دوستان ممنون میشم از بچه های کرجی و تهرانی هر کس بازی رو خریده آدرس رو برام توی پیغام خصوصی بزاره
Printable View
دوستان ممنون میشم از بچه های کرجی و تهرانی هر کس بازی رو خریده آدرس رو برام توی پیغام خصوصی بزاره
چر انقدر صدا گذاریش بد شده صدای اسلحه خودم خیلی خیلی ضعیف در میاد انگار صدا خفه کن داره؟!
دوستان یه چیز جالب تو مرحله افغانستان که فکر کنم مرحله سوم میشه
بعد از این که از اسب پیاده میشی دو نفر رو زمین نشستند دارند قلیون میکشند
جالبش اینه که اسم یکی شون حضرت و اسم اون یکی یوسف که اسمشون در مجموع میشه حضرت یوسف :31:
البته اونی که اسمش یوسف دقیقا نوشته yusufzai که احتمالا میخواسته بنویسه یوزارسیف ولی اشتباه شده:sq_2:
تو مرحله افغانستان وقتی زیر اسب گیر میکنه....هرررکاری میکنم نمیاد بیرون :)
راهنمایی کنید...
+
باید دو تا دکمه رو نگه میداشتم! فک کردم باید یکیش رو نگه دارم ....
آقا داستان این بازیو کجا میتونم پیدا کنم؟
ببینم اصلا چی داریم بازی میکنیم
نظرم درباره بازی به طور کلی اینه که چهره ها خوب کار شده اما طراحی مناظر و اسلحه ها خوب نیست و حتی به پای گرافیک مدرن1 هم نمیرسه یا مثلاً روند خورد شدن شیشه ها و ... خیلی ابتدایی تر از مدروارفر کار شده من بلک اپس 1 رو هنوز ندیدم ولی این بازی نقطه منفیش تکستورها هستن و شاید تو بعضی زمینه ها حتی در حد کال اف دیوتی2 هستش که این واقعاً یه شکسته
اما در بخش داستانیش خیلی کیفیت بالایی داره
در مورد صدا هم که اصلاً خوب نیست رودربایستی که نداریم حقایق رو باید گفت یکی از بچه ها هم همین نظرو داده که دیدم درسته واقعاً انگار صداشون از ته چاه میاد !
اما خوبی گیمپلی همین تخیلی بودن و تنوع سلاحاس و توانمندیهایی که ساخته ذهن سازنده های بازیه هیجان انگیزه و به عقیده اونها ما میتونیم شاهد وقوع همچین تواناییهایی در 12 سال آینده باشیم !
البته من هنوز در ابتدای بازی هستم نظر کاملترمو دوباره وقتی مراحل بیشتری رو طی کردم میگم امیدوارم نظر مثبت تری باشه واقعاً امیدوارم
اسم ها فقط به اونجا ختم نمیشه....نقل قول:
فرید
مسعود
جمال
ناصر
امین
یوسف
و چندین اسم دیگه که موقع مراحل افغانستان و موقعی که با شخصیت فرید داریم میریم به رفقامون دقت کنیم اسم هاشون معلومه و جالب
با چه کرکی و با چه سطح گرافیکی اجراش کردی؟نقل قول:
تکسچر ها بعیده پایینتر از cod باشه. البته چون شرکت سازنده ی ایندو با هم متفاوته یک مقدار حرف شما قابل قبول میتونه باشه.
بنظر من آمریکاییها خیال کردند به هر اسم فارسی یه پسوند زای اضافه کنن میشه افغانی!نقل قول:
البته اونی که اسمش یوسف دقیقا نوشته yusufzai که احتمالا میخواسته بنویسه یوزارسیف ولی اشتباه شده
ببین هم تنظیماتشو روی highقرار دادم هم دایرکت ایکسم به روزه الانم از سایت ماکروسافت چکش کردم هم کارت گرافیکمو آپدیت کردم نمیدونم چرا کیفیت اینجوریه هرچی جلوتر میرم مطمئنتر میشمنقل قول:
البته خودمم شک کردم یعنی چطور ممکنه همچین بازی با این حجمش تو این چیزا مشکل داشته باشه ولی باور کنید بعضی چیزاش مثلاً موی سر افراد خیلی ابتدایی هست یا تو اول مرحله افغانستان که به سمت غار میری همونجا که از اسب پیاده میشی یه کم جلوتر سمت راستت یه برج کوچکه که بالاش دیده بانی ایستاده این دیده بان کلاً یه شکل کلاً سیاهرنگه ! یعنی هیچ گرافیکی درش نیست سیاهش کردن اونم سیاه تک رنگ که در نوع خودش خیلی ابتداییه
نمیدونم شایدم من دایرکت ایکسم بروز نیست که البته خیلی محاله در ضمن اشتباه املاییم کاملاً سهوی بود و از روی عادته چون منم میدونم کلماتی که اخرش ture نوشته چر خونده میشه
به هرحال من بازی رو دوست دارم و تونستم تا حدی باهاش تا این لحظه ارتباط برقرار کنم ضمن اینکه خیلی تعریف بلک آپس یک رو شنیدم و به طرفداراش احترام میگذارم حتی فکر میکنم منم به عنوان یه هوادارا مدروارفر نیاز داشتم یه تنوع بکنم و تو فضای عجیب این بازی قرار بگیرم تا حالاش که بد نبوده
ضمناً این اولین بازی رایانه ای بوده تا این لحظه که توش مکالماتی به زبان شیرین فارسی هم شنیدم و خیلی برام جالب بود :31::دی
BO1 گرافیک بالاتری نسبت به cod داشت ولی پر از باگ بود. بخاطر همون باگهاش برای من از مرحله ی انفجار ماشین ناتموم ماند.نقل قول:
باز جای شکر هست که درBO2 مکالمات فارسی شیرین بوده .
چون مکالمات فارسی BF3 بدجور رکیک و شرم آور بود.:sq_10:
وقتی EA برای صداگذاری فارسی دست بدامن دو نفر ایرانی نمای وطن فروش بشه میشه BF3. (برای یکبار هم که شده تیریپ وطن پرستی اومدم ها :sq_25:)