اینم یه عکس دیگه(خواهشا تایپیک رو گرم کنید.) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم یه عکس دیگه(خواهشا تایپیک رو گرم کنید.) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پيشنهاد مي كنم دان كنيد و بترسيد!!!
اینم عکس کاور بازی که به سختی گیرش آوردم و براتون آپلود کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکسی دیگر از بازی
ولی چقدر شرکت بد قولی هست اول گفت قبل 2013 ولی بعدش گفت اوایل 2013 الان حدود 10 روز از 213 گذشته ولی بازی منتشر نشده.
بازیش که باید جالب باشه...
همین ورژن الکیه با این که هیچی نداره ولی بازم آدمو میترسونه...
آره من فقط تونستم چند بار بازیش کنم چون خیلی شوکه میشدم(گرچه با خودم میگم چرا باید از یه موجود که خیلی عادی تر از ما هست بترسیم((شاید اگه نمیگفتن بازی ترسناکه اینطوری نمیترسیدیم)))نقل قول:
حالا اگه جدیدش بیاد بهتر میشه. گرافیکش بهتر شده، به احتمال زیاد مرحله ای میشه، منظره هاش بیشتر شده، و دشمنان هم بیشتر شدن به احتمال زیاد این بازی کشته میده!!
آقا کسی لینک ادامه دار ازین بازی نداره؟
یعنی وقتی pause رو میزنی و دوباره بخوای ادامش بدی قطع نشه
نه فکر نکنم همچین چیزی وجود داشته باشه(به احتمال 100%)مزه ی بازی به همونشه دیگه!نقل قول:
البته اگه منظورتون اینه که بشه توی بازی stop یا همون pause رو زد باید بگم توی آخرین نسخه ی این بازی وجود داره توی تایپیک اگه بگردید هست.
موفق باشید
نه استاد منظورم لینک دانلوده
مثل اینا
ولی ادامه دار باشه یعنی به هر دلیلی اینترنت قطعید دوباره دانلود ادامه داشته باشه از 0% شروع نشه
(ورژن0.9.7 باشه لطفا)
حالا مفهوم شد؟ :دی