من منظورم شخص خاصی نبوده! منظورم همه بچه های انجمن هستش و همه اونایی که میخوان بازی بسازننقل قول:
اگر تو وقتو روی یه موتور غیر از UDK گذاشتی این کار باعث شد تا تجربت زیاد بشه پس نگو وقتمو تلف کردم!
Printable View
من منظورم شخص خاصی نبوده! منظورم همه بچه های انجمن هستش و همه اونایی که میخوان بازی بسازننقل قول:
اگر تو وقتو روی یه موتور غیر از UDK گذاشتی این کار باعث شد تا تجربت زیاد بشه پس نگو وقتمو تلف کردم!
آفرین به کارت ادامه بده.نقل قول:
سلام
نمی دونم چرا دوباره این بحث شروع شده . توی جاهای مختلف و سایت های مختلف اینجور بحث ها رو دیده بودم که اخرش به فحش و فحش کاری کشیده بود . پس به نظر من بیخودی خودتون رو حرص ندید . این انجین ها کار خودمون نیستند که بخوایم واسشون حرص بخوریم و امکانات این رو بزنیم سر اون .
اما راجب به بحث . من درباره یونیتی نمی تونم نظر بدم چون کلا سه ماه باهاش کار کردم .ولی انریل انجین که تجربه دوسال و نیم باهاش دارم می تونم یه چیزهایی بگم. از اول این انجین معروف ترین انجین جهان بود چه در زمینه ارکید و چه بازی های بزرگ و حرفه ای .
از بازی های کوچیک و خوش ساختش همAlien Breed 2 Assault . دوما سادگی توی کار با خود انجین . که هرکسی تری دی کار باشه باهاش امکان نداره مشکل داشته باشه . حالا می گیم نه اونا با این فرق داره . یو دی کی رو میگم. ادیتورهای گوناگون شامل facefx که شما می تونید یه کارکتر رو مجبور به حرف زدن کنید .یا ui که قبل از اینکه scalefrom بیاد قویترین بود توی ساخت منوهای شروع بازی . یا animationtree که میشه با جرات گفت که توی هیچ جای دیگه نمی تونید همچین چیزی پیدا کنید با این ابزار به راحتی میشه اوناع حرکات و اعمال رو انجام داد . اصلا با همین امادش میشه مثلا کاری کرد که یه کارکتر مثلا اول با سرعت کم داره حرکت می کنه یه انیمیشن داشته باشه با سرعت متوسط حرکت می کنه یه انیمیشن و با سرعت زیاد یه انیمیشن دیگه و یا مثلا موقع افتادن یه انیمیشن دیگه .و یا کار با فیزیکش . توی کدوم انجین شما دیده بودید که بشه با یه راست کلیک یه مدل رو فیزک دار کرد(kactor) یا نورپردازی ها که بهترین کارها رو میشه با اون انجام داد و حتی در حد انجین اصلی انریل کفیت ها رو بالا برد. که این مسعله تا الان تقریبا انجام شده . یا همین کیسمت . کیسمت شامل یه سری کد ها و دستورالعمل های اماده توی برنامه هست که کار کاربر رو راحت کنه وگرنه یه چیز جدا نیست و اصلا میشه با کدنویسی دستورات و اعمال دلخواه رو به راحتی به کیسمت داد . کلا میشه گفت این کیسمت یه محصول امادست که ما فقط کار منتاژ کردن اون رو انجام میدیم . در ضمینه کدنویسی . من الان خودم به صورت جدی یه 3 چهار ماهی که کارباهاش رو شروع کردم. باور کنید واقعا لذت داره برنامه نویسی انریل اسکریپت. شما می تونی هرکاری رو توش انجام بدی . نمی خوام اغراق کنم ولی توی بعضی از موارد سادگیش در حد vb6 . این زبان یه زبان کاملا شیئ گراست که کاربران این زبان رو هنوز راحت تر کرده که به جای اینکه کلی کد بنویسن و پوست خودشون رو واسه کدنویسی بکنن به راحتی با یه مفهوم وارث و موروث کد کلی رو سرهم بندی کنن. انواع اعمال مختلف فقط با نوشتن چند تا متغیر و چند تا تابع همین .از من می شنوین توی قسمت برنامه نویسش هیچسختی نیست که همه میگن بیخودی فقط بزرگش کردن . (این چیزهایی که گفتم فقط با تجربه کردن نشون داده میشه)
در ضمن تنها بدی که این انجین داره در دسترس نبودن کدهای native که کلا هم نباید باشه چون اگه یه کسی بتونه به کدهای منبع انجین دسترسی داشته باشه دیگه چه نیازه به انریل انجین .
و کلی امکانات دیگه مثل : قابلیت شیدر نویسی توی matrial editor یا کنترل کامل رو مشخصه های تصویری مثل glow یا motion blure یا deth fo filde و کلی امکانات دیگه در ضمن به هیچ وجه هم نمی شه از کنسول جدیدی که ساپورت می کنه گذشت ios رو میگم . و در ضمن من توی فروم اون شایعات رو راجب دو گزینه شنیدم که بیاد دیگه کولاک میکنه . 1- ساپورت اندروید 2- اومد انجین تحت دایرکس 10 ..
این چیزی بود که من توی این انجین دیدم . حالا شما بگین بهتر از این انجین رایگان چی هست.!
در ضمن ببخشید که طولانی شد خواستم کلی بگم.
یه ایمیل به مایکروسافت بده بگو یه بازی خوب ساختم که با انجین یونیتی ساختم و میخوام برای XL منتشر کنمنقل قول:
بعدش ببین چجوری به ایمیلت جواب میدن ...
خوب من یه سؤال دارم :نقل قول:
وقتی کسی اصول بازیسازی و مراحل ساخت یه بازی رو میدونه کار با یه انجین دیگه چه تجربه ای واسش میاره ؟
دوستان به سادگی می توانم ادعا کنم گیم میکر از 3dgs ,untiy3d,torgue انتطاف پذیر تره !!!!
(الان همتون شاخ در می آرید:31:)
نقل قول:
وقتی کسی اصول بازیسازی و مراحل ساخت یه بازی رو میدونه کار با یه انجین دیگه چه تجربه ای واسش میاره ؟
یادته به من گفتی که چند ماه روی Udk کار کردم ولی خوشم نیومد رفتم تو کار یونیتی! اینو تجربه میگی یا یه چیز دیگه!؟:20:
بعدش این هم بگم که اینجا ایران است و قانون کپی رایت وجود نداره...ما این موتورهایی که میگیم بدرد نمیخورن اونور کلی تلاش و زحمت میکشن تا بتونند بخرنش و به آسونی هم از دستش نمیدن:20:
با این حرفت کاملا موافقمنقل قول:
آقا باز بحث رفت سر مقایسه ....
بیخیال شید.
یونیتی اصلا انجین بدی نیست و کار کردن باهاش (مخصوصا تو کد نویسی) زیاد سخت نیست ولی اگه از اول وقتت رو بزاری رو udk به نظر من بهتره.
این بحثو هم ادامه ندید کار به جاهای باریک میکشه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه با منطق بحث بشه چرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟!نقل قول:
اصلا بحث سر این دو تا موتور نیست!!:31:نقل قول:
من که دیگه ادامه نمیدم هر کسی هر موتوری رو کار میکنه موفق باشه.