الان این طرفداری از ایرانسله که به جای بهبود خدمات رسانی، کاهش خدمات رسانی رو ارائه داده است؟
Printable View
الان این طرفداری از ایرانسله که به جای بهبود خدمات رسانی، کاهش خدمات رسانی رو ارائه داده است؟
سرعت وحشتناک ثبات نداره!
با orbit تقریبا رو 27 برای حداکثر 2 دقیقه ثابته! بعد یکی دو ثانیه صفر میشه و دوباره.......
سایت ها هم دل بخواه باز می شن! ، واقعا که مزخرفه!
با این اوصاف اصلا نمی صرفه، ..... امیدوارم همراه اول وصل بشه!
واقعا نصفه این سرعت رو همراه اول داشته باشه ولی نامحدود باشه خیلی بیشتر ارزش داره! :13:
بسته GPRS نا محدود من هنوز 2 روز دیگه داره !
سرعتش فعلا ترکیده
مارو باش فکر کردیم 2.5 گیگ واقعیه ! نمیدونم اسمشو از کجا آوردن ! در اصل فقط میشه 500 مگ تو 1 ماه دانلود کرد !
جدا؟ من میتونستم از حجمش صرف نظر کنم و زمانش برام مهمتر بود. یعنی از قبل بدتر شده؟
یعنی چی 2.5 گیگ واقعی نیس !!؟! مگه میشه ؟ یعنی الکی میگن 2.5 گیگ و 500 مگه ؟ مگه مرض دارن ؟ شما از کجا اینو فهمیدی ؟ پس با این حال اینترنت روزانه که 2 مگ هم نباید باشه !نقل قول:
مارو باش فکر کردیم 2.5 گیگ واقعیه ! نمیدونم اسمشو از کجا آوردن ! در اصل فقط میشه 500 مگ تو 1 ماه دانلود کرد !
الان فاصله من تا دکل حداکثر میدونید چقدره؟! 20 متر!!! :19:
امیدوارم همراه اول دنباله رو این سیاست نباشه!
سرعت و پایداریش برای من که خوبه و مثل قبل هست...ولی حجمش خیلی کمه...حداقل باید 5گیگ میزاشتن.:41:
به قول شاهین نجفی :
باید خودتو بفروشی بدجوری پول میخوای - تو سرتم اگه میزنن صدات در نمیاد !!!:13:
در بندرعباس منطقه ای که ما زندگی می کنیم سرعت نسبت به دوره ی قبل بیشتر شده !
ببین اگه فقط از ساعت 12 شب تا 6 صبح استفاده کنی میتونی 2.5 گیگ دانلود کنی ولی روز فقط میشه 500 مگ استفاده کردنقل قول:
2630000 کیلو 5 میشه = 526 مگ (روز)
2630000 کیلو 1 میشه = 2.5 گیگ (شب)