شد و این حرفا !!!
خب مجبور که نیستیم ببینیم
من که از همون اولش میدونستم این سریال کلید اسراره :دی
نقش قانون و پليس در اين فيلم چي بود ؟
سريال آواى باران همون كليد اسرار بود فقط وقت اضافه داشت !
عجب قتل و خون و خون ریزی راه انداخت کارگردان این دو قسمت آخر سریال!!فقط ای کاش اون زنه خواهر پسره که دیشب شکیب کشتش هم می رفت زیر قطار یا اون زنه که بابای بارانو می خواست به HIV آلوده میشد!!!
ولی خوب شد همه به سزای عملشون سریعاً رسیدن
فیلم اخرش مثل کشتار گاه شد که کلا دوسه نفر بازمانده داشت نادر و شکیب و زیور و کیانوش همه بیچاره و نفله شدن افرینو یادم رفت. طاها و فرید و باران موندن خیلی جالبه ...:n08:
ميگه خونريزي كرده ، فشارش رفته بالا !!!( مگه نبايد بياد پايين ) بعد مرده .
بد تموم شد.بازم جاي شكرش باقيه اين باران و فريد با هم ازدواج نكردن.
اونجا كه كنار تخت توي بيمارستان گفت قصه بگو و اونم شروع كرد،حرصم گرفته بود بدجور.
اِ وا !!! همينش فقط خوب بود.
Sent from my iPad using Tapatalk
خوب شد خونه نبودم و این سریالو دنبال نکردم .
ولی خودمونیم با این که همه به سزای عملشون رسیدن ولی من موندم این وسط سینا هم به سزای عملش رسید ایا؟ :دی
اگه اون خانمی که کنار سینا نشسته بود نتیجه رفتارهای سینا بود و سینا داشت عذاب میکشید پس با اجازه دوستان من هم از فردا راه سینا را ادامه میدهم تا حاصلش همچین عذاب هایی باشه :n28:
درگذشت سلطان گدایان عالم (شکیب)را به همه سوسکتوله های شب نشین تسلیت باد روحش شاد و یادش گرامی باد.
مجلس ختم زنانه در اتوبوس و مردانه در گاوداری برگزار می شود..می تو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سينا ديگه كي بود!؟:n13::n02:
خيلي فيلم مضحكي بود! ما نسلي هستيم كه با پهلوانان نمي ميرند و خانه سبز و پدرسالار و درپناه تو و همسران و و . . بزرگ شديم اين خزعبلات رو نميشه كه به خورد
ما داد!
برين خودتون رو مسخره كنين! با اين سريال مضحك و كليشه اي و سطح پايينتون:n15: