توزيع مجموعه دوازدهم (قسمتهاي بیست و دوم و بیست وسوم) - روز 12 خردادماه 1392 سراسر كشور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: گشتی در "ویلای من" قسمت دوازدهم
Printable View
توزيع مجموعه دوازدهم (قسمتهاي بیست و دوم و بیست وسوم) - روز 12 خردادماه 1392 سراسر كشور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: گشتی در "ویلای من" قسمت دوازدهم
به نظرم این کار ضعیف ترین کار آقای مدیری بوده، کلا کار های آقای مدیری افتو از قهوه تلخ شروع کرد . یادش بخیر شب های برره، پاورچین، باغ مظفر، ... از خنده دلدرد میگرفتیم!! یک نکته دیگه اینکه کار های قبلی آقای میدری نکات جالب اجتماعی هم توش داشت و طعنه هم زیاد میزد ولی تو ویلای من خبری از این هنر نیست! من این آخری و ندیدم ولی تا اینجا فقط پشت صحنه ها خنده دار بوده! جالبه صنه هایی که پشت صحنه خودشون این همه میخندن تو فیلم ما اینجوری و یا بعضی وقتا هم اینجوری داریم نگاه میکنیم!!
مهران مدیری فقط زده تو کار تجملات! یعنی فقط دکور میسازه و زرق و برق نشون میده. وگرنه قهوه تلخ و ویلای من، جاشون فقط توی سطل زباله هست. بسیار مزخرف و اصلا هم خنده دار نیستند!:n21:
با احترام به نظر شما من با شما مخالفم ولی چرا :نقل قول:
شرایط اجتماعی وسیاسی زمان ساخت پاورچین و باغ مظفر و ... با الان فرق میکنه و ممیزی سخت تر شده ربطی به مدیری نداره
الان یادم نمیاد تو کدوم قسمت بود صحبت از پسته بود و شما مطمئن باش اگر دست هنرمندا به خصوص مدیری باز باشه می ترکونه
قهوه تلخ واقعا ضعیف بود قبول دارم واقعا کلیشه ای بود ولی اینجا دیالوگها ظریفتر هستند (شما به دیالوگهای پیرمرد زیر پرس له شده رو با اتی قهوه تلخ مقایسه کنید .
چند تا بازیگر واقعا دفعه اولشون هست طنز بازی میکنند ولی مدیری خوب ازشون بازی میگیره
البته کار ضعفهای بسیاری داره ولی حمایت از مدیری باعث میشه کارهای بعدی بهتر بشه ولی قبول کنید تو این شرایط خیلی سخته الان تلوزیون با این همه امکانات هنوز حتی یه سریال طنز درست حسابی نمی سازه
یعنی شما میگی ویلای من از قهوه ی تلخ بهتره؟ به نظره من قهوه ی تلخ خیلی از این سریالش سرتره
قهوه تلخ کاملا بایکوت بود کوچکتربن شانسی برای انتقاد نداده بودن (مثلا تا اومدن زمان حال که یکم مشکلات امروزی رو بیان کنن بلافاصله فرستادنشون زمان گذشته)
ولی خوب باز بار کمدیش بالا و بود و خنده دار
تو ویلای من داره یه گوشه کنایه هایی زده میشه (قضیه پراید و پسته و ...) ولی تو استانداردهای مهران مدیری کار واقعا ضعیفی از آب در اومده
پشت صحنه هاشم نصفش خنده دار نیست!نقل قول:
ولی تا اینجا فقط پشت صحنه ها خنده دار بوده!
کلا مهران مدیری انگاری دوست داره این سبک فیلم ساختن رو (تئاتر وار)نقل قول:
همش تو فضاهای تکراری فیلم برداری میشه !
من که به شخصه اصلا خوشم نمیاد از اینکاره مدیری و همیشه به خاطر 2 چیز ازش انتقاد میکنم!
- دکوپاژ ها و میزانسن هاش نسبت به 15 سال پیش هیچ تغییر و پیشرفتی نداشته!!!
- همیشه در محیط سر بسته فیلمبرداری میکنه!!(حالا شاید هم سلیقه اش اینطوریه)
منظور از محیط سر بسته قصر قهوه ی تلخ یا ساختمونی که الان توش داره ویلای منو میسازه نیس!من حتی به برره هم میگم محیط سر بسته!!
کلا علاقه ای به باز کردن فضای فیلم هاش نداره انگاری...!!
یک محیط و لوکیشن....واسه 90 قسمت!(یا کمتر؛یا بیشتر)
ویلای من ضعیف،قبول،(تا قسمت 10 دیدم)،ولی تاحالا سریال تهران پلاک یک رو که از شبکه تهران و شبکه های استانی پخش می شه(یا می شده)دیدید؟
انگار دو تا بچه دوساله نویسندگی،یه بچه 4 ساله کارگردانی کرده،یعنی تو عمرم سریال به این مزخرفی ندیده بودم.دیالوگ ها لوس،داستان آشغال و مزخرف،لوکیشن هم همش دو تا واحد از آپارتمان و یک پارکینگ،اول همه قسمتاش هم یک نفر میاد مثلا قسمت اول علیرضا خمسه: (برای تبلیغ اسپانسرشون همراه اول)
سلام.
آیا شما می دونید دومین نفری که به کره ماه رفت کی بود؟!(6ثانیه سکوت)نمی دونید؟!(6ثانیه دیگه سکوت)خوب مهم نیست!
حالا بگین ببینم(خاله شادونه)،اولین نفری که به کره ماه رفت کی بود؟!(6 ثانیه سکوت)ها؟!(6ثانیه سکوت!)آفرین!(عمو پورنگ)(بعد اسم یارو رو میگه که یادم نیست)بعد می گه مهم نیست دومی کی بوده،همیشه اولین ها مهم هستند!بعد بای بای می کنه،و تیتراژ شروع میشه...:n21:
یا مثلا قسمت 7مش اینطوریه داستان:
(چون اسما یادم نمیاد،اسم نمی برم)
خونواده عروس و داماد میان پیش این زن آرایشگره توی خونه ش،بعد همه کفشا رو دم در درمیارن،بعد وقتی رفتن تو،اون پسر چاقه(که آشغال ترین نقش رو داره) میاد می گه:این کفشا رو چرا گذاشتن اینجا؟آها فهمیدم چیکار کنم!بعد در حالی که آروم دوان دوان از پله می ره پایین،یه موزیک مزخرف پخش میشه،ودوربین کم کم به سمت پایین همراهیش می کنه(عین این فیلم هایی که واسه بچه ها می سازن)،بعد یه پلاستیک میاره کفشا رو می ریزه توش می ندازه دم در...:n21:ولش کن دیگه حوصله ندارم تعریف کنم،فقط بگم که خاک تو سر هرکی که اینو ساخته،کلا به شعور بیننده توهین کرده...
خلاصه اینکه ویلای من با تمام "سکانس های خانوماش"،در مقایسه با این سریال،بمب خنده اس!:n20:
(ببخشید آف-تاپیک شد،خواستم بگم قدر مهران مدیری رو بدونید،به خدا گله.:n16:)
اون سریال هم که ساختن هدفی داشتن اولش هدفشون تبلیغ همراه اول بود دومش هم ترویج فرهنگ آپارتمان نشینی
ولی این قزی قزی که میکرد اخر خنده بود.دی:
برای اینکه بخوایم یک سریال رو قوی جلوه بدیم؛نباید اونو با ضعیف ترین کارای موجود کشور مقایسه کنیم تا در جمع بندیه نهایی بخوایم بگیم خوب کار شده این سریال!!
البته به نظرم اونقدر ها هم ضعیف نیس سریال ویلای من و حداقل ارزش دانلود کردن رو داره!!!!!(خریدن که هرگز!!):n02: